کد خبر: ۶۹۴۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷
رئیس شورای رقابت مطرح کرد:
دکتر رضا شیوا با بیان اینکه افزایش قیمت بهانه ای برای پوشش سوءمدیریت و نوعی انتقام گیری از مردم است، گفت: چرا برخی از خودروهایی که مشمول قیمت گذاری شورای رقابت نمی شود را با زیان فروخته اند؟!
افزایش قیمت خودرو نوعی انتقام گیری از مردم است!
دکتر رضا شیوا با بیان اینکه افزایش قیمت بهانه ای برای پوشش سوءمدیریت است، گفت: چرا برخی از خودروهایی که مشمول قیمت گذاری شورای رقابت نمی شود را با زیان فروخته اند.
به گزارش تجارت آنلاین از اقتصادخودرو، دکتر رضا شیوا، رئیس شورای رقابت با بیان اینکه طبق مصوبه شماره 70118 مورخ 27 مرداد 1397، شورای عالی هماهنگی سران سه قوا، هر تشکیلاتی که مسئول نرخ گذاری است بایستی نرخ نهایی خود را بعد از بررسی های کارشناسی به تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا برساند، گفت: براین اساس شورای رقابت بعد از بررسی کارشناسی دستورالعمل تعیین قیمت خودرو را به شورای عالی هماهنگی مورخ 26 آذرماه 1397 اعلام کرده است.
وی در گفتگوی اختصاصی با اقتصادخودرو تفویض مسئولیت قیمت گذاری به سازمان حمایت را برداشت غلط وزارت صنعت از مصوبه شماره 70118 عنوان کرد و گفت: در این مصوبه هیچگاه ذکر نشده که شورای رقابت نباید قیمت گذاری کند.
شیوا با بیان اینکه در آخرین جلسه شورای رقابت اعضا متفق القول به این نتیجه رسیدند که شورا در خصوص قیمت گذاری کار خود را بایستی طبق روال گذشته ادامه دهد، گفت: شورای رقابت براساس قانون کار خود را ادامه می دهد و برای کالاهایی که به تشخیص شورا جز کالاهای انحصاری می باشند، دستورالعمل قیمت را تنظیم می کند.
وی با اشاره به دستورالعمل تنظیم شده توسط شورای رقابت برای قیمت گذاری خودرو خاطر نشان کرد: در این دستورالعمل قیمت گذاری خودرو طبق گذشته براساس سه متغیر تورم بخشی، بهره وری و کیفیت تعیین می شود.
رئیس شورای رقابت در پاسخ به اینکه طبق نامه اخیر شورای رقابت به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، شورای رقابت به جایگاه قبلی خود در خصوص قیمت گذاری بازگشت، گفت: جایگاه شورای رقابت تغییر نکرده بود و تا اعلام قیمت جدید توسط شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا، قیمت ها همان قیمت هایی هستند که شورای رقابت در تیرماه اعلام کرده است.
شیوا در پاسخ به اینکه تعیین مرز قیمتی 45 میلیون تومان برای قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت براساس چه مبنای علمی تعیین شده است، گفت: عدد 45 میلیون تومان از اول هم هیچ مبنای علمی نداشت و اعلام این عدد صرفا تلقی اشتباه یکی از خبرنگاران بود که به اشتباه در افکار عمومی جا افتاده است.
وی با اشاره به اینکه مبنای شورای رقابت این عدد نیست، تصریح کرد: شورای رقابت هیچ کاری با این عدد ندارد و تنها مبنا برای ورود شورای رقابت به قیمت گذاری خودرو، عدم وجود رقیب داخلی و خارجی است.
شیوا گفت: با توجه به اینکه واردات ممنوع است، در نامه به رئیس جمهور نوشته ایم که باید مجددا لیست خودروهای انحصاری مورد ارزیابی قرار گیرد. ممکن است لیست خودروهای مشمول قیمت گذاری شورای رقابت بیشتر از لیست قبلی باشد
وی تاکید کرد: بعد از بررسی های نهایی، اعلام قیمت های جدید خودرو توسط شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوا اعلام می شودو
رئیس شورای رقابت ضمن انتقاد از رفتار خودروسازان گفت: تا قبل از تنش های اخیر در قیمت بازار، خودروسازان چندین بار به ما مراجعه و اعلام کردند که کسی خودروهای ما را نمی خرد.
وی ارتباط پایین بودن قیمت با زیان ده شدن خودروسازان را بهانه عنوان کرد و گفت: به نظر من خودروسازان موقعیت را غنیمت شمرده اند و می خواهند بیشترین استفاده را از شرایط کنونی ببرند. مشکل خودروسازان سوءمدیریت است و نه پایین بودن قیمت ها.
شیوا با طرح این سوال جدی که چرا خودروسازان برخی از خودروهایی که مشمول قیمت گذاری شورای رقابت نمی شود را زیان ده فروخته اند، گفت: زیانده بودن این صنایع به قیمت ارتباطی ندارد. آنها در شرایطی که واردات ممنوع شده می خواهند از موقعیت سواستفاده کنند و انتقام خود را از ملت بگیرند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
شهاب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۳۰
0
0
گفته ی اقای شیوا صحیح است.اینطور نباشد بدلیل بی لیلقتی مدیران میز خواه وانتصابی خد،ای نکرده اعتراض صحیح مردم که یکسال پیش ثبت نام کرده اند وپول جهت تهیه ی قطعات توسط این مدیران بوده ،نادیده وبه مردم ظلم شود.بایدمدیران در دستگاه قوه ی قضاییه جوابگو باشند واین همه پولی که ازمردم گرفته اند بجای تهیه قطعات وپرداخت به قطعه سازان چه شده است.باید شفاف سازی شود.مسئله بسیار با اهمیت وحساس است.متشکرم---از ما گفتن
نام:
ایمیل:
* نظر: