مساعدت بانک کشاورزی با فعالان بخش کشاورزی در قالب طرح ویژه وصول مطالبات

بانک کشاورزی همزمان با آغاز سال زراعی جدید و به منظور حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و تأمین منابع مالی طرح های تولیدی و همچنین مساعدت با بدهکاران این بخش ، طرح ویژه« وصول مطالبات برای حمایت از تولید» را اجرا می کند. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، در قالب این طرح و برای تأمین سرمایه درگردش واحد های تولیدی، چنانچه مشتری نسبت به پرداخت وتسویه نقدی کامل بدهی بخش کشاورزی خودکه از محل منابع داخلی پرداخت شده است اقدام کند، به شرط اینکه دارای میانگین حساب باشد، تا ۱۰۰ درصد اصل تسهیلات وصول شده می تواند تسهیلات جدید دریافت کند. بر اساس این گزارش،آن دسته از مشتریانی که میانگین حساب ندارند نیز با ارائه درخواست و مطابق با سایر ضوابط اعتباری سال جاری تا ۸۰ درصد اصل تسهیلات وصول شده خود، می توانند تسهیلات جدید دریافت کنند . این گزارش می افزاید؛ مشتریان بانک کشاورزی درصورت پرداخت نقدی قسط آخر تسهیلات سرمایه ای می توانند به شرط داشتن معدل حساب،تقاضای دریافت تسهیلات جاری تا 100 درصد اصل قسط واریزی را به شعبه ارائه کنند و در ارتباط با مشتریانی که معدل حساب ندارند، در صورت استمرار فعالیت واحد تولیدی، تا 80 درصد اصل قسط واریزشده برابر ضوابط و مقررات اعتباری قابل بررسی و پرداخت خواهد بود.

 

اهدای 4200 بسته لوازم التحریر از سوی بانک ملت به دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار

شهره حقی – تجارت؛ بانک ملت در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود، نسبت به اهدای 4200 بسته لوازم التحریر به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کرد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بانک با دستور مدیرعامل در تداوم سیاست خود مبنی بر دستگیری از محرومان و کمک به توسعه علم و دانش در مناطق کمتر برخوردار کشور، بیش از 13 میلیارد ریال از محل بودجه تبلیغات خود را بابت خرید بسته های لوازم التحریر برای دانش آموزان 14 استان کشور اختصاص داد. بر اساس این گزارش، بسته های آموزشی یادشده شامل کوله پشتی، دفتر مشق، دفتر نقاشی، دفتر یادداشت، مداد، خودکار و جامدادی از طریق شرکت چاپ بانک ملت تهیه و از سوی مدیریت های شعب استان های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان و هرمزگان بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار توزیع شد. این گزارش حاکی است، بانک ملت از 5 سال قبل تاکنون توزیع بسته های لوازم التحریر را بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار کشور آغاز کرده و همواره کوشیده است تا در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود، به توسعه علم و دانش و فراهم ساختن زمینه های تحصیل دانش آموزان در این مناطق کمک کند.

حضور بیمه ملت در نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
به گزارش تجارت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیمه ملت، شرکت بیمه ملت به عنوان تنها شرکت بیمه‌ای کشور در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی حضور یافت.
این نمایشگاه از تاریخ 21 تا 24 شهریور 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان فارس (شیراز) برگزار شده و نمایندگان بیمه ملت با حضور فعال در آن ضمن ارائه خدمات مشاوره بیمه به شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه، در زمینه بیمه‌های انرژی، مهندسی و مسئولیت، آتش‌سوزی و محصولات نوین بیمه‌ای به شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه، خدمات بیمه‌ای ارائه کرد.
بیمه ملت در مدت حضور 4 روزه خود در این نمایشگاه، قدم‌ مهمی در جهت خدمت به مشتریان خود و همچنین آگاه‌سازی مشتریان دارای سابقه همکاری برای معرفی محصولات جدید برداشت که این اقدام مورد استقبال مراجعه‌کنندگان به نمایشگاه قرار گرفت.

مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده بیمه دانا، 16مهرماه برگزار می‌شود
مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت بیمه دانا با موضوع انتخاب اعضای هیات مدیره، 16 مهر‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، این شرکت از تمامی سهامداران و یا وکیل یا قائم مقام قانونی اشخاص حقیقی صاحب سهم و همچنین
وکیل یا نماینده یا نمایندگان قانونی اشخاص حقوقی سهامدار دعوت می‌کند تا در جلسه مجمع
عمومی عادی به طور فوق‌العاده بیمه دانا که راس ساعت 10 صبح روز شنبه، 16 مهرماه سال جاری برگزار می‌شود، حضور یابند.
لازم به ذکر است که دستور جلسه این مجمع، انتخاب اعضای هیات مدیره و سایر مواردی است که در صلاحیت مجمع عمومی به طور فوق‌العاده باشد. ضمنا امکان مشاهده این مجمع از طریق سایت رسمی شرکت به نشانی
www.dana-insurance.com به صورت زنده فراهم خواهد بود.
همچنین گفتنی است، حضور سهامداران در مجمع با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و ارائه کارت واکسن بلامانع است.

اوراق گام و اعتبار اسنادی از مهمترین

گروه بانک و بیمه؛ سرپرست بانک توسعه تعاون در سفر به استان قزوین از اوراق گام و اعتبار اسنادی از مهمترین خدمات بانک در شبکه شعب یاد کرد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی، محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در سفر یک روزه به استان قزوین اظهار داشت: اوراق گام با قابلیت تامین مالی زنجیره ای صنایع و کسب و کارهای گوناگون، موجبات تسهیل فعالیت اقتصادی را میان تولید کنندگان و تامین کنندگان فراهم می آورد.
وی افزود: بانک توسعه تعاون می تواند به صورت تخصصی، صدور این اوراق را در میان رسته های گوناگون تعاونی ها انجام دهد و نیاز بسیاری از اعضای اتحادیه های تعاونی در رسته های مختلف تامین شود. سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: صدور اعتبار اسنادی ریالی از جمله خدمات ارزنده شعب بانک است که به دلیل درگیری کمتر منابع بانک، سرویسی است که همکاران شعب به صورت نامحدود می توانند از این طریق تسهیل فعالیت واحدهای اقتصادی و تعاونی را صورت دهند.
وی تاکید کرد: توسعه فعالیت ارزی از مهمترین برنامه های بانک در دوره کنونی است که صدور اعتبار اسنادی ارزی و حوالجات ارزی قابلیت گسترش می یابد.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: لزوم تقویت بخش تعاون از طریق اجرای هر چه مطلوب تر وظایف اساسنامه ای بانک حائز اهمیت است و شبکه شعب بانک نیز در همین مسیر به ارائه خدمات تخصصی و عمومی مشغول هستند. سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: مدیریت هوشمند مصارف از مهم ترین مولفه هایی است که باید در کانون توجه و اقدامات استان ها قرار گیرد به گونه ای که اولا ضوابط و مقررات بانک مرکزی رعایت و ثانیا تسهیلات با دقت نظر و بررسی دقیق فنی در بخش های مولد و تاثیرگذار تزریق شود که در این صورت شاهد شکوفایی و رونق بخشی تولید و تحقق اشتغالزایی مورد نظر دولت سیزدهم خواهیم بود. در ادامه محمد یزدی سرپرست مدیریت شعب قزوین ضمن ارائه گزارشی از عملکرد استان در سال جاری گفت: استان قزوین از ابتدای سال جاری نسبت به انجام وظایف خود در قالب برنامه ریزی های مدون و هدفمند اقدام کرده است، بطوری که طی شش ماه سال جاری با تشکیل و تصویب 1404 فقره پرونده تسهیلاتی رقمی بالغ بر 2814 میلیارد ریال انواع تسهیلات حمایتی نظیر مشاغل خانگی ، بهزیستی و کمیته امداد ، فرزند آوری و ازدواج ، تسهیلات تبصره ای و تسهیلات بخش صنعت و گردشگری و ... پرداخت کرده است . در ادامه سرپرست بانک و هیات همراه با حضور در مراسم یادبود فرزند نوجوان قاسم ملکی معاون شعبه شهید رجایی ، ضمن همدردی با صاحبان عزا و همکار داغدیده برای آن مرحوم از درگاه خداوند منان طلب مغفرت و رحمت الهی کردند. صیاد رحمان پور سرپرست مدیریت امور استان ها و شعب، سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست و شهرام بخشا رئیس اداره کل روابط عمومی در سفر به استان قزوین شیخ حسینی را همراهی نمودند.

بانک ملی ایران با ارایه خدمات ارز زیارتی به بیش از 121 هزار زائر عتبات در ایام اربعین حسینی (ع)، رتبه نخست شبکه بانکی را به خود اختصاص داد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، شعب بانک ملی ایران در اقصی نقاط کشور به ویژه استان های مرزی غرب، خدمات مطلوب و شایسته ای را به زائران عتبات عالیات در ایام سوگواری اربعین حسینی ارایه کردند به طوری که این بانک از لحاظ تعداد و ارزش پرداخت ارز زیارتی به هریک از متقاضیان، رتبه نخست شبکه بانکی را به خود اختصاص داد.
بر این اساس، از ششم تا 26 شهریورماه، 12 میلیون و 146 هزار دلار ارز در قالب ارز زیارتی به مجموع 121 هزار و 604 نفر از متقاضیان در شعب سراسر کشور بانک ملی ایران به ویژه پنج استان مرزی غرب کشور پرداخت شده است. همچنین به همت بانک ملی ایران و با هماهنگی‌های انجام شده با بانک مرکزی، فروش دینار ویژه اربعین در اپلیکیشن «بله» با تحویل آسان و فوری نیز عملیاتی شد تا بخشی از نیازهای زائران پاسخ داده شود. لازم به ذکر است، ستاد اربعین در بانک ملی ایران در راستای ارائه خدمات گسترده، مطلوب و موثر به زائران از مردادماه شکل گرفت تا تدابیر خوب و مطلوبی در نحوه ارائه خدمات برای زائران اربعین اندیشیده شود.

فرانسه کمترین برداشت ذرت چند دهه اخیر را تجربه می‌کند
شبکه خبری بلومبرگ به نقل از وزارت کشاورزی فرانسه در گزارشی اعلام کرد که پس از بدترین خشکسالی که حداقل در ۵۰۰ سال اخیر در قاره اروپا رخ داده است، کشاورزان این کشور در حال برداشت کمترین محصول ذرت خود در بیش از سه دهه اخیر هستند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری بلومبرگ به نقل از وزارت کشاورزی فرانسه در گزارشی اعلام کرد که پس از بدترین خشکسالی که حداقل در 500 سال اخیر در قاره اروپا رخ داده است، کشاورزان این کشور در حال برداشت کمترین محصول ذرت خود در بیش از سه دهه اخیر هستند. بر اساس این گزارش، تولید غلات اصلی فرانسه که برای تغذیه مرغ و خوک استفاده می شود، 25 درصد کاهش خواهد یافت و به 11.6 میلیون تن می رسد که کمترین میزان از سال 1990 محسوب می‌شود. بنا بر گزارش ها، آب و هوای نامساعد برداشت تقریباً همه محصولات به غیر از دانه های روغن کلزا را نسبت به سال گذشته کاهش داده است. وزارت کشاورزی فرانسه گفت: هیچ منطقه ای از (بحران) کاهش محصول در امان نبوده است. بر اساس این گزارش، کاهش برداشت محصول در فرانسه، که یکی از ارکان کشاورزی اروپاست، می‌تواند باعث افزایش قیمت مواد غذایی شود. مزارع آلمان و رومانی، دیگر تولیدکنندگان کلیدی اتحادیه اروپا، نیز از خشکسالی رنج برده‌اند. طبق گزارش مؤسسه استراتژی غلات Strategie Grains که در فرانسه مستقر است، برداشت گندم اتحادیه اروپا نیز در سال جاری میلادی کاهش خواهد یافت. این مؤسسه تخمین می زند که محصول گندم 2022-2023 در حدود 124.1 میلیون تن در مقایسه با 129.8 میلیون تن در سال 2021-2022 خواهد بود. مؤسسه استراتژی غلات همچنین پیش‌بینی خود را برای کل برداشت غلات نسبت به برآوردهای ماه اوت به میزان 2.5 میلیون تن کاهش داد و به 264.6 میلیون تن رساند که 25.7 میلیون تن کمتر از سال 2021 است.

