احداث ۵۵هزار واحد مسکونی با حمایت بانک کارآفرین

تفاهم‌نامه۵ جانبه احداث ۵۵ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن بین وزارت راه و شهرسازی، قوه قضاییه، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بانک کارآفرین وبانک پارسیان امضا شد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، در این مراسم که با حضور عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین و کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان برگزار شد، مقرر شد طبق مفاد تفاهم‌نامه؛ ۵۵ هزار واحد مسکونی طی ۳ سال برای متقاضیان مسکن با امکانات و تسهیلات وزارت راه و شهرسازی، قوه قضاییه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بانک کارآفرین و بانک پارسیان احداث شود.
طبق مفاد این تفاهم نامه مقرر شد؛ تا اراضی مازاد توسط قوه قضاییه در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار بگیرد.
همچنین مقرر است تا وزارت راه و شهرسازی با ارایه اراضی موردنیاز این طرح در مناطقی که زمین دارد برای کمک به احداث مسکن گام بردارد. بانک‌های کارآفرین و پارسیان نیز در ارایه تسهیلات به متقاضیان معرفی و تایید شده از سوی وزارت راه و شهرسازی همراهی خواهند کرد.

 

افزایش منابع خرد با استفاده از ظرفیت کارت های هواداری دو تیم محبوب پایتخت

قائم مقام مدیرعامل بانک شهر از استقبال هواداران دو تیم محبوب پایتخت (استقلال و پرسپولیس) از کارت های هواداری این بانک خبر داد و گفت: شعب بانک در سراسر کشور باید از این فرصت برای افزایش منابع خرد استفاده کنند. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک شهر، دکتر رحیم طاهری با اعلام این خبر، افزود: با استقبال خوب هواداران استقلال و پرسپولیس از کارت هواداری بانک شهر، انتظار می رود صدور کارت هواداری در شعب بانک طی ماه های آینده بیش از پیش افزایش یابد. طاهری با اشاره به امضاء تفاهمنامه همکاری های مشترک میان بانک شهر و دو تیم محبوب پایتخت، گفت: تاکنون و با توجه به زمان کوتاه، از گذشته شدن تفاهمنامه در حدود 12 هزار کارت برای هواداران استقلال و پرسپولیس صادر شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون شعب بانک شهر می بایست برای خدمات رسانی به تمامی شهروندان و به خصوص هواداران دو تیم محبوب پایتخت از آمادگی کامل برخوردار بوده و توجه جدی به جذب منابع خرد داشته باشند.
قائم مقام مدیرعامل بانک شهر با بیان اینکه کارت های هواداری یکی از راهکارهای درآمدزایی و افزایش درآمدهای پایدار برای باشگاه پرسپولیس و استقلال است، گفت: شعب بانک شهر نیز می بایست از این فرصت برای افزایش منابع و همچنین گسترش شبکه مشتریان خود اقدام کنند.

تقدیر رئیس کل بیمه مرکزی از بیمه تعاون
رئیس کل بیمه مرکزی از شرکت بیمه تعاون به دلیل فعالیت های گوناگون این شرکت در توسعه فعالیت های ورزش کشور تقدیر کرد. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون، مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی نامه ای خطاب به یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه تعاون به دلیل توسعه فعالیت های ورزشی این شرکت و نقش آن در افزایش نشاط و سلامتی آحاد جامعه تقدیر کرد. در متن بهزادپور آمده است: «یکی از ابزارهای افزایش نشاط و سلامتی در میان آحاد مردم، توسعه فعالیت های ورزشی است. حمایت از ورزش، علاوه بر آنکه از جزو مسئولیت های اجتماعی محسوب می شود، منتج به حفظ سرمایه نیروی انسانی کارآمد جامعه که مهمترین سرمایه ملی کشور نیز به شمار می آید، می گردد.» «اهتمام و نگاه ویژه جنابعالی و شرکت بیمه تعاون در نشر فرهنگ بیمه، توسعه آن در مجامع ورزشی کشور و جذب و تربیت ورزشکاران شایسته تقدیر و تشکر است و امید است در این عرصه با تلاشی مضاعف، بیرق صنعت بیمه در کنار پرچم غرورآفرین کشور عزیزمان در میادین بزرگ بین المللی به اهتزاز درآید.»

