بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)

جمعی از اساتید و دانشجویان دوره ۳۲ دافوس آجا ( ارتش جمهوری اسلامی ایران ) در بازدید از مجتمع بندری امام خمینی(ره) با نقش و جایگاه این مجتمع بزرگ بندری در تجارت دریایی و زنجیره‌ی تأمین کالاهای کشور و منطقه از نزدیک آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، در جریان این بازدید رئیس اداره لجستیک، تعرفه و حمل و نقل چند وجهی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ضمن همراهی و راهنمایی این هیأت، با اشاره به پیشینه و قدمت ۹۰ ساله این بندر بزرگ تجاری، فعالیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) را در ارائه خدمات بندری و دریایی به صاحبان کالا و مشتریان تشریح کرد.
بازدید از اسکله‌ها، پایانه‌های اختصاصی تخلیه و بارگیری کالا، اراضی پشتیبانی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از جمله بخش‌هایی بودند که این هیأت از آن بازدید کرده و با توضیحات کارشناس راهنما از مجموعه فعالیت‌ها، فرآیندها و خدمات این مجتمع بزرگ بندری به عنوان بندرکانون(hub) تخلیه و بارگیری غلات کشور و نیز بندر مهم ترانزیتی فرآورده‌های نفتی منطقه آگاهی یافتند.

 

بازدید از تاسیسات آب و فاضلاب شهرهای قزوین

در جریان یک بازدید فنی و کارشناسی، مهدی رجحانی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین از تاسیسات و تجهیزات تامین آب آشامیدنی شهر قزوین و نیز تصفیه خانه فاضلاب شهر محمود آباد نمونه دیدن کرد و از نزدیک در جریان فرایند امور و نیز مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین در این بازدید گفت: بزرگترین مشکل تامین آب در این استان استفاده از منابع زیر زمینی بوده و در این زمینه از محدود استانهایی هستیم که فقط از منابع زیر زمینی برای آب آشامیدنی مردم استفاده می کنیم. وی ادامه داد: اجرای پروژه انتقال آب سد طالقان با انتقال ۶۰ میلیون مترمکعب آب می تواند منبع تامین پایدار و مناسبی را برای آب آشامیدنی را برای ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستا فراهم کند که تقریبا ۸۰ درصد جمعیت استان را پوشش می دهد. بیرنوندی در زمینه پروژه های فاضلاب نیز خاطر نشان کرد: به دلیل استفاده صنایع مستقر در استان از آب های زیر زمینی وتعرفه های پایین عملا تمایلی به خرید پساب تصفیه شده از سوی صنایع آب بر وجود ندارد و در این زمینه نیز نیازمند بازنگری قوانین و نظارت بیشتر هستیم چرا که آب های زیر زمینی بسیار ارزشمند و منابع دیر تجدید شونده محسوب می شوند.

انتصابات جدید در آبفای غرب استان تهران
انتصابات جدید در شرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران انجام شد.با صدور احکامی جداگانه از سوی مهدی سلیم نیا مدیرعامل آبفای غرب استان تهران، یوسف قهرمانی به عنوان سرپرست امور آبفای شهریار، مهدی زماندار سرپرست امور آبفای ملارد، شمس الله مددی سرپرست امور آبفای وحیدیه، محمد ایرانخواه سرپرست امور آبفای فردوسیه، محسن احمدی سرپرست دفتر سیستم های کنترل و انرژی فاضلاب و خیرالله کریمی سرپرست دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و HSE منصوب شدند.

