نصب کد شناسایی علایم کمک ناوبری بندر چابهار

معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: بر روی کلیه علایم کمک ناوبری آبراهها و کانالهای دسترسی بندر چابهار پلاک کد شناسایی (identification Code) نصب شد. شهره حقی- تجارت؛ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان، سیداحمد هاشمی معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: این اقدام در راستای یکسان سازی شناسایی علایم کمک ناوبری مستقر در آبهای کشور جمهوری اسلامی ایران می باشد و جهت پیگیری سابقه علامت، مفقود شدن و کاربرد در نرم افزار سیستم جامع دریایی مطابق قوانین بین المللی چراغهای دریایی (IALA) طراحی شده است که نشان دهنده نوع علایم (بویه)، متعلق به سازمان بنادر و دریانوردی و شماره سریال آن نشان دهنده حوزه تحت پوشش بندر چابهار از کشور جمهوری اسلامی ایران می باشد. هاشمی معاون دریایی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در جهت فرهنگ سازی، ارتقاء ایمنی دریانوردی و لزوم حفظ علایم، شماره تلفن های 1550 مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC) و مرکز کنترل دریایی (VTS) که به صورت شبانه روزی آماده خدمات رسانی به دریانوردان و صیادان می باشند بر روی این پلاک ها درج شده است.

 

جمع آوری مصالح ساختمانی غیر استاندارد

مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: با تولید کنندگان و توزیع کنندگان مصالح ساختمانی غیر استاندارد و بی کیفیت برخورد جدی خواهد شد و این گونه مصالح از سطح بازار جمع آوری خواهد شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان البرز؛ محمد حسین طاهری با بیان این خبر افزود: هرگونه تولید و عرضه مصالح ساختمانی فاقد مجوز استاندارد، نقض حقوق مصرف کنندگان است و مصالح ساختمانی غیر استاندارد در اجرای کنترل بازار توسط ماموران و کارشناسان این اداره کل جمع آوری می شود. وی با اشاره به اینکه نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد، تولید و توزیع محصول بی کیفیت، نبود مسئول کنترل کیفت و تولید غیرمجاز، از مواردی است که درتوقیف مصالح ساختمانی لحاظ می شود،ادامه داد: با همکاری و هماهنگی کلیه سازمان های ذیربط در استان، از تولید، عرضه و بکارگیری مصالح غیراستاندارد جلوگیری خواهد شد. مدیر کل استاندارد استان البرزاظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع استاندارد بودن مصالح ساختمانی‌ و رابطه آن با سلامت و ایمنی مردم، از تولید محصولات بدون پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و بی کیفیت در استان، جلوگیری شده و بازار برای عرضه و فروش این گونه محصولات نا امن خواهد شد.

پرداخت ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات یارانه دار
علی جهانی میر مدیر شعب بانک کشاورزی استان لرستان گفت: شعب این بانک مبلغ ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات یارانه دار خرید نهاده های دامی و طیور طی سه روز ابتدایی اجرای این طرح پرداخت کردند . وی اظهار داشت: این بانک هم سو با سیاست های دولت و با هدف رونق واحد های تولیدی دام و طیور و تامین امنیت غذایی کشور، صدور دامدارکارت و پرداخت تسهیلات خرید نهاده های دامی را در دستور کار قرار داده است و با تسهیل شرایط اعتبارسنجی و اخذ تضامین و بسیج شعب بانک کشاورزی این تسهیلات با سهولت و سرعت بیشتری در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. جهانی میر تصریح کرد : بانک کشاورزی پس از معرفی متقاضیان از سوی وزارت جهاد کشاورزی به شعب این بانک ، تسهیلات یارانه دار خرید نهاده های دامی را به واحد های کوچک با نرخ سود 10 درصد و به واحد های متوسط و بزرگتر از طریق سامانه بازارگاه با نرخ سود 12 و 15 درصد پرداخت می کند.

یک هکتار جنگل بین ۵۰۰ تا ۲ هزار
متر مکعب آب ذخیره می‌کند
ایلام_مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام گفت: یک هکتار جنگل بین ۵۰۰ تا ۲ هزار متر مکعب آب ذخیره می‌کند.
رضا احمدی در بازدید از پروژه‌های شهرستان دره شهر اظهار کرد: فعالیت‌های منابع طبیعی شهرستان دره شهر در بخش‌های جنگل کاری آبخیزداری آبخوانداری بسیار عالی و در سطح استان بی نظیر است. وی افزود: دره شهر به نسبت سایر شهرستان‌ها در بخش جنگل کاری اقداماتی در مقیاس‌های بزرگ انجام داده که بی نظیر است. مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به اینکه جنگل کاری یکی از بهترین و ارزشمندترین اقدامات در چند سال اخیر است، گفت: هر هکتار جنگل بین ۵۰۰ تا ۲ هزار متر مکعب آب ذخیره می‌کند و قطعاً با ایجاد جنگل کاری یک سد مخزنی زیر زمینی با هزینه‌های بسیار کم در کشور ایجاد خواهد شد.احمدی همچنین در این بازدید از پروژه‌های شاخص آبخیزداری با بیان اینکه در ۲ سال گذشته اقدامات بسیاری خوبی در اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری شهرستان صورت گرفته است، گفت: پروژه‌های چاله فلسی و آبگیرهای با پشته سنگ چین با روشی علمی و بسیار فنی برای اولین بار در کشور در شهرستان دره شهر اجرا شده است بطوریکه در هر هکتار بطور متوسط قابلیت ذخیره ۳۰۰ هزار لیتر روان آب را دارند.

دولت سیزدهم به دنبال خدمت
بیشتر به مردم است
همدان_استاندار همدان گفت: دولت سیزدهم از آغاز به کار خود ثابت کرد که در راه خدمت به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نیست. علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان ضمن حضور در یادواره شهدای روستای علی‌آباد دمق واقع در شهرستان ملایر اظهار کرد: دولت سیزدهم تمام توان خود را به کارگرفته تا بتواند پاسخ‌گوی اعتماد، صلابت و پایمردی مردم باشد. وی ادامه داد: قول می‌دهیم تمام توان خود را در جهت خدمت رسانی به استان، شهرها و روستاهای همدان به ویژه علی‌آباد دمق به کار بگیریم. استاندار همدان ادامه داد: باعث افتخار است که در این مراسم میهمان محفل شهدا و خانواده معزز آن‌ها هستیم، حضور ارزشمند خانواده معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزاده‌های عزیز زینت بخش این محفل و مجلس است. وی با بیان اینکه ما برای حضور در این مجلس فاخر و گرانقدر که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است، به همراه جمعی از معاونین، مشاورین، مسئولان و مدیران حضور پیدا کردیم، ادامه داد: شهدای این روستا خون پاک خود را در راه دفاع از ارزش‌های این سرزمین و نظام جمهوری اسلامی هدیه کرده است. استاندار همدان افزود: پیامبر عظیم‌الشان اسلام در باره مقام شهید می‌فرماید برای هر کار خیر و نیکی، یک کار خیر و نیک بالاتری وجود دارد، و آنقدر کارهای نیک و خیر بالا می‌رود تا به درجه شهادت می‌رسد، که بالاتر از آن کار خیری وجود ندارد. وی ادامه داد: کسانی که در این محفل برای زنده نگاه داشتن و گرامی‌داشت یاد شهدا جمع شده‌اند، به تعبیر مقام معظم رهبری اجرشان کم‌تر از شهدا نیست.

