کد خبر: ۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
فیاضی مطرح کرد:
مديرکل کميته ملی توافقات و همکاری‌های گردشگری و کميته ملی طبيعت‌گردی گفت: با حفظ هويت و توسعه پايدار، گردشگری را در جزيره آشوراده توسعه خواهيم داد.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از شبکه اطلاع رساني جامعه دريايي ايران (مانا)؛محمدعلي فياضي گفت: استان گلستان در حوزه طبيعت گردي يک طرح نمونه محسوب مي شود و ظرفيت هاي تاريخي و فرهنگي بسياري دارد.
 
وي با اشاره به ويژگي هاي گلستان، افزود: 18 درصد خاک اين استان را جنگل پوشانده است و رودها، آبشارها و آب گرم بسياري دارد که سبب شده است  در حوزه طبيعت گردي فعاليت هاي مشترکي را داشته باشيم.
 
فياضي اظهارداشت: با توجه به ظرفيت هاي موجود در گلستان، اين استان مي تواند به لحاظ اکوتوريسمي در کشور مطرح شود.
 
وي در باره ساماندهي طرح جزيره آشوراده، تصريح کرد: با حفظ هويت و توسعه پايدار گردشگري را در جزيره آشوراده توسعه خواهيم داد.
 
مديرکل کميته ملي توافقات و همکاريهاي گردشگري با اشاره به ابلاغ يکي از دستورالعمل ها، يادآورشد: با توجه به اينکه 30 اقامتگاه بومي گردي در کشور وجود دارد گلستان نيز مستعد است در بخش هاي جنگل و سواحل اين کلبه ها را داشته باشد.
 
وي با اشاره به مجموعه آبشارهاي استان همچون شيرآباد، گفت: استان گلستان در اين زمينه يک ويترين از اکوتوريسم است که بايد توجه ويژه اي شود.
 
فياضي خاطرنشان کرد: کميته هاي فعالي در استان وجود دارد که مي توان با شناسايي نقاط ضعف و قوت از راهکارهاي خوب استفاده کرد.
 
وي افزود: با توجه به اينکه شهرداري ها نقش بي بديلي در مبلمان شهري دارند بايد در زمينه بسته هاي اطلاع رساني از آنان کمک گرفته شود.
 
مديرکل کميته ملي توافقات و همکاري هاي گردشگري با بيان اينکه در بخش روستايي دهياري ها نقش بسيار خوبي دارند، گفت: کشاورزي و دامداري يکي از فعاليت هاي اصلي در روستاها است که درصدديم بتوانيم گردشگري را مکمل فعاليت آن قرار دهيم.
 


انتهای پیام/


برچسب ها: توسعه ، جزیره ، آشوراده
نام:
ایمیل:
* نظر: