به گزارش
تجارت آنلاین، جواد هدایتی درباره نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمه سنگین، بیان کرد: نظارت بر وسایل نقلیه عمومی و موضوع مراکز مکانیزه معاینه فنی از هدفگذاریهای سال جاری است.
وی ادامه داد: طبق مصوبه هیأت وزیران موضوع راهاندازی مراکز مکانیزه معاینه فنی وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین مربوط به وزارت راه و شهرسازی است.
مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری بیان کرد: امسال تلاش میکنیم توجه به مراکز مکانیزه معاینه فنی به طور ویژه دنبال شود، در این راستا از ابتدای سال جاری موضوع برخطسازی این مراکز در دستور کار قرار گرفته است که به تازگی عملیاتی شده است.
هدایتی تأکید کرد: در راستای افزایش نظارت و کنترل بهتر مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمهسنگین و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده مراکز فعال معاینه فنی مکانیزه استان تهران برخط سازی شدند.
وی اضافه کرد: بدین ترتیب اطلاعات همه وسایل نقلیه که به این مراکز مراجعه میکنند به صورت آنلاین ثبت شده ضمن آنکه حضور وسایل نقلیه حتماً کنترل میشود.
مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری ادامه داد: در این سیستم اطلاعات خروجی دستگاههای تست به صورت خودکار وارد سیستم میشود، دخالت عوامل انسانی کاهش مییابد و به این سمت میرویم که مکانیزمهای نظارتی بر مراکز معاینه فنی با استفاده از تکنولوژی و دانش برخط در سطح قابل توجهی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تمامی مراحل ثبت و صدور برچسب معاینه فنی و کنترل وسایل نقلیه توسط سامانه مذکور انجام میشود، اظهار داشت: بدین ترتیب میتوانیم اطلاعات خودروها و ناوگان عمومی جادهای را به سایر بانکهای اطلاعاتی نظیر صورت وضعیت و بارنامه برخط ارجاع دهیم و متصل کنیم.
هدایتی یادآور شد: بدینترتیب اگر وسایل نقلیه سنگین و نیمهسنگین به مراکز معاینه فنی مراجعه نکرده باشد یا اینکه برگه معاینه فنی معتبری نداشته باشد به دلیل آنکه اطلاعات به کارت هوشمند ناوگان متصل میشود، زمانی که قصد اخذ بارنامه در بخش بار و یا صورت وضعیت در بخش مسافر دارد سیستم به صورت خودکار از صدور صورت وضعیت یا بارنامه برای این وسیله نقلیه به دلیل نداشتن معاینه فنی معتبر جلوگیری میکند.
مدیرکل آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری گفت: این سیستم در کنار سایر سیستمهای برخط موجب میشود نظارت به طور کامل افزایش یابد.
انتهای پیام/