تصویب طرح تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی
طرح تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی با سود و کارمزد پنج درصد و سقف ۲۰۰ میلیون تومان تصویب شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب استان ایلام: طرح تسهیلات مسکن روستایی با سود و کارمزد پنج درصد و سقف ۲۰۰ میلیون تومان به هر نفر برای احداث مسکن روستایی در سطح روستاهای استان به تصویب رسیده است. «حبیب الله محبی» اظهار داشت: طرح تسهیلات مسکن روستایی در روستاها افزایش یافته و متقاضیان در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.وی افزود: بازپرداخت این تسهیلات ۲۰ ساله است و زوج‌های جدید، افراد فاقد مسکن و بازگشتی‌های از شهر به روستا در اولویت اول قرار داده شده است.مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام یادآور شد: افرادی که تا تاریخ بیستم دی ماه سال ۱۴۰۰ برای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی معرفی شده‌اند، این افراد نیز در اولویت تکمیل این اعتبار قرار گرفتند و مازاد ۱۰۰ میلیون تومان نیز به این افراد برای تکمیل واحدهای مسکونی آنها نیز پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان:

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: شهدا از جان خود گذشتند تا باورها زنده بماند و قطعه‌ای از خاک کشور عزیز ما به دست دشمن نیفتد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و تجلیل از ایثارگران این شرکت اظهار کرد: سوم خرداد ماه روز باور باورهای دینی و ایثار و شهادت و روز مقاومت و پیروزی است که موجب تقویت و تسریع در مسیر دفاع مقدس شد.
وی با اشاره به رشادت رزمندگان اسلام افزود: شهدا از جان خود گذشتند تا باورها زنده بماند و قطعه‌ای از خاک کشور عزیز ما به دست دشمن نیفتد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با تأکید بر تبیین دستاوردهای دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفتک به مناسبت گرامیداشت این ایام برنامه‌های مختلفی در سطح شرکت اجرایی شده است که از آن جمله می‌توان به پخش نماهنگ و سرود، برپایی ایستگاه صلواتی، صعود کوهنوردان صنعت آب و برق به قله الوند، پیاده‌روی خانوادگی و برگزاری مسابقه فوتسال منتخبان صنعت آب و برق اشاره کرد.
وی دیدار با خانواده معظم شهدا و شهید «محمدکاظم یوسف صنعتی» شهید شاخص صنعت آب و برق استان همدان در سال جاری، ارسال پیامک، پیاده‌روی خواهران بسیجی، فضاسازی محیطی و ... را از دیگر برنامه‌های اجرایی به مناسبت حماسه سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر عنوان کرد.
سهرابی‌بیدار تصریح کرد: ثمره برگزاری این نشست‌ها با یاد شهدا، ایجاد باورها و نگاه عمیق در افزایش سطح خدمت‌رسانی به مردم در راستای پیشبرد اهداف نظام است که در نهایت منجر به رضایتمندی مردم می‌شود.
وی با اشاه ره به وجود 177 نفر ایثارگر شاغل و بازنشسته در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در بحث تبدیل وضعیت ایثارگران نیز تمام پرونده‌ها تشکیل و فرایند اداری آنها در حال انجام است.
همه باید در راستای اعتلای نظام تلاش کنیم
سیدمحسن وهابی مجری امور فرهنگی، دینی و ایثارگران شرکت توانیر نیز در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید «صیاد خدایی» اظهار کرد: در سال 1357 که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید اولین اقدامات مذبوحانه دشمنان در کردستان بود، در سال 1358 نیز کودتای نوژه را داشتیم و در سال 1359 آغاز جنگ نابرابرانه که با تحریک قدرت‌های بزرگ صورت گرفت.
وی با اشاره به حادثه 11 سپتامبر که در سال 2001 منجر به اشغال افغانستان شد و اشغال عراق در سال 2003 گفت: تمام این اقدامات برای مهار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه بود که در سال 2015 ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌کند که 7 تا 8 هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردیم و نتوانستیم هیچ کاری کنیم.
مجری امور فرهنگی، دینی و ایثارگران شرکت توانیر با اشاره به مردمی‌سازی یارانه‌ها افزود: دولت حرکتی را برای اصلاح ساختار اقتصادی کشورآغاز کرده است و امروز نیز شاهد فضاسازی رسانه‌های معاند علیه نظام هستیم که می‌خواهند مردم را در مقابل نظام قرار دهند و این حرف را کسانی می‌زنند که برای نابودی این کشور از هیچ کاری کوتاهی نکردند.
وی با بیان اینکه همه باید در راستای اعتلای نظام تلاش کنیم، با اشاره به پیک بار تابستان تأکید کرد: امید است با همراهی مردم و صرفه‌جویی، پایداری شبکه و رضایتمندی مردم را داشته باشیم.
یکی از خرمشهرهای امروز جنگ اقتصادی و تحریف است
سرهنگ ابراهیم بختیاری، مسئول سازمان بسیج ادارات سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه فتح خرمشهر در میان ناباوری محافل نظامی و بین‌المللی دنیا اتفاق افتاد، اظهار کرد: به فرموده امام راحل خرمشهر را خدا آزاد کرد. وی با بیان اینکه امروز در جنگ اقتصادی هم می‌توانیم پیروز میدان در جنگ نابرابرانه شویم، ادامه داد: جراحی بزرگ اقتصادی دولت سیزدهم اقدام شجاعانه‌ای بود که انجام شد و باید این مهم تبیین شود چراکه در غیر اینصورت دشمن آن را به تعبیر خود روایت خواهد کرد. مسئول سازمان بسیج ادارات سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان تصریح کرد: یکی از خرمشهرهای امروز که مقام معظم رهبری فرمود جنگ اقتصادی و تحریف است که باید درست روایت کنیم چراکه دشمن از منافذ وارد می‌شود و با کانال‌های اطلاع‌رسانی که در اختیار دارد آنگونه که خودش می‌خواهد حقایق را وارونه جلوه می‌دهد و با تحریف روایت می‌کند. امیر سرتیپ دوم محمد جوادی از یادگاران دوران دفاع مقدس نیز در ادامه به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس وآزادسازی خرمشهر پرداخت.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در جلسه هم اندیشی مدیران شرکت های فولادی استان خوزستان که با حضور دکتر محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور برگزار شد، مهم ترین چالش های این صنعت را تشریح کرد.
در این جلسه که در سالن کنفرانس مهمانسرای نور شرکت فولاد خوزستان برگزار شد، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: صنعت فولاد به عنوان یک صنعت پیشران در جمهوری اسلامی ایران است. در دنیا در سال ۲۰۲۰ چین با تولید یک هزار و ۵۳ میلیون تن با سهم ۶۰ درصدی رتبه اول تولید فولاد را داشته و ایران با تولید نزدیک به ۲۹ میلیون تُن، سهم ۲ دهم درصدی نسبت به صنعت فولاد در دنیا را داشته است. وی ادامه داد: جایگاه ایران به برکت انقلاب اسلامی از ۱/۸ میلیون تُن در قبل از انقلاب به عدد نزدیک به ۲۹ میلیون تن رسیده و در حال حاضر ظرفیت تولید میانی در کشور بالغ بر ۴۰ میلیون تن است که به واسطه این ظرفیت، کشور ایران رتبه دهم تولید کننده فولاد در دنیا را داراست. ابراهیمی با مقایسه روند تولید فولاد ایران با تولید فولاد جهان افزود: در ۱۰ سال گذشته وضعیت رشد فولاد در دنیا عدد معادل ۲ درصد بوده،‌ در حالی که در ایران یک رشد ۱۰ درصدی را داشته و این نشان می‌دهد که اقدامات خیلی خوبی را در این حوزه برای ایجاد ظرفیت ایجاد شده است.وی بیان داشت: در مجموع ۴۰ میلیون تن ظرفیت قابل تولید در کشور برای صنعت فولاد در افق ۱۴۰۴ تعریف شده و قرار است ظرفیت تولید به ۵۵ میلیون تن برسد که با توجه به پیش بینی جمعیت ۹۰ میلیونی در سال ۱۴۰۴ و مصرف سرانه ۴۰۰ کیلوگرم به ازای هر نفر، پیش بینی می شود ۳۶ میلیون تن از این ۵۵ میلیون تن در داخل کشور استفاده شود و مابقی آن که حدود ۲۰ میلیون تن است برای مبحث صادرات استفاده شود، که این امر نزدیک به ۱۰ میلیارد یورو ارزآوری برای کشور را به دنبال خواهد داشت.

نیلوفراحمدی ، تجارت - رئیس اتاق بازرگانی گرگان به تک نرخی شدن قیمت ارز تأکید کرد و گفت: اگر دولت را متقاعد کنیم که ارز تک نرخی و تابع عرضه و تقاضا باشد، عقلانیت در تجارت حاکم شده و بهره وری افزایش می یابد.علی محمد چوپانی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد:در صورتیکه دولت با حذف ارز ترجیحی هوشمندی به کار نبرد ممکن است تبعاتی برایش داشته باشد.رئیس اتاق بازرگانی گرگان ادامه داد: دولت باید از نظرات بخش خصوصی استفاده کند؛ برخی مواقع به دولت آدرس غلط می‌دهند یا براساس بی‌اطلاعی تصمیمی می‌گیرد که تبعات آن را مردم و بنگاه‌های اقتصادی می‌دهند.مدیرعامل کارخانه روغنکشی طلای سفید گنبد یادآورشد: با توجه به جمعیت کشور مصرف سالانه روغن، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است. اما با این وجود در سال گذشته دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن روغن به کشور وارد شد.
وی ضمن یادآوری این مطلب که ۷۰۰ هزار تن از این میزان روغن به کشورهای همسایه قاچاق شده، افزود: ارزش این روغن قاچاق شده با توجه به ارز ترجیحی که به آن اختصاص یافته تقریباً حدود یک و نیم میلیارد یورو است.این فعال اقتصادی ادامه داد: این اتفاق با حذف ارز ترجیحی از روغن و سایر کالاها دیگر در کشور نخواهد افتاد اما نگرانی ما در حال حاضر این است که ارز نیمایی به سرنوشت ارز ترجیحی مبتلا شود.رئیس اتاق بازرگانی گرگان اضافه کرد: اگر قرار است دولت جراحی اقتصادی انجام دهد، خودش باید تبعات آن را بپذیرد؛ یکی از تبعات جراحی اقتصادی نیاز به سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است که با افزایش یکباره قیمت‌ها آن را باید از طریق بانک تأمین کند. وی درخاتمه با بیان این نکته که مولود اقتصاد دولتی قیمتگذاری دستوری است، گفت: بهتراست ارز ترجیحی برداشته شده و قیمت‌ها تابع عرضه و تقاضا باشد، باید دولت در این حوزه فقط نظارت کرده و مداخله‌ای در قیمت گذاری نداشته باشد.

