دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی ایران افزایش قیمت گندم و سایر مواد جانبی همچون سلفون و کارتن و همچنین افزایش حقوق و دستمزد را از جمله دلایل افزایش قیمت ماکارونی عنوان کرد.
هفته گذشته رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی ایران اعلام کرد که با تصویب سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قیمت هر بسته ماکارونی ۷۰۰ گرمی ۷۵ درصد افزایش یافته و از ۳۱۰۰ به ۵,۴۵۰ تومان رسیده است.
سید ارمیا واعظ لاری - دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی ایران - در گفتوگو با ایسنا، در تشریح دلایل این افزایش قیمت اظهار کرد: در پی حذف یارانه گندم برای صنف صنعت، قیمت گندم به عنوان ماده اولیه اصلی ماکارونی بیش از ۸۵ درصد افزایش داشته و از ۹۹۰ به ۱,۸۵۰ تومان رسیده است.
وی افزود: از طرف دیگر افزایش ۳۰ درصدی حقوق و دستمزد و افزایش قیمت سایر مواد جانبی همچون سلفون و کارتن نیز در بالا رفتن قیمت ماکارونی تأثیر داشته است.
به گفته دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی ایران قیمت ماکارونی از سال ۱۳۹۴ تا میانه سال ۱۳۹۷ افزایش نداشته و در نهایت در مهر ماه سال گذشته افزایش ۱۵ درصدی را تجربه کرده است.
واعظ لاری اظهار کرد: تولیدکنندگان ۱۰ روز پیش توانستند با مجوز سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قیمتهای جدید را روی محصولات خود ثبت کنند.
به گزارش ایسنا، گزارشهای میدانی از بازار نشان میدهد که اخیراً در سطح برخی از خردهفروشیها ماکارونی تولید شده در سال گذشته با قیمت بیشتر از دو برابر نرخهای پارسال و حتی گرانتر از نرخهای جدید اعلامی به فروش میرسد.