لزوم بررسی مشکلات اجتماعی پساکرونا

رئیس جمهور با قدردانی از مردم در رعایت ضوابط بهداشتی، ضرورت به روزرسانی این ضوابط را متناسب با وضعیت جدید مورد تاکید قرار داد و از وزارت بهداشت خواست محدودیت‌های کرونایی و شرایط اجتماعات در وضع فعلی را به شکل دقیق برای مردم تبیین کنند. آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: اعمال محدودیت‌های کرونایی و شرایط اجتماعات در وضعیت فعلی، به شکل دقیق و شفاف برای مردم تبیین شود تا تزلزلی در اجرای پروتکل‌های بهداشتی بوجود نیاید و از شیوع سویه‌های جدید کرونا پیشگیری شود. رئیسی در ادامه از زحمات شرکت‌های تولیدکننده واکسن در داخل کشور قدردانی و از تلاش‌های آنها به عنوان افتخار ملی یاد کرد و خواستار تداوم حمایت از این شرکت‌ها و حل مشکلات‌شان برای فعالیت در عرصه‌های جدید تولید شد. رئیس جمهور همچنین بر لزوم تشکیل کمیته اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور بررسی مسایل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و روانی دوران پساکرونا و اتخاذ تمهیدات لازم برای حل و فصل این مشکلات تاکید کرد.

 

مسائل معیشتی کارمندان در تخلف موثر است

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پیگیری مسائل معیشتی کارمندان و امکانات رفاهی از جمله عوامل مؤثر در پیشگیری از تخلفات است. رئیس دیوان عالی کشور در جلسه هیأت تجدیدنظر در رابطه با نقش و هدف هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری عنوان کرد: هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری در راستای ارتقای سلامت اداری دستگاه و تضمین انضباط سازمانی تشکیل شده است. حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم افزود: این هیات به دلیل رسالتی که هدف از آن صیانت از منابع انسانی دستگاه قضایی می باشد، ذیل معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه قرار گرفته است. رئیس هیأت تجدیدنظر ادامه داد: عملکرد هیأت ها نوعی نظارت بر رفتار کارمندان می باشد و هدف آن ها صرفاً اعمال مجازات و برخورد با کارمند متخلف نیست بلکه اثرگذاری پیشگیرانه و بازدارندگی نسبت به بروز تخلف از اهداف مهم این هیأت ها می باشد. در این راستا مجازات های تعیین شده در هیأت ها باید متناسب با تخلف ارتکابی باشد و در عین حال در فرد متخلف تنبه و در سایر کارکنان بازدارنگی ایجاد نماید.

مسکو به ترکیه هشدار داد
منابع خبری از حملات توپخانه‌ای گسترده ترکیه به مناطقی در حومه حسکه همزمان با استقرار نیروهای روس در مناطق شمالی سوریه خبر دادند. روزنامه رای الیوم اعلام کرد که ارتش ترکیه شماری از روستاها و شهرک‌ها در حومه حسکه را با شلیک توپ هدف قرار داد. طبق این گزارش، یگان توپخانه‌ای ارتش ترکیه شهرک "أبو رأسین" و روستاهای "الطویله"، "تل طویل" و "سکیر الأحیمر" در حومه شمال غربی حسکه را هدف قرار داده است. ارتش ترکیه همچنین حملاتی را به مرکز "تل رفعت" در شمال حلب انجام داده است. رای الیوم در ادامه گزارش داد، همزمان با این حملات و صحبت‌ها درباره احتمال آغاز عملیات جدید ترکیه علیه کردهای سوریه، شماری از شهرها و مناطق مختلف در شمال و شمال شرق سوریه شاهد استقرار و تحرک قابل توجه نیروهای روسیه بوده‌اند. در همین راستا، منابع میدانی سوری به المیادین گفته‌اند: نیروهای روسیه با همراهی نیروهای ارتش سوریه گشتزنی‌های زمینی و هوایی را در امتداد نوار مرزی با ترکیه انجام داده‌اند. این منابع معتقد هستند: روسیه می‌خواهد حضور خود در منطقه را تثبیت کند و پیام‌های هشدارآمیزی به ترکیه بفرستد مبنی بر اینکه آماده جلوگیری از انجام هرگونه عملیات نظامی جدید ترکیه در شمال سوریه است. منابع المیادین همچنین گزارش دادند که نیروهای روسیه حاضر در فرودگاه قامشلی در حال استقرار تجهیزات نظامی جدید ازجمله جنگنده و بالگرد در پایگاه خود در این فرودگاه هستند.

دستگاه دیپلماسی داغدار حادثه آبادان است
وزیر خارجه گفت: خانواده دستگاه دیپلماسی همانند آحاد مردم شریف ایران خود را داغدار حادثه ناگوار ریزش ساختمان متروپل در آبادان می داند و همدرد و شریک غم خانواده های ضایعه دیده است. حسین امیرعبداللهیان در پی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان پیامی منتشر کرد. متن این پیام بدین شرح است: حادثه دلخراش ریزش ساختمان متروپل در آبادان که موجب جان باختن عده‌ای از هم میهنان عزیز و مصدوم‌ شدن گروهی دیگر شد، موجب تأسف و تأثر عمیق گردید. خانواده دستگاه دیپلماسی همانند آحاد مردم شریف ایران خود را داغدار این حادثه ناگوار می دانند و همدرد و شریک غم خانواده های ضایعه دیده است. اینجانب از طرف خود و همه همکارانم به آحاد مردم غیور آبادان به ویژه خانواده‌های مصیبت‌ زده تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان صبوری و شکیبایی و برای جان‌ باختگان رحمت و مغفرت واسعه الهی طلب می نمایم و همچنین برای مجروحان و مصدومان این حادثه عافیت و سلامتی مسئلت دارم.

عامل کلاهبرداری با عناوین
نظامی و امنیتی بازداشت شد
با دستور دادستان دماوند عامل کلاهبرداری گسترده که تحت عناوین نظامی و امنیتی فعالیت می‌کرد دستگیر شد. در پی ثبت شکایت‌های متعدد علیه فردی که با عناوین نظامی و امنیتی از مردم کلاهبرداری می‌کرد و با دستور «دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند»، تلاش‌های گسترده اطلاعاتی با بهره‌گیری از روش‌های تخصصی آغاز شد و ضابطین سازمان حفاظت اطلاعات سپاه متهم ج_ر که با جعل عناوین و اسناد نهادهای اطلاعاتی مبادرت به کلاهبرداری گسترده تحت عنوان ثبت نام اعزام به حج، عتبات عالیات و … از شکات کرده بود را بازداشت کردند. تاکنون حدود ۳۰۰ نفر شاکی در این زمینه شناسایی شده‌ است و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

آمریکا در مذاکرات
رویکرد سازنده‌ از خود نشان دهد
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از آمریکا خواست در مذاکرات وین، رویکرد منظم و سازنده‌تری از خود نشان دهد. «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از آمریکا خواست در مذاکرات وین، رویکرد منظم و سازنده‌تری از خود نشان دهد. وی در پیامی توئیتری با اعلام این‌که با سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین دیدار کرده است، نوشت که مذاکرات وین درباره برجام به مدت دو ماه و نیم متوقف بوده است. اولیانوف با اعلام این‌که آمریکا به دنبال حفظ برخی از تحریم‌های دولت سابق آمریکا علیه ایران است، گفت که اگر واشنگتن واقعا متعهد به منع اشاعه هسته‌ای است، باید رویکرد منظم و سازنده‌تری را از خود نشان دهد.

کنترل شهر لیمان را در دست روسیه
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای این کشور توانسته‌اند کنترل کامل شهر لیمان در شرق اوکراین را در دست بگیرند. پیشتر منابع اوکراینی گفته بودند که روسیه توانسته بیشتر شهر لیمان را اشغال کند اما نیروهای اوکراینی مانع از پیشروی روس‌ها به سمت اسلوویانسک، شهری در فاصله نیم ساعتی جنوبی غربی لیمان شده‌اند. این در حالی است که بریتانیا هشدار داده بود که کنترل این شهر به روسیه برتری قابل توجهی خواهد داد تا بتواند به سمت شهرهای کلیدی در منطقه دونتسک پیشروی کند.

بناینگذار ارتش سرخ ژاپن از زندان آزاد شد
بنیانگذار ارتش سرخ ژاپن پس از گذراندن محکومیت ۲۰ساله خود زندان توکیو را ترک کرد. «فوساکو شیگنوبو»، بنیانگذار ۷۶ ساله ارتش سرخ ژاپن روز شنبه پس از گذراندن محکومیت ۲۰ ساله خود به اتهام حمله به سفارت فرانسه در هلند در سال ۱۹۷۴، زندان توکیو را ترک کرد. شیگنوبو در دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ همزمان با آغاز حملات مسلحانه جنبش چپ‌گرای آن در حمایت از آرمان فلسطین به شهرت رسید.

با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام شد

گروه سیاسی: توان رزم «پایگاه پهپادی ۳۱۳» به عنوان یکی از پایگاه‌های زیرزمینی پهپادی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای اجرای مأموریت، با حضور رییس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کل ارتش مورد ارزیابی قرار گرفت. پایگاه پهپادی راهبردی ۳۱۳ ارتش جمهوری اسلامی ایران با انواع پهپادهای رزمی، شناسایی و انهدامی ایرانی، مسلح به سامانه‌های موشکی و بمب‌های بومی و سامانه‌های جنگ الکترونیک، مورد بازدید سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت.
پایگاه پهپادی راهبردی ۳۱۳ یکی از پایگاه‌های زیرزمینی پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که متناسب با سطح امنیتی مورد نیاز در مناطق مختلف مرزی توسط ارتش طراحی و گسترش یافته‌اند. در این پایگاه، پرنده‌های بدون سرنشین راهبردی ارتش شامل بیش از یکصدفروند پهپادهای کمان۲۲، کمان۱۲، ابابیل۵، مهاجر۶، فطرس و کرار ، مجهز به انواع مهمات، بمب‌ها، موشک‌های رهگیر و هوا به سطح و راکت‌های بومی استقرار یافته‌اند. از جمله دستاوردهای جدید ارتش در پایگاه ۳۱۳، موشک «حیدر۱» برای افزایش برد کمان ۲۲ و اجرای عملیات دورایستا و پهپاد کروز «حیدر۲» برای افزایش برد و توان عملیاتی پهپادی است که امکان حمل پهپاد کروز بر روی پهپادهای راهبردی نیز فراهم شده است.

سرلشکر باقری: هیچ وقت تهدید را کوچک نمی‌گیریم
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اهمیت‌ پهپادها در رزم‌های نوین، گفت: ارتش با استفاده از روش‌ها و تجهیزات جدید وارد صحنه و عرصه متحول امروز و آینده شده و امروز در عرصه پهپادی این توانمندی را در ارتش دیدیم. سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از بازدید از پایگاه پهپادی راهبردی 313 در جمع فرماندهان ارتش و فعالان عرصه طراحی و تولید پهپادهای ارتش، گفت: این روز برای من یک روز فوق‌العاده ارزشمند و استثنایی است که چنین قدرت قابل توجهی در حوزه پهپادی را در ارتش جمهوری اسلامی ایران و در یکی از پایگاه‌های زیرزمینی و امن عملیاتی پهپاد، آن هم در سطح راهبردی مشاهده کردم. وی افزود: در نبردهای امروز در عملیات‌های گوناگون دفاعی، تهاجمی، زمینی، دریایی، هوایی و پدافند هوایی و در ابعاد دفاعی، تهاجمی، انهدامی، شناسایی، مراقبتی، جنگ الکترونیک، حمل محموله و ده‌ها ماموریت دیگر، پهپادها روز به روز جایگاه بالاتری در میان تجهیزات و روش‌های نبرد پیدا می‌کنند. سردار سرلشکر باقری اضافه کرد: آنچه در نبردهای سال‌های اخیر در قفقاز، اوکراین و جاهای دیگر می‌بینیم و قبل‌تر از آن در مقابله با تروریست‌ها در سوریه و عراق تجربه شد و سایر نبردهای دهه اخیر، بیانگر این است که جایگاه پهپاد جایگاهی استثنایی و به شدت در حال رشد است. ارتش با درک دقیق نیاز نبردهای آینده با استفاده از روش‌ها و تجهیزات جدید وارد صحنه و عرصه متحول امروز و آینده شده است و خوشبختانه امروز در عرصه پهپادی این توانمندی را در ارتش دیدیم. وی ادامه داد: در کنار این‌ها، صنعت دفاعی هم پا به پا مشغول کار است و کمک‌ می‌کند. نه فقط پهپاد بلکه همه تجهیزات مورد نیاز برای ساخت یک پهپاد و تسلیحات در کشور ما و در نیروها در حال ساخت است. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: حقیقتا ما در هر موردی باید صحنه نبرد محتمل را با بازی جنگ هوشمندانه، دقیق و بی‌طرفانه نه تبلیغاتی و جانب‌دارانه بررسی کنیم و اگر به این نتیجه رسیدیم که نیاز به تحولاتی داریم، شجاعانه وارد شویم. تلاش کنیم و این تحول را برای بازدارندگی در مقابل دشمن ایجاد کنیم. این‌ها با روش، تجهیزات و امکانات گذشته امکان‌پذیر نیست و باید با امکانات و روش‌های جدید این اتفاق رخ دهد. بنابراین پهپادهایی که امروز دیدیم می‌تواند چنین نقشی را به خوبی ایفا کند. رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی، همه فرماندهان ما یکی از دغدغه‌های‌شان این است که تجهیزات گذشته را چگونه و با چه تغییر و تحولی برای نبردهای محتمل آینده آماده کنند. این روحیه بسیار ارزشمند است. امروز پهپادها را دیدیم و خداراشاکر هستیم که کار بسیار بزرگی در این زمینه انجام شده است. سردار سرلشکر پاسدار باقری با تاکید بر اینکه ما هیچ وقت تهدید را کوچک نمی‌گیریم، دشمن را خواب فرض نمی‌کنیم، چشمانمان باز است و دائما هوشیار و مراقب هستیم، خاطرنشان کرد: خدا را بابت داشتن چنین فرماندهان لایق، توانمند، پا در رکاب ولی امر مسلمین و ان‌شاءالله سرباز حضرت ولی عصر (عج) شاکرم و امیدوارم روز به روز ابعاد دیگر قدرت ارتش را ببینیم.

امیر موسوی: ارتقای توان پهپادی ما توقف‌ناپذیر است
همچنین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این بازدید گفت: انواع پهپاد‌ها الان در نیرو‌های مسلح از جمله در ارتش مشغول انجام مأموریت هستند و به هیچ وجه ارتقای توان رزمی از جمله ارتقای توان پهپادی توقف‌پذیر نیست. امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، در حاشیه بازدید از پایگاه پهپادی راهبردی ۳۱۳ گفت: همه این امکاناتی که فراهم شده در راستای تدابیر فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) و سیاست‌های ابلاغی ستاد کل نیرو‌های مسلح ایجاد شده است که بتوانیم در مقابل تهدید‌های احتمالی، وظیفه و ماموریت اصلی خود را که دفاع از استقلال، نظام جمهوری اسلامی و حدود و ثغور کشورمان و برقراری امنیت ملت بزرگ ایران است به خوبی انجام دهیم.
وی افزود: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقای توان رزمی خود به هر اندازه‌ای که نیاز باشد تلاش می‌کنند و برای تحقق این هدف، در همه حوزه‌ها به‌ویژه در بخش قابلیت‌های پهپادی با اتکا بر توانمندی‌های بومی و جوانان پیشرفت‌های بسیاری داشته‌اند تا امروز که بخشی از آن‌ها را که مجهز به انواع تسلیحات و تجهیزات بومی ایرانی است در اینجا ملاحظه کردید. بزرگترین دستاورد ما این است که به هیچ کجا وابسته نیستیم و همه آن چیزی را که برای دفاع از کشور و انجام ماموریت نیاز داریم را خودمان فراهم می‌کنیم و به هیچ وجه ارتقای توان رزمی از جمله ارتقای توان پهپادی توقف‌پذیر نیست. فرمانده کل ارتش تصریح کرد: خدا را شاکریم که می‌توانیم از ملت مقاوم و قوی خودمان به خوبی دفاع کنیم و امیدواریم بتوانیم با روی سفید از این مسئولیت بیرون بیاییم.
انواع پهپاد‌ها الان در نیرو‌های مسلح از جمله در ارتش مشغول انجام مأموریت هستند؛ از پهپاد‌های کوچک تا بزرگترین آن‌ها که «کمان ۲۲» است که این‌ها هرکدام ماموریت متنوعی دارند. برای ماموریت‌های محلی، تاکتیکی و راهبردی، ما به انواع پهپاد‌های شناسایی، رزمی، انهدامی، اسکرامبل و... نیاز داریم که ماموریت‌ها را بتوانند انجام دهند. امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: نیاز به تقویت پهپاد دورپرواز با مداومت پروازی بالا و توان حمل بالای مهمات برای زدن اهداف راهبردی، باعث شد که ارتقای قابلیت پهپاد‌های موجود و تجهیز به انواع موشک‌ها و بمب‌ها با برد‌های مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و با کمک جوانان با انگیزه، متعهد و متخصص مسیر خوداتکایی را با طراحی و تولید انبوه پهپاد‌ها ادامه خواهیم داد.

ذوالقدر خبر داد؛

گروه سیاسی: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیش‌نویس سیاست‌های کلی برنامه هفتم پس از تایید رهبر انقلاب برای بررسی به مجمع ابلاغ شد، گفت: ۳۲۰ بند پیشنهاد شد که در نهایت به ۲۱ بند کاهش یافت. بررسی سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه کشور در صحن مجمع تشخیص صبح شنبه (هفتم خردادماه ۱۴۰۱) طی جلسه ای فوق العاده به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور روسای قوا، دبیر و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین جمعی از نمایندگان دولت و مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
آیت الله آملی لاریجانی سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه را بستر ریل گذاری اجرایی کشور برای پنج سال آینده دانست و بر ضرورت حضور جدی همه اعضا در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و تامل و دقت در بررسی مفاد سیاستهای کلی تاکید کرد. محمدباقر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز طی سخنانی در این جلسه با اشاره به روند تهیه متن سیاست‌های کلی برنامه هفتم از ابتدای سال ۹۹تا ابلاغ پیش نویس متن از سوی رهبر معظم انقلاب در ۱۰ بهمن سال ۱۴۰۰، به برگزاری جلسات متعدد کمیسیون مشترک برای بررسی ایده های ارائه شده و تدوین آنها در قالب بندهای سیاستهای کلی اشاره و اظهار کرد: با انجام کاری دقیق و علمی در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام همراه با آسیب شناسی سیاست‌های کلی پیشین و همچنین ارزیابی میزان تحقق برنامه‌های سابق و نسبت آن با نیازهای واقعی کشور، روی ایده ها کار متراکمی صورت گرفت و برای نخستین بار در قالب جمع سپاری، حدود ۸۰۰۰ صفحه از نظرات همه صاحبنظران و کارشناسان تهیه شد و مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه برخلاف سیاست‌های کلی سابق که موضوع محور بودند، کاملا مبتنی بر مساله محوری شکل گرفته تا با تدوین این سیاست‌ها بتوان به نقشه راهی مطلوب برای حل مهمترین چالشها و مسائل کشور دست یافت. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه پیش نویس سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه پس از تایید مقام معظم رهبری برای بررسی به مجمع ابلاغ شده است، اظهار کرد: در ابتدای امر، ۳۲۰بند پیشنهاد شد که پس از بررسی در کمیسیون مشترک مجمع به ۴۵ بند رسید و پس از آن به ۲۹ بند کاهش یافت و نهایتا متن حاضر در قالب ۲۱ بند پیش روی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد.
ذوالقدر هم در این جلسه ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلسات فوق العاده و با نگاه دقیق و کارشناسی اعضای مجمع، سیاستهای کلی برای تدوین برنامه هفتم توسعه کشور پس از تایید رهبر معظم انقلاب در اختیار دولت قرار گیرد. در ادامه جلسه بحث در کلیات انجام شد و برخی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را درباره کلیات سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه مطرح کردند و با آسیب شناسی برنامه های قبل و برنامه ششم توسعه خواستار تدوین برنامه ای جامع و قابل اجرا شدند که با همکاری سه قوه، امکان اجرای آن بیش از شش برنامه توسعه قبل فراهم باشد. آیت الله آملی لاریجانی، در پایان جلسه ، با اشاره به تقاضای تعداد دیگری از اعضای مجمع برای ارائه دیدگاه های خود، از آنها خواست در جلسه آینده، بر اهداف و اولویت های کشور در پنج سال آینده و همچنین منابع قابل تحقق برنامه متمرکز شوند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد:

گروه سیاسی: معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها اقدامی اساسی بود که رئیس جمهور به خاطر ضرورت انجام آن مخاطرات را به جان خرید و اعتبار و آبروی خود را در طبق اخلاص نهاد تا این تحول به نفع مردم به ویژه طبقات کم درآمد صورت بگیرد، بنابراین باید همه کمک کنند تا با کمترین تبعات منفی عملیاتی شود، برخی از خواص در آغاز طرح مخالفت‌هایی کردند که بعد از بیانات روشنگرانه حضرت آقا بنا را بر همراهی و حمایت قرار دادند. سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در جلسه پرسش و پاسخ با جمعی از فعالان سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی، تعدادی از نخبگان جوان و نیز اعضای شورای هماهنگی تشکل ها و نیروهای ولایی و انقلابی استان کرمان حضور یافت و به سوالات آنها پاسخ داد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور، حادثه ریزش ساختمان در آبادان را بسیار تاسف بار خواند و اظهار‌داشت: این ضایعه را به مردم مقاوم و سربلند آبادان تسلیت می گویم. دولت بعد از این حادثه بلافاصله امکانات را برای نجات افرادِ زیر آوار آغاز کرد وزیرکشور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور هم سر صحنه حاضر شدند تا اقدامات لازم به سرعت صورت بگیرد. دولت همه امکانات را برای کاهش آلام مردم آسیب‌دیده به کار گرفته است، امیدوارم با تقویت ضوابط و نظارت بر اجرای درست قانون و جلوگیری از رانت برخی افراد از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود؛ بی تردید به پرونده خاطیان این حادثه بدون هیچ اغماضی رسیدگی خواهد شد. وی با اشاره به طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها گفت: این طرح اقدامی اساسی بود که رئیس جمهور به خاطر ضرورت انجام آن مخاطرات را به جان خرید و اعتبار و آبروی خود را در طبق اخلاص نهاد تا این تحول به نفع مردم به ویژه طبقات کم درآمد صورت بگیرد، بنابراین باید همه کمک کنند تا با کمترین تبعات منفی عملیاتی شود، برخی از خواص در آغاز طرح مخالفت‌هایی کردند که بعد از بیانات روشنگرانه حضرت آقا بنا را بر همراهی و حمایت قرار دادند. حسینی اضافه کرد: هیچ رئیس جمهوری در دوره اول ریاست جمهوری خود آن هم در سال اول، حاضر به انجام چنین اصلاح بزرگی نبود، اما آیت الله رئیسی به درستی درد را تشخیص داد و به سرعت درمان را شروع کرد. وی ادامه داد: دولت در اقتصاد برنامه مشخص دارد، البته ممکن است برخی سودجویان و جریانات سیاسی نخواهند دولت در این کار بزرگ موفق شود لذا مشکل تراشی می کنند ولی دولت بدون پرداختن به حاشیه ها کار را با جدیت به پیش می برد. حسینی با بیان اینکه این طرح، رانت و منافع عده ای را قطع میکند و به همین دلیل عصبانی هستند، اما طرح در نهایت به نفع محرومین و کشور تمام می شود، خاطرنشان کرد: اگر به روش گذشته ادامه می‌دادیم باید هر درآمدی که داشتیم صرف امور جاری می کردیم و همه اقدامات عمرانی و زیر ساختی را تعطیل می کردیم. معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در این نشست با اشاره به مذاکرات برجام گفت: بایدن اراده جدی برای جبران نقض عهد ترامپ را ندارد و می خواهد شرایط خود را یک طرفه تحمیل کند بدون اینکه منافع اقتصادی ایران به طور کامل تامین شود و تنها در صورت تصمیم گیری واقع گرایانه از سوی آمریکا مذاکرات به نتیجه نهایی خواهد رسید، اما دولت معیشت مردم و اقتصاد کشور را به این مذاکرات گره نزده بلکه با تمام توان می‌کوشد از ظرفیت های داخل و فرصتهای منطقه‌ای و جهانی برای بهبود شرایط استفاده کند.