شهردار کرج از احتمال مسافرگیری آزمایشی متروی کرج در ایام الله دهه فجر خبر داد و گفت که زیرگذر ماهان - آزادی محصول روحیه جهادی شورا و شهرداری در جهت آبادانی شهری است.مصطفی سعیدی در مراسم افتتاح پروژه زیرگذر ماهان – آزادی که با حضور استاندار البرز و هیئت همراه، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهروندان، خانواده های معظم شهداء و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن تبریک سالروز فتح خرمشهر اظهار کرد: اولین قرارداد این پروژه در سال ۹۸ منعقد شد ولی به دلایلی تغییرات اعمال شده در طرح مصوب، عملیات عمرانی آن از اواخر سال ۹۹ آغاز و پیش از روی کار آمدن مدیریت شهری جدید در سال ۱۴۰۰، حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.وی با بیان اینکه خوشبختانه طی چند ماه گذشته اهتمام جدی‌ای برای تکمیل این زیرگذر که نقش به سزایی در کاهش ترافیک خیابان شهید بهشتی دارد، صورت گرفت ،افزود: افتتاح زیرگذر ماهان_ آزادی شروع بهره برداری از پروژه‌های نیمه تمام شهری در سال ۱۴۰۱ است و بعد از این پروژه، ۱.۷ کیلومتر از فاز سوم کنار گذر مهرشهر تا پایان خرداد به بهره برداری می‌رسد.ضمن اینکه هفته آینده نیز هر یک روز در میان بهره برداری از یک پارک از جمله پارک ترافیک و خلج آباد در دستور کار شهرداری قرار دارد.سعیدی به آخرین وضعیت پروژه بزرگراه شمالی اشاره کرد وگفت: در سفر ریاست جمهوری به البرز، سهم دولت در این پروژه از ۳۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.البته پیش از این دولت از سهم ۳۰ درصدی خود هم کمتر از ۵ درصد پرداخت کرده بود و موافقت اولیه برای جذب این ۵۰ درصد اخذ شده ولی تا تحقق این امر، شهرداری کار را متوقف نکرده و روند اجرای آن در حال انجام است.شهردار لا لبان اینکه توافق با سپاه امام حسن مجتبی (ع) برای ادامه پروژه صورت گرفته و علاوه بر این با اهالی ورزان هم توافق صورت گرفته و جهت تصویب نهایی به شورای شهر ارسال شده است،اظهار کرد: برای تعیین تکلیف اراضی هلیکوپتری هم به زودی جلسه‌ای مدیرعامل بنیاد تعاون ناجا برگزار می‌شود، تا توافقات لازم صورت بگیرد.ضمن اینکه کابل‌ها و سازه فلزی پل‌هایb۱و b۲ هم تا یک ماه دیگر وارد می‌شود تا شاهد تسریع در روند تکمیل پروژه باشیم‌.شهردار کرج خاطرنشان کرد: از آنجایی که با درآمدهای شهرداری امکان تکمیل این پروژه وجود ندارد، چهار قطعه زمین مشخص شده و با هماهنگی مسکن و شهرسازی قرار است با تغییر کاربری، تامین کننده بخشی از هزینه های این پروژه باشند.این پروژه تا کنون به ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و در صورت تامین منابع مالی، امیدواریم تا پایان سال آینده به بهره برداری برسد.

مدیران عامل تعاونی‌های توسعه عمرانی شهرستان های استان البرز به منظور همفکری و ارائه پیشنهادات در بحث اصلاح بخشی از مواد قانون مربوط به تعاونی‌های عمرانی و برنامه های پیش روی بینی شده متناسب با نیاز های محلی و منطقه‌ای و ظرفیت‌های موجود در هر شهرستان خود بحث و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی ، مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز با اشاره به قانون تاسیس این تعاونی ها و اصلاح موادی از آن گفت: در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و فرهنگی جمهوری اسلامی و اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در خصوص سهم تعاونی های توسعه و عمران شهرستان ها و نقش اثرگذاری اجرای بسیاری از طرح های عمرانی توسط تعاونی های توسعه و عمران مطالبی اشاره شده است .وی تاکید کرد: برابر این قانون باید بسیاری از پروژه های توسعه شهرستانی از مسیر تعاونی ها دنبال شود .
عبدالله دارایی در ادامه از تهیه پیش نویس طرح اصلاح مواد قانونی این تعاونی در تسهیل در اجرای طرح های عمرانی و واگذاری این طرح ها از سوی دولت به این تعاونی ها خبر داد. به گفته وی تعاونی های توسعه و عمران شهرستان ها به منظور اشتغال زایی، افزایش سرمایه و درآمد مردم، تسریع
در رشد و توسعه تمامی شهرها و هدایت منابع مردمی به طرح های اشتغالزایی و بسترسازی برای ورود کلیه افرادی که به نوعی با مجموعه شهرستان وابستگی دارند در سال ۱۳۸۹ توسط مجلس مصوب شد
و طرح هایی که امکان واگذاری به بخش خصوصی به دلیل رانتی شدن و یا سوء استفاده های احتمالی افراد خاص با هدف کسب سود صرفا فردی ، این تعاونی ها تشکیل شده است.