وی در رابطه با این موضوع اظهار داشت: دکتر حسینی مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی طی نامهای به صورت شفاف سیاستهای سازمان غذا و دارو در خصوص ممنوعیت استفاده ازخمیر مرغ را اعلام کردهاند و در حال حاضر هیچ گونه تغییر سیاستی در ارتباط با استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی صورت نگرفته است.
هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: تغییر سیاستهای سازمان غذا و دارو در این خصوص منوط به تغییر سیاست سایر ارگانهای ناظر قابل بررسی است و تا این لحظه در سیاستهای سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ تغییری حاصل نشده است.
خمير مرغ فقط برای تولید خوراک دام مجاز است
از سويي ديگر رییس سازمان ملی استاندارد ایران نيز اعلام کرد: خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.