وی افزود: نهادههای تولید عامل اصلی توسعه پایدار دام و طیور هستند که فاکتورهای بسیاری مانند ژنتیک، عوامل محیطی و خوراک در آن اثرگذارند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام ادامه داد: 67 درصد هزینههای تولید مربوط به خوراک دام و طیور است که سالانه برای تولید دو میلیون تن گوشت مرغ، یک میلیون تخم مرغ و 800 هزار تن گوشت قرمز به حدود هشت میلیون تن خوراک دام و طیور نیازمندیم.
رکنی گفت: اگر بتوانیم حداکثر ضریب تبدیل غذایی به یک به 10 بهبود دهیم می توانیم جیره غذایی را تنظیم کنیم و در فرآیند افزایش تولید گامی موثر برداریم.