کد خبر: ۷۵۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴

مسابقه استارت آپ های حوزه های فین تک و سلامت در جریان نمایشگاه اینوتکس

مسابقه استارت‌آپ‌ها‌‌ی فین‌تک و سلامت با هدف ایجاد تعامل میان این دو حوزه در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ برگزار می‌شود.
مسابقه استارت آپ های حوزه های فین تک و سلامت در جریان نمایشگاه اینوتکس

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مسابقه استارت‌آپ‌ها‌‌ی حوزه های فین‌تک و سلامت ۲۰ خرداد ماه سالجاری از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در نمایشگاه اینوتکس برگزار و در این رویداد استارت‌آپ‌های فعال در دو حوزه فین‌تک و سلامت، ایده خود را در یک ارائه سه دقیقه‌ای معرفی خواهند کرد.
هادی ویسی رئیس مرکز نوآوری رفاتک، هدف از برگزاری مسابقه میان استارت‌آپ‌ها و صاحبان ایده دو حوزه فین‌تک و سلامت را ایجاد تعامل میان آنها اعلام کرد و گفت: بانک رفاه همواره با مراکز درمانی و بیمه‌ای فعال در حوزه سلامت در ارتباط بوده است و به دلیل رویکرد و ارتباط مستقیم این بانک با بدنه سلامت کشور، دو محور اصلی مرکز نوآوری رفاتک، فین‌تک و سلامت است.
داوطلبان شرکت در مسابقه رفاتک پیچ می توانند پاورپوینت ارائه خود را (درصورت تمایل اسناد دیگر طرح) تا ۱۷ خرداد ماه سالجاری به آدرس ایمیل rtpitch@refatech.com ارسال کنند.
تیم‌های شرکت کننده در این رقابت به معرفی اجمالی شرکت، اهداف، تیم، مشکلات، راه‌حل، فرصت بازار، محصول، مشتریان، تکنولوژی، رقبا، کشش، مدل کسب‌ وکار و برنامه بازاریابی امور مالی استارت‌آپ‌‌ خود خواهند پرداخت.
گفتنی است، در این رویداد مرکز نوآوری بانک رفاه که در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در دو حوزه‌ اصلی فناوری مالی و سلامت که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شده نیز معرفی خواهد شد.
در این مسابقه به 3 استارت‌آپ‌ برتر به ترتیب استارتاپ اول 100 میلیون ریال، استارتاپ دوم 50 میلیون ریال و استارتاپ سوم 30 میلیون ریال جایزه اهدا خواهد شد.