
به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی  بانک مهر اقتصاد  استان البرز، یوسف مرتضایی عضو هیئت مدیره بانک در این مجمع شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود را عاملی مهم در پیشبرد  اهداف بانک دانست و اظهار داشت: کارکنان استان توانسته اند با برنامه ریزی و بکار گیری تمامی امکانات و قابلیت ها در مسیر تحقق  اهداف بانک، قدم بردارند و امیدواریم  این حرکت رو به رشد با قوت و قدرت تداوم داشته باشد . 
عضو هیئت مدیره بانک با تاکید بر بهره گیری از خدمات نوین و استفاده از آخرین دستاوردهای فن آوری های مرتبط با حوزه بانکداری، گفت: با راه اندازی اینترنت شعب می توان علاوه بر انجام استعلامات راه های جعل و سوء استفاده را مسدود نمود. 
مرتضایی با اشاره به پیگیری مطالبات پرونده های کلان سنواتی، بازدید تخصصی روسای دوایر از شعب و بررسی میدانی و انجام آموزش های لازم در سطح شعب را دارای  اهمیت ویژه ای عنوان کرد . 
وی در پایان ابراز داشت:  امیدواریم در پایان سال 97 شاهد موفقیت بیشتر استان در حوزه های توسعه سهم بازار، مصرف بهینه منابع و کنترل  مطالبات جاری باشیم  چرا که استان البرز دارای ظرفیت و قابلیت های بیشماری است که با استفاده از آن ها این مهم دور از دسترس نخواهد بود. 
در ادامه، محسن منشوری  - مدیر کل بازرسی  و حسابرسی بانک - گفت: آموزش، هدایت و پیشگیری  اصلی ترین  رویکرد بازرسی و حسابرسی است و در صددیم با افزایش سیستم کنترل های داخلی بتوانیم سوء استفاده های  احتمالی و تخلفات را کاهش دهیم. 
وی با بیان اینکه سلامت اداری و مالی از مولفه های مهم در موفقیت یک بنگاه اقتصادی است، گفت: پیشگیری قبل از وقوع  آسیب و نظارت و بازرسی دقیق می تواند راه را بر هرگونه انحراف احتمالی ببندد و زمینه های ارتقاء سلامت سازمانی را فراهم سازد. 
پیمان موحد - رئیس اداره امور شعب  استان البرز - نیز با ارائه گزارشی از عملکرد استان در حوزه های مختلف منابع، مصارف و معوقات ارائه کرد و اظهار داشت: در تلاشیم تا ضمن بازاریابی و رصد  بازارهای مختلف از قابلیت های موجود استفاده بهینه کنیم و به تمامی برنامه های خود جامه عمل بپوشانیم.