اعلام برنامه‌های مهم بیمه میهن برای کاهش زیان و رسیدن به سوددهی

مدیرعامل شرکت بیمه میهن، استمهال یکساله را از اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس اوراق بهادار خواستار شد تا این شرکت بتواند برای برون رفت از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت، برنامه های خود را به صورت کامل اجرایی کند. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛ رسول آریانپور مدیرعامل این شرکت در گفتگوی اختصاصی با چابک آنلاین با اعلام این مطلب افزود: برنامه بیمه میهن برای برون رفت از شمول ماده ۱۴۱ لایحه قانون به دلیل اصلاح قسمتی از قانون تجارت و تاکید سهامداران عمده به منظور اصلاحات ساختار سرمایه، افزایش سرمایه، سودآوری از محل سرمایه گذاری و تمرکز برحوزه وصول مطالبات است. مدیرعامل بیمه میهن اذعان داشت که یکی از علل شمولیت ماده ۱۴۱ عدم کفایت سرمایه است و به همین دلیل اولین و مهمترین برنامه پیش بینی شده بیمه میهن برای خروج از شرایط فعلی، اصلاح ساختار سرمایه است. آریانپور، افزود: به همین منظور شرکت بیمه میهن درنظر دارد تا از محل تجدید ارزیابی ها افزایش سرمایه داشته باشد زیرا مازاد ارزش فعلی املاک تحت مالکیت این شرکت بخش مهمی از سرمایه مورد نیاز برای کفایت سرمایه ای به منظور عدم شمولیت ماده ۱۴۱ را فراهم خواهد کرد.

 

بازدید مدیرعامل بیمه البرز از غرفه گروه صنعتی مینو در نمایشگاه بین المللی آگروفود

مدیرعامل شرکت بیمه البرز با حضور در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی تخصصی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته "آگروفود" از غرفه گروه صنعتی مینو بازدید و با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این هلدینگ دیدار و گفت و گو کرد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه البرز، محسن پورکیانی، مدیرعامل این شرکت با بیان این که گروه صنعتی مینو یکی از بزرگ ترین شرکت های تولیدی در حوزه مواد غذایی است، اظهار داشت: ما خوشحالیم بیمه گر این هلدینگ بزرگ هستیم و امیدواریم بتوانیم همچون گذشته خدمات خوبی به کارکنان و مدیران شرکت مینو عرضه کنیم. وی ادامه داد: تلاش شرکت بیمه البرز جلب رضایت مدیران و کارکنان شرکت مینو است و در همین راستا مرکز ارتباط مردمی بیمه البرز با شماره تلفن سراسری 1574 آماده پاسخگویی به سوالات و مشکلات این عزیزان است. مدیرعامل بیمه البرز با ابراز امیدواری از این که روز به روز شاهد درخشش و پیشرفت بیش از پیش گروه صنعتی مینو باشیم، گفت: بیمه البرز درصدد توسعه امور بیمه ای در هلدینگ مینو و ارایه خدمات و پوشش های بیشتر بیمه ای به کارکنان این هلدینگ از جمله خدمات در زمینه بیمه عمر است.

خدمات رسانی ویژه بیمه پاسارگاد در ایام اربعین حسینی در شهرهای مرزی
شرکت بیمه پاسارگاد به منظور ارائه خدمات و رفاه حال بیمه گزاران گرامی در ایام اربعین حسینی (ع) در راستای گسترش خدمت رسانی و ارزیابی خسارت اتومبیل تا تاریخ ۲۹ شهریور ماه آماده خدمت رسانی ویژه به هموطنان گرامی در شهرهای مرزی می باشد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی، زائران گرامی در روزهای عزاداری اربعین حسینی و به منظور حفظ مقام اهل بیت عصمت و طهارت (ع) می توانند از خدمات ویژه سیار ارزیابی خسارت در شهرهای مرزی برخوردار شوند.
گفتنی است کلیه زیان دیدگان بیمه های اتومبیل، به منظور بهره مندی از خدمات کارشناسی خسارت مالی می توانند با شماره تلفن: ۸۴۳۲۵-۰۲۱ تماس حاصل نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن از تسهیلات ارزیابی سیار خسارت برخوردار شوند.

قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران:
شناسایی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت بهترین راه کسب موفقیت
قائم مقام مدیر عامل بانک ملی ایران و معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو کشور در سفر به استان خراسان رضوی ضمن بررسی عملکرد این اداره امور شعب در جلساتی جداگانه ، با فعالان اقتصادی و همکاران این اداره امور شعب دیدار کردند.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، جلسه بررسی عملکرد اداره امور شعب استان خراسان رضوی با حضور قائم مقام مدیرعامل ، معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو کشور ، رئیس اداره امورشعب استان، روسای شعب ممتاز و حوزه های این اداره امور شعب برگزار شد.در این جلسه ابوالفضل نجارزاده قائم مقام مدیر عامل ، ضمن بیان نکاتی در خصوص بهبود تراز نقدینگی بانک ، آسیب شناسی را مهم ترین راه حل دانست و افزود: شناسایی نقاط ضعف و تبدیل آنها به نقاط قوت بهترین راه برای برون رفت از شرایط فعلی است.محمد نجف زاده معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو کشور نیز ضمن تقدیر از تلاش های همکاران، جذب منابع در راستای بهبود تراز نقدینگی بانک را وظیفه اصلی همکاران در شرایط فعلی دانست و گفت: به منظور رسیدن به این هدف مهم، همکاران باید با تلاش و همت مضاعف در راه کسب رتبه اول سرانه منابع بین شبکه بانکی حرکت نمایند .

گروه بانک و بیمه: رئیس‌کل بانک مرکزی در دیدار اعضای شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی با تاکید بر حمایت عملیاتی از تولید با روش‌های غیرتورمی و ضرورت تامین سرمایه در گردش تولیدکنندگان، از نهایی شدن دستورالعمل استفاده از ابزارهای تامین مالی اعتباری در معاملات بورس کالا خبر داد و گفت: از هفته آینده امکان استفاده از ابزارهایی مانند اوراق گام نیز در معاملات بورس کالا فراهم می‌شود.
شهره حقی – تجارت؛ به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران به نقل از بانک مرکزی، دکتر صالح‌آبادی در این نشست تعاملی و هم‌اندیشی با تاکید بر حمایت بانک‌ها از تولیدکنندگان و استفاده از ابزارهای بازار سرمایه در این زمینه تصریح کرد: با این روش، خریداران کالا از بورس می‌توانند از طریق اوراق گام اقدام به خرید کرده و فروشندگان نیز می‌توانند اوراق دریافت شده را در بازار ثانویه به فروش رسانده یا جهت خرید مواد اولیه منتقل کنند.
رئیس‌کل بانک مرکزی به مدیران عامل بانک‌ها توصیه کرد: به منظور متنوع‌سازی روش‌های تامین مالی، از طریق ضمانت اوراق منتشر شده توسط شرکت‌ها در بازار سرمایه، نسبت به تامین مالی بخش تولید اقدام کنند.
دکتر صالح‌آبادی تاکید کرد: خوشبختانه با برنامه‌های بانک مرکزی، تامین مالی بنگاه‌های تولیدی از طریق اوراق گام که روشی غیرتورمی است به بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان رسید.
رئیس‌کل بانک مرکزی یکی از ابزارهای مهم تامین مالی زنجیره ای را استفاده از اوراق گام یا گواهی اعتبار مولد دانست و گفت: با این روش، بنگاه تولیدی به جای اینکه از بانک، پول دریافت کند و با آن، مواد اولیه مورد نیاز خود را تأمین کند به صورت زنجیره‌ای، تامین مالی شوند. دکتر صالح‌آبادی گفت: این اوراق از اواخر سال ۱۳۹۹ راه اندازی شده و تا تیرماه امسال حدود ۸.۸ هزار میلیاردتومان استفاده شده است اما بانک مرکزی، مقررات این اوراق را در شورای پول و اعتبار تسهیل و یک بسته تشویقی ایجاد کرد و بانک‌ها نیز دعوت شدند تا از این اوراق استفاده کنند. رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه خوشبختانه در دو ماهه اخیر بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان از این اوراق برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی استفاده شده است گفت: به عبارتی در طول یک سال و نیم ۸.۸ هزار میلیارد تومان و در دو ماه اخیر ۱۳.۵ هزار میلیارد تومان از این اوراق برای تامین مالی بنگاه ها استفاده شده است.
وی با بیان اینکه در ماه‌های آینده استفاده از اوراق گام سرعت بیشتری خواهد گرفت افزود: سال آینده ۲۰ درصد سرمایه درگردش مورد نیاز بنگاه ها از طریق این اوراق تأمین مالی شود. با این اقدام، ابزارها مالی در بازارهای سرمایه تعمیق پیدا می‌کند و می تواند کمک بزرگی به بخش تولید باشد و نیاز بنگاه ها به نقدینگی نیز کاهش پیدا می‌کند.
رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین گفت: با مصوبه شورای پول و اعتبار و هئیت عامل بانک مرکزی اوراق گام به محض انتشار قابل تنزیل و معامله در بازار سرمایه است.
دکتر صالح‌آبادی افزود:‌ این اوراق به وسیله بانک تضمین شده است و دارنده اوراق می تواند یا آن را تا زمان سررسید نزد خود نگه دارد و یا در صورت نیاز به نقدینگی می تواند آنرا در بازار سرمایه تنزیل و پول خود را از بازار سرمایه دریافت کند.
وی افزود:‌ فروشنده می تواند این اوراق را یا نزد خود نگه دارد و یا در صورت نیاز به نقدینگی آن را در بازار سرمایه تنزیل کند و پول خود را از بازار سرمایه دریافت کند و در نهایت این اوراق در زمان سررسید، متعهد اوراق، وجه آن را به دارنده نهایی اوراق گام پرداخت خواهد کرد.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه باید بتوانیم سازوکارها و ابزارهای در سیستم ایجاد کنیم که مردم بدون شناخت از یکدیگر بتوانند به یکدیگر در کسب و کارها اعتماد کنند افزود:‌ هر قدر ابزارهای اعتباری در کشور توسعه یابد و نیاز به نقدینگی و پول کم شود و در عین حال چرخه های اقتصادی کشور به کار خود ادامه دهد، یک اتفاق اقتصادی مثبتی در کشور به لحاظ اقتصاد کلان رخ داده است.
دکتر صالح‌آبادی همچنین اجرایی شدن معافیت مالیاتی اوراق بهادار شبکه بانکی را نیز گامی مهم در جهت حمایت از تولید و بانک ها دانست و گفت: طبق پیگیری های بانک مرکزی و صور بخشنامه مربوطه در سازمان امور مالیاتی، درآمد اشخاص حقوقی بابت سرمایه‌گذاری در اوراق صکوک و تمامی اوراق بهاداری که در چهارچوب قوانین و بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر می‌شود، از جمله اوراق گواهی سپرده بانکی به‌موجب حکم تبصره (۱) ماده (۱۴۳) مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مشمول مالیات به نرخ صفر هستند.
بر اساس این گزارش در ادامه این نشست تخصصی، رئیس‌کل بانک مرکزی، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی و برخی مدیران عامل بانک‌ها، مسایل و راهکارهای حل مشکلات شبکه بانکی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در این جلسه همچنین اقدام بانک مرکزی در بازنگری مقررات ارزی بعد از ۱۰ سال، ارزنده اعلام شد و در راستای تعامل سازنده و بهبود عملکرد شبکه بانکی کشور به ویژه در حوزه ارزی، موضوعات مربوط به چگونگی انجام مقدمات فرآیند اتصال به شبکه بانک‌های خارجی، راه‌های تسهیل تجارت خارجی و آمادگی کادر ارزی به منظور بهره‌گیری از روش‌های نوین پرداخت بین‌المللی و همچنین گشایش اعتبار اسنادی مورد تاکید مدیران ارشد شبکه بانکی قرار گرفت.