دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ادامه داد: از آنجاکه نان صنعتی فراگیری چندانی در بین مردم ندارد به نفع تولیدکننده است که قیمت نان صنعتی افزایش چندانی پیدا نکند و اگر امکان داشت در همین قیمت فعلی باقی بماند.
مروتپور از احتمال افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت نان صنعتی از فروردین خبر داد و گفت: اگر این افزایش قیمت صورت نگیرد واحدهای تولیدی ورشکسته میشوند اما تمام تلاش این است که بدون افزایش قیمت، بتوانیم بقای نانهای صنعتی را حفظ کنیم.
وی آزادسازی قیمت نان را راه افزایش کیفیت مناسب سازی قیمت عنوان و اظهار کرد: به نفع صنعت نان است که آزادسازی هر چه زودتر صورت گیرد چراکه دولت به هر بخشی یارانه دهد فعالیت صنعت کاهش پیدا می کند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی با اشاره به مزیتهای آزادسازی گفت: این امر موجب می شود تولیدکنندگان به رقابت سالم بپردازند که در این صورت تولید افزایش مییابد و قیمتها تعدیل میشود.
مروت پور ادامه داد: هدف ما این است که به صورت کارشناسی و اصولی قیمت نان صنعتی را افزایش دهیم و تا جایی که امکان دارد تلاش می کنیم بدون افزایش قیمت، نان صنعتی عرضه شود.