کد خبر: ۹۷۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶

امحای ۴۰۰ تن کالای قاچاق در استان تهران

مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران از امحای ۴۰۰تن کالای قاچاق سلامت محور خوراکی، دخانی و آرایشی در این استان خبر داد.
امحای ۴۰۰ تن کالای قاچاق در استان تهران

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین، برومند میرزایی پور در جمع خبرنگاران با اعلام اجرای مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص امحای ۴۰۰تن کالا در استان تهران گفت: امروز با حضور نماینده دادستان، کالاهایی به ارزش ۱۹میلیارد ریال که توسط معاونت غذا و داروی برای مصرف انسانی مُضر تشخیص داده شد، معدوم خواهد شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۱۰مرحله معدوم سازی برای ۱۹۷۰تن کالا به ارزش ۲۳۰میلیارد ریال انجام شد که ورود تمامی این کالاها به بازار ممنوع بوده و این کالاها از طریق مرزها و به شکل قاچاق وارد کشور شده بود.
مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران خاطرنشان کرد: معدوم سازی امروز مربوط به کالاهای سلامت محور خوراکی، دخانی و آرایشی و بهداشتی است که برای استفاده مضر تشخیص داده شده و باید معدوم شوند.
میرزایی پور تاکید کرد: کالاهای مکشوفه امروز توسط پلیس آگاهی و فاتب کشف و ضبط شده اما در خصوص کالاهای سرمایه‌ای تصمیمات به نحو دیگری اتخاذ می‌شود که برخی پس از دریافت تائیدیه‌ها در داخل توزیع خواهند شد و بخشی نیز به تشخیص وزارت صمت در چرخه صادرات قرار می‌گیرند.
وی در خصوص صادرات مجدد خودروهای تعیین تکلیف نشده نیز افزود: به دلیل عدم وجود اسناد منشا، این موضوع بلاتکلیف مانده و فعلا امکان تعیین تکلیف ندارند.

آخرین اخبار