صادرات خرمای ایران به ۸۵
کشور دنیا با وجود تحریم‌ها
صادرات خرمای ایران به 85 کشور دنیا با وجود تحریم‌ها
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران گفت: در حال حاضر ایران به بیش از ۸۵ کشور دنیا با وجود تحریم های ظالمانه خرما صادر می کند که بخشی از این کشورها اروپایی هستند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، ارسلان قاسمی افزود: متاسفانه طی سال های اخیر تولید خرما در کشور از 1.3 میلیون تن به کمتر از 1.1 میلیون تن در سال رسیده است. وی در ادامه با بیان اینکه مصر نخستین کشور تولید کننده خرما در جهان است، اظهارداشت: ایران، عربستان، یمن و عراق از نظر تولید خرما به ترتیب مقام دوم، سوم، چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده اند. رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران ضمن اشاره به اینکه گسترده صادرات خرمای ایران گستره جهانی است، گفت: این بحث ناشی از مرغوبیت و تولید ارقام مختلف خرما در کشور است.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار عنوان کرد

گروه کشاورزی: رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار گفت: سال گذشته صادرات پسته به واردات موبایل پیوند داده شد و اعلام کردند کسانی که می خواهند موبایل وارد کنند باید ارز صادرکنندگان خشکبار را داشته باشند که تغییراتی هم در این باره حاصل شد. اما امسال نمی‌دانیم دقیقا چه کار کنیم و تکلیف ارز صادرکنندگان مشخص نیست.
به گزارش ایسنا، محمد حسن شمس فرد در همایش ملی سلامت پسته که امروز با حضور وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار شد با اشاره به اینکه همایش امروز مربوط به آفلاتوکسین و باقی مانده سموم است، گفت: تقریبا ۲۵ سال است که گرفتار آفلاتوکسین هستیم.البته آفلاتوکسینی که با آن درگیریم با نوعی که قبلا با آن مواجه بودیم، متفاوت است.
وی ادامه داد: یک پسته آلوده در کانتینر ۲۵ تنی ممکن است محموله را مرجوع کند و تشخیص این موضوع نیز برای صادرکننده بسیار دشوار است. به همین دلیل صادرکنندگان دستگاه‌های مختلفی را برای بررسی پسته‌هایی که قرار است صادر شوند استفاده می‌کنند تا حتی پسته‌هایی که لکه دار هستند نیز جدا شوند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار اضافه کرد: اما بحث باقی‌مانده سموم فقط چندین سال است که مطرح شده است. تقاضا داریم وزارت جهاد کشاورزی در کنار باغداران باشد و در خصوص سمومی که باغداران مصرف می‌کنند نظارت‌های لازم را داشته باشند و باغداران را راهنمایی کند.
وی در ادامه اظهار کرد: صادرکنندگان کالا را براساس دلار آزاد از باغدار تهیه می‌کنند و سپس آن را صادر می کنند.چندین ماه طول می‌کشد تا ارز آنها را وارد کشور کنند. این ارز باید وارد سامانه نیما شود. سال‌هاست که با بانک مرکزی مذاکراتی کردیم که این تفاوت ارز باعث ضرر تولیدکننده ها است. سال گذشته صادرات پسته را به واردات موبایل پیوند دادند.‌اعلام کردند کسانی که می خواهند موبایل وارد کنند باید ارز صادرکنندگان خشکبار را داشته باشند. تغییراتی هم در این باره حاصل شد.
اما امسال نمی‌دانیم دقیقا چه کار کنیم. صادرکنندگان نمی‌توانند در ضرر باشند. کاهش صادرات مربوط به همین مسائل دست و پاگیر است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان خشکبار در ادامه تصریح کرد: در مورد صادرات در قانون به صراحت عنوان شده که هر نوع عوارضی بر صادرات ممنوع است.
امسال نیم درصد به صادرات خشکبار اضافه شده است که برای صادرکننده آن هم در شرایطی که در واردات ارز مشکل دارند، بسیار مشکل است. از وزیر درخواست داریم که این نیم درصد در شش ماهه دوم سال برداشته شود و همچنین تکلیف ارز صادرکنندگان هم مشخص شود.

گروه کشاورزی: دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج ایران لغو ممنوعیت واردات برنج طی سال جاری در فصل برداشت این محصول را یک حرکت اشتباه توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، جمیل علیزاده شایق افزود: در سال های گذشته برای وارد نشدن لطمه روحی و روانی به کشاورزان، حمایت از تولید و تولید کنندگان و همینطور جلوگیری از برخی از سوء استفاده ها در این عرصه به خصوص اختلاط برنج ایرانی با خارجی ممنوعیت چهار ماهه واردات برنج درفصل برداشت مصوب شده بود که متاسفانه امسال این ممنوعیت لغو شد. وی همچنین اظهارداشت: برنج های خارجی که در همین مدت وارد کشور شده با برنج های خوب و مرغوب داخلی مخلوط و به نام برنج ایرانی در بازار به فروش می رسد. دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج ایران گفت: واردات برنج در این چهارماهه هرگز روی قیمت برنج اثر نخواهد گذاشت یعنی باعث کاهش قیمت برنج نمی شود چون برنج وارداتی و برنج تولید داخل هر کدام مشتری خاص خود را دارند.
وی در ادامه افزود: برخلاف تصور برخی ها مبنی بر اینکه امسال وضع خیلی روشنی به دلیل خشکسالی و کم بارشی در زمینه تولید برنج در کشور نخواهیم داشت خوشبختانه استان های گیلان، مازندران و گلستان از نظر تامین آب خیلی با مشکل مواجه نبودند و از طرفی کشت غالب برنج نیز در این سه استان متمرکز است.
عیلزاده شایق اضافه کرد: از مجموع افزون بر 600 هزار هکتار اراضی شالیزاری در ایران 500 هزار هکتار در شمال کشور واقع شده است.
وی همچنین میزان تولید برنج طی سال جاری در سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان را دو میلیون و 200 هزار تا دو میلیون و 250 هزار تن اعلام کرد و اظهارداشت: پیش بینی می شود 200 هزار تن برنج دیگر از طریق کشت دوم (راتون) در دو استان شمالی یعنی گیلان و مازندران تولید شود. دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج ایران ضمن تائید نکردن کشت دوم برنج در کشور گفت: بارها از موسسه تحقیقات برنج خواسته شده مبنی بر اینکه آیا کشت دوم برنج به اراضی شالیزاری لطمه می زند یا خیر اما متاسفانه موسسه مزبور هیچگاه جواب قاطعی به این پرسش نداده است.
وی در ادامه افزود: سال 1399 یک سال استثنایی برای تولید برنج در ایران بود به عبارتی در این سال دو میلیون و 450 هزار تن برنج در کشور تولید شد.
علیزاده شایق اظهارداشت: متاسفانه در سال 1400 میزان تولید برنج در کشور دوباره به رقم دو میلیون و 200 هزار تن رسید. وی عنوان کرد: اگر به آمار تولید برنج در ایران طی هفت تا هشت سال گذشته نگاه کنید به وضوح خواهید دید مرتب وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید برنج در کشور را دو میلیون و 200 تا دو میلیون و 250 هزار تن اعلام می کند. دبیر انجمن تولیدکنندگان برنج ایران یادآورشد: حال سئوالی که در ذهن خطور می کند اینکه چرا درطول این سال ها عملکرد تولید برنج در واحد سطح بر مدار افزایشی نبوده و در حد دو میلیون و 200 هزار تن باقی مانده و همینطور حوزه تحقیقات کشاورزی در این مدت برای افزایش عملکرد این محصول بسیار مهم وراهبردی در مملکت چه کرده است؟!