تلاش‌ برای جستجوی
زیر آوارماندگان ادامه دارد
در ششمین روز از حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل، تلاش‌ برای جستجوی زیر آوارماندگان ادامه دارد
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان ؛وحید شعبانی عنوان کرد: اکنون گروه‌های امدادی هلال احمر، آتش‌نشانی و دستگاه های خدمات رسان در حال جست‌وجو و شناسایی جانباختگان در محل حادثه هستند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان: با تلاش وافر عوامل امدادی دو پیکر دیگر از جانباختگان حادثه متروپل از زیر آوار خارج شد که برای تشخیص هویت به دانشگاه علوم پزشکی آبادان انتقال یافتند .
وی افزود:۵۴ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر در صحنه حادثه حضور دارند و آمار جانباختگان این حادثه نیز تا کنون ۲۸ نفر است.
شایان ذکر است ساختمان ۱۰ طبقه متروپل ظهر روز دوم خردادماه در آبادان، فرو ریخت. بر اثر این حادثه تاکنون ۲۸ نفر جانباخته اند و تعدادی نیز مصدوم شده اند.

جمع آوری ۹۰ماینر غیرمجاز در استان مرکزی
مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از جمع آوری ۹۰ماینر غیرمجاز در استان طی دو ماه سال جاری خبر داد. مصطفی دهقانی با اشاره به اینکه استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمز ارزها باعث اختلال در تامین برق‌رسانی به مشترکان و خسارت به لوازم برقی می‌شود، گفت: باتوجه به ضوابط مربوطه و هماهنگی‌های به‌عمل آمده، برق مراکز غیرمجاز ماینرها قطع و سودجویان علاوه بر پرداخت خسارت مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می‌شوند. وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارزها، مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰، سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱ و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰اعلام کنند و ضمن رعایت سطح محرمانگی، از پاداش‌های مربوطه بهره‌مند شوند. وی بابیان اینکه طی سال گذشته تاکنون ۱۷هزار ماینر غیر مجاز از ۴۰۰مزرعه در استان مرکزی شناسایی و جمع آوری شده و۲۷میلیارد تومان مشابه مصرف اخذ و به خزانه دولت واریز شده است ،افزود:میانگین انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین ، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به‌صورت متوسط برابر مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

ارزیابی عملکرد دستگاه های
اجرایی براساس برنامه تحول
ایلام_رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: بمنظور بررسی میزان تحقق اهداف برنامه های تحول دولت مردمی، در پایان سال ۱۴۰ ۱ عملکرد دستگاه های اجرایی توسط کارگروه های نظارتی در دو سطح ملی و استانی ارزیابی می گردند. رحمت اله قیصوری در نشست اعضاء شورای برنامه ریزی و توسعه استان، با بیان اینکه برنامه ریزی دقیق و کارآمد یکی از پایه های اساسی در تحقق اهداف کلان اقتصادی است، تأکیدکرد: دستگاه های اجرایی باید در ارائه آمار و اطلاعات صحیح و بهنگام جهت برنامه ریزی برای تحقق رشد اقتصادی هدفگذاری شده دقت لازم بعمل آورند.
وی افزود: تحقق رشد اقتصادی ۹٫۶ هدفگذاری شده برای استان علاوه بر افزایش سرمایه گذاری و ارتقاء بهره وری، نیازمند تلاش، همکاری و همدلی دستگاه های اجرایی است لذا مدیران باید با کار جهادی در جهت رسیدن به شاخص های مطلوب رشد مذکور تلاش نمایند.

ریل ملی نماد محصول با ارزش افزوده است
محرابی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در حاشیه بازدید از غرفه ذوب آهن در نهمین نمایشگاه معدن و صنایع معدنی کرمان،گفت: شرکت‌های بزرگ پیشتاز نوآوری هستند و ذوب آهن اصفهان با تولید ریل ملی که نماد محصول با ارزش افزوده بالا است، سرآمد این شرکت ها می باشد.
وی اظهار داشت:استفاده از حوزه دانش‌بنیان به شرکت های معدنی و صنایع معدنی کمک شایانی می کند تا به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر بروند . محرابی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه معدن در ذخایر، اکتشاف، استخراج و فرآوری سرآمد است، تاکید کرد: باید یک هم افزایی بین ذوب آهن اصفهان و شرکت های معدنی کرمان بوجود آید. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: ذوب آهن اصفهان می تواند در تعامل با شرکت های معدنی استان کرمان در انتقال دانش فنی و سرمایه گداری جهت ایجاد اشتغال و ارزش افزوده در این استان و هم برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود منشا اثر باشد و این شرکت ها می توانند تفاهم نامه های دوجانبه در این خصوص امضا کنند.

درهمایش 4 خرداد عنوان شد ؛

چهارم خرداد ماه به مناسب روز دزفول، همایشی در راستای بزرگداشت این روز بزرگ که نماد مقاومت و ایستادگی مردم است در باغ موزه دفاع مقدس با حضور جمعی از مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، سید احمد آوایی نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی و اولین فرمانده سپاه دزفول در حاشیه همایش ۴ خرداد با بیان اینکه در زمان جنگ، بنده سپاه دزفول را تشکیل دادم و در شهر دزفول قبل از شروع جنگ عوامل عراق در اطراف این شهر فعالیت‌هایی داشتند و شاهد واردات اسلحه، انفجار خودرو‌های عراقی در شهر و ... بودیم اظهار کرد: مردم دزفول به صورت طبیعی مبارزاتی با دشمن داشتند و به جهت دفاع از نظام و انقلاب با این دسته از دشمنان برخورد می‌کردند.
نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس حداکثر جمعیت دزفول ۱۲۰ هزار نفر بود گفت: دزفول در دوران جنگ لشگر ولیعصر را با بیش از ۱۲ هزار رزمنده داشت و هنگام برخورد موشک به شهر نیز، شهروندان به سرعت کارهای امدادی انجام می‌دادند. همچنین دزفول در دوران جنگ ۳ بار تخریب شد و دوباره آن را ساختند.
آوایی با بیان اینکه زمانی جوانان دزفول اقدام به برداشت مین‌های جنگی می‌کردند و حالا باید دولت مین‌ها را از مقابل کارآفرینان بردارد گفت: قوانین دست و پا گیر برای سرمایه گذاری در این شهر، از جمله مین‌های مقابل افراد است و از دولت انتظار رفع این مشکلات را داریم.
در ادامه این همایش غلامحسین رضوانی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در جمع خبرنگاران حاضر شد و در حاشیه مراسم در پاسخ به سوالی مبنی بر رفع مشکلات آب دزفول اظهار کرد: آب شهرستان‌ها از جمله
شهرستان دزفول در قالب بودجه آب وزارت نیرو یا در مواردی که با وزارت کشاورزی مرتبط شود، رسیدگی و تصویب می‌شود، بنابر این به عنوان طرح مستقل نه فقط برای دزفول، بلکه برای تمامی شهرستان‌ها مجلس به این صورت رسیدگی نمی‌کند.
پس از شروع این مراسم، سردار فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نامگذاری روز ۴ خرداد به نام روز صبر و مقاومت و پایداری و روز دزفول گفت: خداوند در قران فرموده دو حزب خدا و شیطان وجود دارد و من خدا اراده کرده ام که وعده ام برای جبهه حق محقق شود.
وی با بیان اینکه چون انقلاب ریشه در جبهه حق است شکست برای آن مفهومی ندارد افزود: در طول ۴۳ سال این قاعده برقرار بوده و مسلم شد که انقلاب اسلامی ریشه در اهل بیت دارد و خداند روزی و پیروزی را از جایی که ذهن ها خطور نمی کرده نصیب بندگان میکند.
سردار فدوی با اشاره به واقعه تاریخی جنگ احد گفت: مسلمانان دستور خدا و پیغمبر را در این جنگ گوش نکردند و شکست خوردند.
وی ضمن گرامیداشت روز دزفول و مقاومت اظهار داشت: یکی از شهرهای بارز که وعده خدا در آن تحقق یافت دزفول بود.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه در ۴۳ سال پس از پیروزی انقلاب دشمن همه نوع جنگی با کشورمان داشت و فقط جنگ سرد نبود ادامه داد:
وقتی فهمیدند از طریق جنگ سخت پیروزی نمی شوند رو به جنگهای دیگر آوردند. هرچند عامل دنیایی در جبهه حق نمره بیش تری دارد ولی نتیجه آن ۱۸۰ درجه برعکس است و هر جبهه ای علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کرد، به حول و قوه الهی شکست خورد و جبهه باطل حتی یک پیروزی نداشته است.
سردار فدوی با اشاره به ۲۶۰۰ شهید دزفول اظهار کرد: کار سخت یعنی جنگ ۸ ساله ایران، یعنی جنگ یمن، یعنی اینکه بدانیم که جانمان در خطر است اما وعده خدا را
فراموش نکنیم.
بعد از سخنان سردار فدوی، سردار کلونی دزفولی مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد درباره جزئیات این همایش اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری و روز دزفول همایشی را برگزار کردیم و ما هر سال در چنین روزی برای اینکه مقاومت، ایثار، از خود گذشتگی و... مردم دزفول از نظرها فراموش نشود، این نوع مراسم‌ها را برگزار می‌کنیم.
وی با بیان اینکه برای گسترش و توسعه فرهنگ مقاومت و پایداری، زنده نگهداشتن این ایام امری بسیار ضروری است افزود: اگر این مراسم‌ها نباشد و این گرامیداشت‌ها تشکیل نشود، نسل امروز و آینده نمی‌دانند چه بر ملت ایران گذشته است.
سردار دزفولی با اشاره به اینکه مردم دزفول در دوران دفاع مقدس شهر خود را خالی نکردند و دشمن ناامید و ناکام شد گفت: ما بنا داریم فرزندان ما در نسل‌های آینده این روزها را در ذهن خود به یاد داشته باشند و بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را حفظ کنیم.
مدیر عامل بنیاد چهارم خرداد بیان کرد: ما امسال جهش خوبی در برنامه ریزی روز دزفول داشتیم و در سنوات گذشته ۳ محصول فرهنگی تولید می‌شد، اما امسال این عدد به ۲۸ مورد رسیده است و گروه سرود ما تا امروز در ۵ نقطه تهران برنامه اجرا کرده است.
در حاشیه مراسم خادم علیزاده دبیر همایش روز چهارم خرداد نیز درباره جزئیات این مراسم اظهار کرد: هر ساله جمع خدومی از دزفول دور هم جمع می‌شوند و در خصوص روز چهارم خرداد برنامه‌هایی را در کشور اجرایی می‌کنند تا نشان دهند که با مقاومت و ایستادگی می‌توان حق خود را گرفت.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس یک سانت از کشور ما تصاحب نشد و ما ثابت کردیم که مزدوران، کران بین الملل، کوران منفور و... نتوانستند مقاومت مردم ایران را برهم بشکنند.
در ادامه عبدالمجید مقامی استاد درس خارج فقه و نائب رئیس مجمع عمومی جامع مدرسین درباره همایش روز دزفول اظهار کرد: امروز به دعوت مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد در همایش شرکت کردیم و برنامه بسیار فاخری راجب چهارم خرداد برگزار شد‌. دزفول شهری است که نمونه آن را کمتر در این دوران داریم و مردم دزفول در اوج تدین، به خاطر اسلام و نظام اسلامی موشک باران‌های صدام را تحمل می‌کردند و اقدام به تخلیه شهر نکردند.

گیلان_فرحی، دبیر اجرایی خانه کارگر استان گیلان به اتفاق رییس شورای اسلامی کار استان و رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان رشت با دکتر حسین ابراهیمی مدیر درمان استان پیرامون توسعه ، تجهیز و ارتقای مراکز درمانی تامین اجتماعی دیدار و گفتگو نمودند.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی استان گیلان، در ابتدای این دیدار حسن ایزدی دبیر اجرایی خانه کارگر استان با قدردانی از کادر درمان تامین اجتماعی گیلان اظهار داشت درمان تامین اجتماعی امید جامعه کارگری برای دریافت خدمات درمانی است. ایشان با بیان اینکه تشکیلات خانه کارگر به عنوان یک مطالبه گر منصف اقدامات تامین اجتماعی به ویژه درمان را مورد رصد قرار می دهد گفت توسعه مراکز درمانی به ویژه ارتقا و تجهیزبیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) خواست جامعه کارگری است و دراین راه همراه مدیریت درمان استان برای تحقق خواسته های جامعه کارگری خواهد بود.
در ادامه نشست خوالگر رییس شورای اسلامی کار استان با بیان اینکه اقدامات خوبی در راستای بهبود و ارتقای درمان تامین اجتماعی در استان در شرف شکل گیری است افزود جامعه کارگری و انجمن های اسلامی کار از فعالیتها و برنامه هایی که در راه توسعه خدمات درمانی کارگران و بازنشستگان باشد حمایت می کند .
در ادامه این نشست دکتر ابراهیمی مدیر درمان تامین اجتماعی استان با بیان اینکه توسعه و ارتقای مراکر درمانی و کسب رضایتمندی بیمه شدگان مهمترین هدف مدیریت درمان گیلان است اظهار داشت تاسیس و ساخت هرگونه بنای جدید طبق قانون 100 شهرداری ها منوط به داشتن سند مالکیت است لذا با تلاش های فراوان همکاران درمان استان ، حمایت ها و پی گیری های نمایندگان استان و مقامات محلی انشاءا... به زودی سند مالکیت بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) آماده خواهد شد و برنامه های توسعه ای از جمله ساخت درمانگاههای تخصصی ، مرکز رفاهی تفریحی برای بازنشستگان ، ساختمان اداری مدیریت درمان و افزایش تخت های بیمارستان از 200 تخت به 300 تخت آغاز خواهد شد.

مدیر انرژی و سیالات فولاد مبارکه گفت: مصرف انرژی برای تولید یک تن فولاد در این شرکت فاصله چندانی با استانداردهای جهانی انرژی ندارد. سید امیر طباطبائیان، مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگوی ویژه خبر سیمای مرکز اصفهان در خصوص اقدامات فولاد مبارکه در راستای بهینه‌سازی مصرف انرژی اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های کشور در زمینه کاهش مصرف انرژی، کمیته عالی انرژی به ریاست معاون بهره‌برداری این شرکت در سال 1377 و ابتدای راه‌اندازی فولاد مبارکه راه‌اندازی شد. وی افزود: در این کمیته چند سیاست کلان ازجمله سیاست‌گذاری برای تأمین مستمر و پیوسته انرژی در حال حاضر و آینده شرکت، بهینه‌سازی سیستم‌ها و فرایندهای تولید در راستای کاهش هزینه‌های محصولات و سیاست‌گذاری در زمینه استانداردسازی مدیریت انرژی در دستور کار قرار گرفت. مدیر انرژی و سیالات فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در این زمینه با استفاده از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های مشاور انرژی، فرایندها و مواردی را که قابلیت بهبود داشته‌اند شناسایی و برای کاهش مصرف انرژی آن‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که از توانمندسازی نیروی انسانی برای کاهش مصرف انرژی استفاده کنیم.
طباطبائیان با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی برای تأمین مستمر انرژی با شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: فولاد مبارکه در تابستان برای تأمین برق و در زمستان برای تأمین گاز با توجه به افزایش مصرف در بخش خانگی دچار محدودیت‌هایی می‌شود.
وی اذعان داشت: اخیرا شرکت فولاد مبارکه تفاهم‌نامه‌ای با شرکت ملی گاز ایران منعقد کرده که طی آن با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، گاز ال‌ان‌جی (LNG) تولید و ذخیره‌سازی شود تا بتوانیم از این ظرفیت برای جبران محدودیت گاز فولاد مبارکه در زمستان بهره‌مند شویم. وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان با بومی‌سازی این تکنولوژی با فولاد مبارکه همکاری خواهند داشت، بیان کرد: در صورت تحقق این امر، کمک قابل‌توجهی به صنعت نفت و گاز کشور و همچنین صنایع بزرگی مانند فولاد مبارکه خواهد شد. قرار است انتقال تکنولوژی در شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شود و در مراحل بعدی این تکنولوژی برای صنایع بزرگ‌تر توسعه یابد.

شامی- تجارت: مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان با اشاره به فرآیند ثبت نام بیستمین دوره مسابقه ملی مهارت از 17 اردیبهشت امسال گفت: این رویداد در ۴۳ رشته و ۶ گروه تخصصی برگزار می‌شود که ایجاد انگیزه در جوانان برای کسب مهارت از جمله اهداف آن بشمار می رود.
محمد رضا انصاری در گفت و گو با خبرنگار تجارت؛ گروههای آموزشی تخصصی را شامل فناوری اطلاعات و ارتباطات ، حمل و نقل و ترابری، خدمات اجتماعی فردی ، فناوری ساخت وساز ساختمان،فناوری ساخت و مهندسی ، هنرهای خلاق و مد ذکر کرد و گفت: :این اداره‌کل مصمم است با شناسایی نفرات در کل رشته‌ها، در بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت، حضور پررنگ تری داشته باشد.
این مسوول انصاری با اشاره به رشد ۳۰ درصدی تعداد رشته‌های مسابقات ملی مهارت در مقایسه با دوره قبل اظهار داشت: رشته‌های فناوری خودروهای ریلی، پذیرش هتل، خدمات رستوران‌داری، آرایشگری مردانه، هنر بازی‌های سه بعدی رایانه‌ای، نانوایی نان‌های حجیم، ساخت و ساز خشک و گچ کاری و نگهداری و تعمیر هواپیما برای نخستین بار در مسابقات ملی مهارت برگزار می‌شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: مرحله شهرستانی مسابقات ملی مهارت در ابتدا به صورت آزمون کتبی و به طور همزمان در کشور برگزار می‌شود و پس از آن در هر استان از میان قبول شدگان مرحله کتبی با برگزاری آزمون عملی نسبت به انتخاب نفرات برتر و معرفی به مرحله استانی اقدام می‌شود.
وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات با همکاری و مشارکت نهادهای آموزشی، شرکای بخش دولتی و خصوصی برگزار می‌شود، گفت: جوانان ماهر شامل کارآموزان و آموزش دیدگان مراکز آموزش فنی وحرفه‌ای، هنرجویان آموزش و پرورش در رشته‌های کار و دانش، فنی و حرفه‌ای و نظری، دانشجویان آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و آموزش عالی و کارگران واحدهای صنعتی و صنفی می‌توانند در این دوره از مسابقات ملی مهارت شرکت کنند.
انصاری، سطح مهارت‌های جهانی، شناسایی کمبودها در آموزش‌های فنی وحرفه‌ای و برنامه‌ریزی برای رفع آنها، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه‌ای، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاه‌های اقتصادی، فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان کشور را از جمله اهداف برگزاری این رویداد اعلام کرد.
وی ، کشف استعدادهای حرفه‌ای جوانان و ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارت‌ها و ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت را از دیگر اهداف برگزاری مسابقات ملی و بین المللی مهارت عنوان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان خاطرنشان کرد: ثبت نام این دوره مسابقات از ۱۷ اردیبهشت امسال آغاز شده که تا ۱۷ تیرماه و از طریق تارنمای www.worldskills.ir ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد :مرحله شهرستانی این دوره از رقابت‌ها در هفته اول مرداد، مرحله استانی در هفته آخر شهریورو مرحله کشوری به میزبانی ۶ استان در نیمه دوم آذر امسال برگزار خواهد شد.