کد خبر: ۷۹۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
برای بهبود هر چه سریع تر سرماخوردگی و آنفولانزا علاوه بر مصرف دارو باید پرهیز غذایی هم داشته باشید و از مصرف خوراکی هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند اجتناب کنید.

برای بهبود هر چه سریع تر سرماخوردگی و آنفولانزا علاوه بر مصرف دارو باید پرهیز غذایی هم داشته باشید و از مصرف خوراکی هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند اجتناب کنید.

پرهیز غذایی سرماخوردگی و آنفولانزا

حتما بعد از ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا به پزشک مراجعه نموده و دارو های تجویز شده را مصرف می کنید. با این حال شما می توانید با اجتناب از مصرف ۶ محصول غذایی، از وخامت حال ناشی از ابتلا به این بیماری ها پیشگیری کنید:


1. شکر: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

شکر باعث التهاب بدن می شود. التهاب خود عامل تضعیف گلبول های سفید خون است. این گلبول ها برای مبارزه با عفونت ضروری هستند.


2. کربوهیدرات های ساده: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

این نوع کربوهیدرات ها به سرعت قند خون بدن را بالا می برند و مانند شکر، همان اثرات التهابی را در بدن دارند. سعی کنید به جای کربوهیدرات های ساده مانند آرد سفید، پاستا، برنج سفید و ... نوع پیچیده آنها مانند گندم کامل، دانه ها، برنج قهوه ای و ... را به رژیم تان اضافه کنید.


3. غذاهای چرب:خوراکی مضر برای سرماخوردگی

برای سرماخوردگی چی نخوریم

این غذاها باعث التهاب و سرکوب سیستم ایمنی بدن می شوند. این غذاها همچنین فرایند هضم کربوهیدرات ها و پروتئین را کند کرده و باعث ناراحتی های گوارشی می شوند.


4. لبنیات: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

در بعضی افراد مصرف لبنیات باعث می شود خلط موجود در گلو ضخیم تر و غیر قابل تحمل شود. اگر احساس می کنید که با مصرف لبنیات خلط بیشتری تولید می شود از مصرف آن بپرهیزید. اما اگر غیر از این است، لبنیات را که منبع عالی پروتئین و ویتامین دی است و به بدن برای مقابله با عفونت کمک می کند، حتما مصرف کنید.


5. نوشیدنی های کافئین دار: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

از آنجا که در سرماخوردگی مقدار زیادی از آب و املاح بدن با تب و آبریزش بینی از دست می رود، بنابراین نوشیدن نوشیدنی های مدر نظیر قهوه با دفع بیش از اندازه آب از بدن و ابتلا به کم آبی همراه خواهد شد.


6. ادویه ها: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

معمولا مخاط های بینی، دهان و حلق افرادی که سرما می خورند، ملتهب می شوند. التهاب نوعی واکنش ایمونولوژیک سیستم ایمنی بدن به ویروس متجاوز است. به همین دلیل مصرف تمام غذاهای بودار، سرخ کرده، چرب، تند یا پرادویه می تواند باعث التهاب بیشتر این بافت های ملتهب در مخاط های بینی، دهان و حلق افراد سرماخورده باشد. در این حالت، آسیب پذیری مخاط ها در برابر ویروس سرماخوردگی شدیدتر و وضعیت بیمار بدتر می شود.

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : راهی ساده برای جلوگیری از انتقال سرماخوردگی در بین اعضای خانواده

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با 8 مکمل موثر

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : چگونه سرماخوردگی را یک روزه درمان کنیم؟

 اگر می خواهید بیشتر بدانید : درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این برنامه های غذایی روزانه

اگر می خواهید بیشتر بدانید : 7 نشانه که می گوید سرماخوردگی شما جدی تر از آن است که فکر می کنید

بیشتر بدانید : باورهای غلط راجع به سرماخوردگی



گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: avayesalamati.com


نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار