ایران جزو ۲۰ اقتصاد برتر جهان قرار دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: دشمنان از ناامید و مأیوس کردن مردم ما دست برنمی‌دارند و در مقابل ما باید کاری کنیم تا برای حضور نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان؛ دریای بیکران کار را فراهم سازیم. محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در جمع مدیران ارشد صنعت هسته‌ای کشور اظهار داشت: با الطاف الهی جمهوری اسلامی ایران در مسیر اقتدار آفرینی قرار دارد و باید همواره شاکر خداوند متعال باشیم که کشور امروز در این تراز قرار گرفته است. وی عنوان کرد: دستاوردهای کنونی سبب اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده و بستری را فراهم کرده تا نشانه آن این موضوع باشد که بگویند ایران از آمریکا نمی‌ترسد و پیام واضح این است که جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد اهداف خود از کسی اجازه نمی‌گیرد و محتاج کسی نیست بلکه تلاش‌های خود را مضاعف می‌کند تا سهم خود را در این عرصه افزایش دهد. معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: فارغ از رفتارهای سیاسی، اکنون ایران جز ۲۰ اقتصاد برتر جهان قرار دارد و البته گزارش‌های بانک جهانی نشان می‌دهد که قابلیت و ظرفیت اقتصاد ایران چه میزان است و ایران را به‌عنوان مقام سیزدهم و یا چهاردهم اقتصاد جهان برشمرده است. با توجه به پتانسیل‌های موجود در حوزه‌هایی که واردشده‌ایم، باید قوی‌تر عمل کنیم و نباید در گسترش فناوری هسته‌ای در زندگی مردم کوتاهی کنیم.

 

حضور نیروهای فراسرزمینی در منطقه توجیهی ندارد

دریادار سیف بن ناصر الرحبی فرمانده نیروی دریایی سلطنتی عمان با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش دیدار کرد. امیر دریادار سیف بن ناصر الرحبی ضمن تشکر از دعوت دولت و نیروی دریایی ایران برای سفر و بازید به ایران اسلامی گفت: ما احترام ویژه ای به مردم ایران داریم و روابط بین نیروی دریایی عمان و ایران روابط تاریخی و عمیق رو به توسعه است. فرمانده نیروی دریایی سلطنتی عمان با اشاره به توان دفاعی و قدرت نظامی ایران گفت: ما در نیروی دریایی عمان تابع قوانین بین المللی هستیم و به آن اشراف کامل داریم و در راستای تامین امنیت منطقه و مردم عمان و ایران تلاش می‌کنیم. فرمانده نیروی دریایی سلطنتی عمان در ادامه خاطر نشان کرد؛ امنیت منطقه باید توسط دولت‌های منطقه برقرار شود و حضور نیروهای فرا سرزمینی توجیهی ندارد هرچند قوانین بین المللی اجازه تردد این کشورها را در آب‌های بین المللی داده ولی امنیت منطقه توسط نیروهای منطقه تامین می‌شود. وی در ادامه افزود: قدرت و توان دفاعی همسایه بزرگی همچون ایران باعث دلگرمی ما خواهد بود. بنادر عمان به روی کشتی‌ها و مردم ایران باز است و ما آمادگی داریم در تمام سطوح برابر دستورات مقامات عالی کشورمان این همکاری‌ها را داشته و آن را گسترش دهیم. در پایان امیر دریادار سیف بن ناصر الرحبی تهران را جهت بازید از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ترک کرد.

کمک به مداخلات دشمنانه
در منطقه، تاوان دارد
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا با تاکید بر اینکه کمک به مداخلات دشمنانه در منطقه تاوان دارد گفت:امنیت ایران، امنیت همسایه ها است و امنیت همسایگان را امنیت خود می دانیم. سردارسرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در گردهمایی سالانه فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه در مشهد مقدس با تاکید بر اینکه امنیت ایران، امنیت همسایه ها است و امنیت همسایگان را امنیت خود می دانیم گفت اما به هر کشوری که زمینه های مداخلات قدرت های استکباری را در منطقه فراهم می آورد و به آنها پایگاه، فضا و خاک می دهد و ائتلاف نظامی بر علیه ملت های منطقه درست می کند، هشدار می دهیم که در قدم اول، بیشترین هزینه را برای رفتارهای غیر دوستانه و تحریک آمیز خود پرداخت خواهد کرد. فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم که با همه همسایگان خود روابط برادرانه و حسنه داشته باشیم و زندگی در صلح و آرامش و ادامه حیات عزتمندانه در منطقه هدف ما است.

سفر نماینده ایران
در امور افغانستان به پاکستان
منابع پاکستانی می‌گویند که نماینده دولت ایران در امور افغانستان روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرد. رسانه‌های پاکستانی گزارش دادند که حسن کاظمی قمی نماینده دولت ایران در امور افغانستان طی یک سفر یک روزه وارد اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان شدد. بنابر گزارش پایگاه خبری دِ نِیشن، وی در جریان این سفر قرار است با مقامات پاکستان، ازجمله نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان و همچنین وزیر خارجه این کشور درخصوص وضعیت افغانستان دیدار و گفت‌وگو کند. دِ نِیشن در ادامه گزارش داد: تهدیدات تروریستی ناشی از افغانستان ازجمله موضوعات مورد بحث در دیدارهای کاظمی قمی با مقامات پاکستانی خواهد بود. به گزارش این رسانه پاکستانی، مسائل مربوط به مدیریت مرزی میان پاکستان، افغانستان و ترانزیت در منطقه از دیگر موضوعات مورد بحث این سفر عنوان شده است. د نیشن افزود: ایران و پاکستان علاوه‌براین قرار است در ماه جاری (میلادی) در نشستی در تاشکند در رابطه با افغانستان شرکت کنند.

زیان چند میلیاردی آمریکا
و اروپا به ایران با خروج از برجام
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر طرف های اروپایی و آمریکایی درباره برجام گفت: با خروج از برجام میلیاردها دلار به ایران زیان زدید، حال که نفت لازم هستید، می‌فرمایید ایران باید به برجام برگردد؟ حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «آقای آمریکا و اروپا! ‏با خروج از برجام میلیاردها دلار به ایران زیان زدید، حال که نفت لازمید می فرمایید ایران باید! به برجام برگردد! ‏چه بایدی؟ لطف یکطرفه موجب وظیفه است. ‏فعلا خسارات را جبران و تضمین کنید که هوایی نمی شوید تا ببینیم بعد چه می شود !»

واشنگتن به دنبال جنگ واقعی اروپا با روسیه
وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگویی مطبوعاتی به جوانب مختلف جنگ اوکراین پرداخت، از صادرات غلات تا بی‌وجدانی غرب. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: این حقیقت دیگر آشکار شده که اوکراین به معنای واقعی کلمه از برداشتن گام‌های سازنده باز داشته شده، با سلاح تهییج شده و به استفاده از این تسلیحات واداشته می‌شود. آن‌ها در آنجا با مربیان خارجی و متخصصانی نشسته‌اند که مسئول خدمات این سامانه‌ها هستند، سامانه‌های هیمارس و غیره. لاوروف همچنین گفت، الزاماتی که بروکسل وضع کرده، موانعی بر سر راه کشورهای اتحادیه اروپا ایجاد کرده و آن‌ها را برانگیخته می‌کند. او گفت: این یک مسئله آنگلوساکسونی است، همکاران آمریکایی و انگلیسی ما با حمایت فعال از آلمانی‌ها و لهستانی‌ها و کشورهای دریای بالتیک، می‌خواهند این نبرد را به یک جنگ واقعی تبدیل کرده و روسیه را در مقابل کشورهای اروپایی قرار دهند. این دیپلمات ارشد روسیه در ادامه گفت، اتحادیه اروپا مجبور است درباره تحریم‌هایش علیه روسیه شفاف‌سازی کرده و آن‌ها را اصلاح کند، زیرا این تحریم‌ها از ظرفیت خود خارج شده‌اند. لاوروف گفت: درباره بسته جدید تحریم‌ها باید بگویم که اتحادیه اروپا از تمامی زمینه‌هایی که می‌توانست به ما ضربه بزند، استفاده کرده و اکنون مجبور است که به این فکر کند که چه کرده و چه تاثیری بر روی خودش می‌گذارد.

داعش مسئول بیشترین
تلفات غیرنظامیان در افغانستان
سازمان ملل گزارش وضعیت حقوق بشر در ۱۰ ماه تسلط طالبان بر افغانستان را منتشر کرد. ‌هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان یا یوناما در تازه‎‌ترین گزارش‌ خود به نقض حقوق‌ بشر و تلفات غیرنظامیان از زمان تسلط طالبان بر افغانستان اشاره کرد. هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) با ارائه گزارش تلفات غیرنظامیان در افغانستان پس از به قدرت رسیدن طالبان، داعش را مسئول بیشترین تلفات غیرنظامیان در این کشور دانست. این گزارش افزود: «اکثر تلفات غیرنظامیان به حملات هدفمند شاخه خراسان گروه تروریستی داعش علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی در مکان‌هایی که آنها به مدرسه می‌روند، عبادت می‌کنند و به زندگی روزمره خود می‌پردازند، نسبت داده شده است.» این گزارش افزود که در پی به قدرت‌ رسیدن طالبان در افغانستان، کشتار غیرنظامیان، بازداشت‌های خودسرانه، شکنجه و آزارواذیت شهروندان به بهانه‌های مختلف افزایش یافته است.

امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد

گروه سیاسی: وزیر امور خارجه با بیان اینکه از احتمال ورود نظامی ترکیه به خاک سوریه ابراز نگرانی می‌کنیم، گفت: نیروهای نظامی آمریکا بدون قید و شرط و به فوریت باید از خاک سوریه خارج شوند. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز چهارشنبه‌ ۲۹ تیر ماه در تهران میزبان فیصل المقداد همتای سوری خود بود پس از دیدار و گفت‌وگو با وزیر خارجه سوریه در نشست خبری مشترک حضور یافت و به تشریح گفت‌وگوهای انجام شده در این دیدار پرداخت. هفتمین نشست سران روند آستانه سه شنبه شب در تهران برگزار شد. با توجه به شرایط حساسی که اکنون سوریه در آن به سر می‌برد و احتمال وقوع یک درگیری جدید در مناطق مرزی سوریه متصور است این نشست تلاش کرد کمک کند مسیر تحولات سوریه از جنگ و نظامی گری فاصله بگیرد و در مسیر سیاسی مسائل مورد حل و فصل و توافق قرار بگیرد.
وزیر خارجه بیان کرد: امیدواریم این توصیه‌ها که از زبان سران کشورهای شرکت کننده در اجلاس آستانه مورد تاکید قرار گرفت مورد توجه مقامات کشور دوست ترکیه قرار بگیرد و ترکیه و سوریه از این مرحله به خوبی عبور کنند. بیانیه آستانه حاکی از موفقیت این نشست در شرایط حساس منطقه‌ای و بحران در اوکراین و بحران در حوزه امنیت انرژی و غذایی مورد توجه همه شرکت کنندگان قرار داشت. وی گفت:‌در مسئله سوریه حضور مسلحان و گروه‌های تروریستی در برخی مناطق این کشور مایه نگرانی ما و متحدانمان در منطقه است. از فرصت نشست سه جانبه استفاده کردیم که در موضوع خروج و پاکسازی گرو‌ههای تروریستی و مسلح از سوریه و بازگشت امنیت سراسر مرزهای سوریه با حفظ تمامیت ارضی این کشور به دست ارتش و نیروهای مسلح این کشور گامی به جلو برداشته شود.
امیرعبداللهیان افزود: بر اهمیت حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت سوریه تأکید کنم و حل و فصل مسائل باقیمانده در حوزه منازعات تروریستی در سوریه و برخی از نگرانی‌هایی که ترکیه از حضور برخی گروه‌ها در خاک سوریه دارد تاکید می‌کنیم از طریق سیاسی مورد حل و فصل قرار بگیرد. مبارزه با تروریسم و حفظ حقوق مردم این کشور به دور از دخالت خارجی در صدر اولویت‌های مورد پیگیری ایران قرار دارد. وزیر خارجه تأکید کرد: از احتمال ورود نظامی ترکیه به خاک سوریه ابراز نگرانی می‌کنیم به صورت مستمر با ترکیه و سوریه گفت‌وگو و مشورت دارد. سه شنبه شب تلاش شد بر رفع نگرانی‌های مقامات ترکیه در موضوع امنیت مرز مشترک دو کشور پاسخی داده شود.
امیرعبداللهیان بیان کرد: مشارکت در بازسازی ترکیه و تشویق آوارگان سوری به بازگشت به منازلشان مورد تاکید نشست تهران و گفت‌وگوهای امروز با المقداد بود. معتقدیم بازگشت آوارگان و سرعت بخشیدن به بازسازی زیرساخت‌های سوریه باید بدون هیچگونه پیش شرط انجام شود و ذکر پیش شرط برای این دو موضوع انسانی غیرقابل قبول است. حضور نظامی نیروهای آمریکا در شرق فرات از معضلاتی است که منطقه از آن رنج می‌برد. شرق فرات از منابع انرژی سوریه است و در سالهای اخیر شاهد غارت منابع طبیعی سوریه در این بخشی که حضور اشغالگرانه آمریکا وضعیت آنجا را رقم زده هستیم. معتقدیم نیروهای نظامی آمریکا بدون قید و شرط و به فوریت باید از خاک سوریه خارج شوند.
وی گفت: تلاش شد ترکیه را نسبت به کمک به حل و فصل بحران امنیتی و احتمال درگیری نظامی که ممکن است منجر به درگیری نظامی شود ایران و روسیه جلب کنند. گفت‌وگوهای مهم، روشن و صریحی در سطح مقام معظم رهبری در دیدار با اردوغان و پوتین انجام شد و در سطح گفت‌وگوهای دوجانبه روسای جمهور ایران با روسیه و ترکیه و نشست سه جانبه در جلسه بسته مسائل با شفافیت مورد بررسی قرار گرفت و عواقب تداوم وضعیت فعلی در سوریه مورد بررسی قرار گرفت. این اتفاق نظر وجود دارد که همه طرف ها کمک کنیم به خروج سوریه از این وضعیت از جمله در حوزه تحریم‌های اقتصادی سوریه و این درک وجود دارد که به مردم سوریه برای عبور از این مرحله جامعه جهانی کمک کند و کشورهای منطقه نقش سازنده داشته باشند و به حمایت‌های خود از مردم سوریه ادامه دهند. در مجموع نشست سران آستانه در تهران را کاملا موفق و در راستای صلح و ثبات و پیشرفت هر چه بیشتر سوریه و منطقه ارزیابی می‌کنیم.

وزیر خارجه سوریه: ورود ب مرزهای سوریه برای هیچ کس سودمند نیست
در این نشست خبری مشترک وزیر خارجه سوریه نیز با بیان اینکه به هیچ طرفی اجازه نمی‌دهیم وارد سرزمین‌های سوریه شود، گفت: نه برای ترکیه و غیر ترکیه هیچ سودی ندارد که وارد مرزهای سوریه شوند. فیصل المقداد گفت: بشار اسد من را مکلف کرده بهترین درودهای خود را به رهبر انقلاب ابلاغ کنم. بعید نبود من بعد از نشست آستانه در تهران حضور داشته باشم و این نشانگر احترام سوریه توسط ایران و روسیه است. بسیار رضایتمندیم از تلاش‌های ایران در بیانیه پایانی که بر تمامیت ارضی و حاکمیت و استقلال سوریه تأکید داشته است و این تمام قطعنامه‌های شورای امنیت بر آن تأکید داشته است. وزیر خارجه سوریه بیان کرد: هیچ چیزی نمی‌تواند استقلال و حاکمیت سوریه را تهدید کند. نه برای ترکیه و غیر ترکیه هیچ سودی ندارد که وارد مرزهای سوریه شود و این باعث درگیری بین دولت سوریه و ترکیه می‌شود و بر دو ملت دوست و برادر تاثیر می‌گذارد.
وی گفت: تجاربی را در این زمینه داشتیم که در طی آن اقتصاد ترکیه شاهد شکوفایی بود و همچنین اقتصاد سوریه شاهد جهش‌های مشابهی بود ولی دخالت در امور داخلی و ارسال صدها هزار تروریست به سوریه باعث توقف این روابط شد که مانع پیشرفت روابط شد و این همان چیزی است که آمریکا و اسرائیل می‌خواهند. ما آماده دفاع از آزادی ملت خود هستیم و از آن کوتاه نمی‌آییم. المقداد بیان کرد: آنها فکر کردند مدت زمان کوتاهی طول می‌کشد ولی سوریه مقاومت کرد و به جهت توان ملتش و همچنین کشورهایی که کمک کردند و کشورهای همپیمان ما در این سال‌ها. مطلع شدیم از بیانیه پایانی نشست تهران و از صدور این بیانیه مشترک تشکر می‌کنیم که بر ارزش‌های ما تأکید می‌کند. وی گفت: علیه هرگونه دخالت ترکیه در سرزمین‌های سوریه هستیم و مخالف ایجاد سکونتگاه‌ها در سوریه هستیم و علیه سیاست ترکی سازی هستیم. مخالف حمایت از مجموعه‌های تروریستی هستیم.
وی حضور آمریکایی در شرق فرات را مورد اشاره قرار داد و افزود: باید نیروهای سوری حضور داشته باشند. المقداد همچنین تصریح کرد: به هیچ طرفی اجازه نمی‌دهیم وارد سرزمین‌های سوریه شود. دولت آمریکا چگونه حق دارد ثروت‌های ما را چپاول کند از قبیل نفت و آب و ملت سوریه تحت تحریم‌ها رنج ببرد. آمادگی داریم برای هماهنگی بین کشورهای عربی و همکاری با دوستان و همپیمانان به خصوص ایران برای رسیدن به راه حلهای مسالمت آمیز. این همان چیزی است که کشورهای غربی مخالف آن هستند زیرا تحریم‌هایی را علیه ایران، ملت سوریه و روسیه اعمال می‌‌کنند. جهان امروز در هم تنیده است. وی بیان کرد: این سلطه و هیمنه تمام شد و باید از جهان چندقطبی حمایت کنیم. ما و ایران در کنار ملت فلسطین هستیم و برای تاسیس کشور مستقل فلسطین. آنکه نمی‌‌خواهد صلح برقرار شود رژیم نژادپرست صهیونیستی است.
خبرنگاری از فیصل المقداد درباره خروج آمریکا از سوریه سؤال کرد که وی گفت: آنچه مقام معظم رهبری در جلسه روز سه شنبه با اردوغان مطرح کرد نشانگر اراده ملت ایران بود و بیانگر اراده جامعه بین‌المللی است چون قانون بین‌المللی مخالف اشغالگری است. حضور آمریکا در پایگاه نظامی بین سوریه، عراق و اردن غیرقانونی است و دوره استعمار را متبادر به ذهن می‌کند. اگر آمریکا بخواهد از این سرزمین‌ها خارج شود برای آن بهتر است. به آمریکا می‌گوییم ثروت‌های سوریه از قبیل گاز، نفت، گندم و آب را غارت می‌‌کند. اینجا نه تهدید می‌‌کنم و نه هشدار می‌‌دهم. هر کس اشغالگر باشد چه همسایگان شمالی و چه آمریکا و چه حامیان آنها از جمله اتحادیه اروپا باید به این برسند که حضورشان در سوریه و فلسطین برای همیشه نخواهد بود. این‌که ملت ما تلاش خواهد کرد برای پایان دادن به این موضوع. آمریکا از این مطلع است و آمریکا و اسرائیل این را امتحان کرده‌اند. من این اشغالگری را پایان یافته می‌بینم.

رئیسی در جلسه هیات دولت تاکید کرد:

گروه سیاسی: رئیس جمهور با ابراز خرسندی از ثمردهی روند حرکت جدید دستگاه دیپلماسی کشور و ارتقای کم‌سابقه سطح مراودات تجاری کشور با همسایگان، از همه دستگاه‌های اجرایی خواست به الزامات و اقتضائات این رویکرد پایبند باشند. آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت به مذاکرات سران کشورهای ضامن روند آستانه و دیدار با روسای جمهور روسیه و ترکیه اشاره کرد و گفت: بحمدالله حرکتی که در زمینه تقویت سیاست همسایگی در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، از سوی دولت مردمی آغاز شده در حال نتیجه دادن است. در دیدارهای دوجانبه، هم آقای پوتین و هم آقای اردوغان بر اجرای توافقات صورت گرفته با کشورمان مُصِر بودند که این مساله پیگیری مجدانه دستگاه‌های مربوطه را می‌طلبد.
رئیس جمهور با اشاره به درخواست رئیس جمهور روسیه از ایران برای تکمیل خط راه آهن رشت-آستارا، به معاون اول خود ماموریت داد تا با همکاری وزارت راه و شهرسازی، روند اجرای این کریدور مهم ترانزیتی را پیگیری و زمانبندی دقیق آغاز و تکمیل آن را ارائه کند. رئیسی ضمن تبریک موفقیت‌های چشمگیر دانش‌آموزان کشورمان در المپیادهای بین‌المللی، به دانش‌آموزان مدال‌آور، معلمان و فعالان نظام آموزشی کشور، با تاکید بر لزوم استمرار حمایت‌های دولت از دانش‌آموزان مستعد برای تکرار موفقیت‌ها، از وزیر آموزش‌وپرورش خواست زمینه را برای ارتقای علاقه‌مندی و تحصیل دانش آموزان نخبه در رشته‌های علوم انسانی هم فراهم کند.

مراسم مهمانی غدیر الگوی خوبی برای دیگر مناسبت‌ها است
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری مراسم میهمانی ۱۰ کیلومتری در روز عید غدیر تصریح کرد: این اقدام ارزشمند که جلوه باشکوهی از آوردن غدیر به متن جامعه و خانواده است، الگوی بسیار خوبی برای مناسبت‌ها و دیگر مفاهیم ارزشمند دینی خواهد بود که جامعه را در برابر بسیاری از تهاجمات مخرب ضددینی مصون خواهد کرد. وی همچنین با قدردانی از مردم برای حضور پررنگ در این جشن بزرگ، از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست، با توجه ویژه به تجربه برگزاری جشن مردمی غدیر، الگوپردازی برای برگزاری رویدادها و مراسم‌های آئینی خلاقانه جدید را دستور کار قرار دهد. آیت‌الله رئیسی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر ضرورت گفت‌وگوی مستمر مسئولان دستگاه‌های اجرایی با مردم و پاسخ به سوالات افکار عمومی، خطاب به مسئولان این دستگاه‌ها گفت: لازم است در تبیین اقدامات و عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود فعال‌تر و جدی‌تر عمل کنید. این حق مردم است که از اقدامات و روندها در دستگاه‌های اجرایی اطلاع کامل داشته باشند.

در پرداخت مطالبات گندم کاران وقفه ایجاد نشود
رئیس جمهور همچنین ضرورت پاسخ بهنگام نسبت به شبهات و القائات نادرست از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی را مورد تاکید قرار داد و افزود: شما وظیفه دارید در مواجهه با کسانی که در جامعه القای شبهه نموده یا برای مردم گره ذهنی ایجاد می‌کنند، منفعل نباشید و سوالات و شبهات را با ارائه توضیحات متقن و دقیق پاسخ دهید. رئیسی در این نشست پس از شنیدن گزارشی از وزارت جهاد کشاورزی، درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم و پرداخت مطالبات گندم‌کاران، با قدردانی از کوشش ارزشمند کشاورزان در تامین این کالای استراتژیک برای کشور، به مسئولان مربوطه دستور داد تا اجازه ندهند در پرداخت مطالبات گندم‌کاران وقفه‌ای ایجاد شود.

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد:

گروه سیاسی: سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری خود با خبرنگاران مدعی شد که کاخ سفید شواهد و اطلاعاتی دارد که مسکو قصد تصرف مناطق بیشتری از اوکراین را دارد. براساس گزارش شبکه الجزیره، وی همچنین ادعا کرد: روسیه همچنین قصد دارد اراضی واقع در استانهای دونستک و لوهانسک را ضمیمه خاک خود کند و واحد پولی روسیه را در مناطق اشغال شده تحمیل کند. سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه ایالات متحده تحریمهای بیشتری را علیه مسکو در دستور کار دارد افزود: واشنگتن حاکمیت روسیه بر مناطق مختلف در اوکراین را به رسمیت نخواهد شناخت.
درحالیکه بسیاری از تحلیلگران سفر رئیس جمهور روسیه به ایران را نشانه عمق روابط راهبردی میان تهران و مسکو و برای تقویت جبهه ضدآمریکایی خوانده‌اند، کارن ژان پیر با فرافکنی تلاش کرد این سفر را به جنگ اوکراین مرتبط کند. وی با اشاره به این موضوع مدعی شد، سفر ولادیمیر پوتین به تهران نشان دهنده
انزوای سیاسی مسکو و ناتوانی روسیه در پاسخگویی به نیازهای جنگ در اوکراین است.
وی همچنین گفت، سفر پوتین به ایران نشان می‌دهد که او قصد ندارد جنگ در اوکراین را متوقف کند.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه ادعاهای خود گفت، پوتین اکنون منزوی شده و به ایران
نیاز دارد. ما به دنبال تشدید تحریم‌ها علیه روسیه هستیم و در مرحله آینده افراد و نهادهای بیشتری را شامل می‌شود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار خود با آیت الله ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران پیش از نشست سه جانبه با رئیس جمهور ترکیه ضمن ابراز خرسندی از حضور در سرزمین میهمان‌نواز ایران، از افزایش همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف بویژه در حوزه امنیت بین‌المللی خبر داد و گفت: ایران و روسیه سهم بسیار بزرگی در حل‌ و فصل بحران سوریه دارند.کارین ژان پیر در ادامه عصبانیت خود از تحولاتی که در تهران در جریان است به موضوع توافق هسته‌ای اشاره کرد و گفت: بازگشت به برجام ضرورت برنامه
موشکی ایران، حمایت ایران از آنچه که وی
شبکه تروریستی در منطقه خوانده و مساله امنیت دریایی را حل نمی‌کند.