بانک سامان چهل و نهمین
شرکت برتر ایران شد
بانک سامان بر اساس آخرین رتبه‌بندی صورت گرفته توسط سازمان مدیریت صنعتی به‌عنوان چهل و نهمین شرکت برتر ایران انتخاب شد. به گزارش تجارت به نقل از سامان رسانه، سازمان مدیریت صنعتی رتبه‌بندی سال 1400 شرکت‌های برتر ایران را برای بیست و پنجمین سال متوالی اعلام کرد که بر این اساس، هولدینگ بانک سامان بر اساس اطلاعات مالی سال 1400، به‌عنوان چهل و نهمین شرکت برتر ایران انتخاب شد. گفتنی است این رتبه‌بندی بر اساس میزان فروش و درآمد شرکت‌ها صورت می‌پذیرید و رتبه 49 در حالی توسط بانک سامان کسب‌شده که این بانک توانسته میزان درآمد خود در سال 1400 را به‌رغم شرایط خاص ناشی از پاندمی کرونا و همچنین تحریم‌های ناجوانمردانه به میزان چشمگیری افزایش دهد و نام خود را بالاتر از بسیاری از شرکت‌های نام‌آور حوزه اقتصادی قرار دهد. لازم به ذکر است که در این رتبه‌بندی بیش از 500 شرکت مختلف بررسی و طبقه‌بندی شده است و این رتبه‌بندی دورنمایی از عملکرد و اقدامات شرکت‌ها در حوزه اقتصادی ارائه می‌دهد و نشان‌دهنده میزان اثرگذاری آنان در حوزه اقتصاد ملی است.

گروه بانک و بیمه: "هفتمین کنفرانس ملی فرهنگ سازمانی با رویکرد رهبری و تعالی" و "هفتمین دوره جایزه مسئولیت اجتماعی مدیریت"، با حمایت بانک پاسارگاد و با حضور دکتر مجید قاسمی رئیس انجمن مدیریت ایران و رئیس دانشگاه خاتم، اعضای هیأت‌مدیره انجمن مدیریت ایران و همچنین جمعی از اساتید و اندیشمندان این حوزه، در تاریخ‌های 4 و 5 بهمن1401 در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.
به‌ گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، این کنفرانس با هدف بهبود و ارتقای توانمندی رهبری سازمانی، ارائه راهکارهای کاربردی تعالی فرهنگ سازمانی و ارائه تجارب برتر از طریق نشست‌های علمی و تخصصی
با حمایت بانک پاسارگاد، برخی از شرکت‌های گروه پاسارگاد، نهادهای علمی و دانشگاهی و با حضور استادان، پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند هم‌زمان به‌‎صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
این همایش در سه محور فردی، سازمانی و اجتماعی و بررسی موضوعاتی همچون: حکمرانی شرکتی مبتنی بر مسائل اجتماعی و زیست‌محیطی در مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها، روندهای جدید در مسئولیت اجتماعی شرکتی، مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها با تأکید بر نوآوری و... صورت گرفت و اساتید و صاحب‌نظران حوزه فرهنگ سازمانی و مسئولیت اجتماعی ضمن ارائه سخنرانی، بیان اطلاعات و تجارب، در قالب نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی به تبادل اطلاعات پرداختند.
از جمله موضوعات مطرح‌شده در این همایش می‌توان به نظریه‌ها، الگوها و آینده مصادیق مسئولیت اجتماعی سازمانی، ارائه الگوی مهندسی مجدد سازمانی از طریق حاکمیت فناوری‌های نوین، گذار از مسئولیت اجتماعی به توسعه پایدار، عوامل مهم در رشد صنایع با فناوری‌های پیشرفته، ابعاد فرهنگ سازمانی در دستگاه‌های اجرایی و... اشاره کرد.
دکتر مجید قاسمی در سخنرانی افتتاحیه
کنفرانس با بیان اینکه موضوع مسئولیت‌های اجتماعی روزبه‌روز در حال توسعه است و همواره ضرورت آن افزایش
می‌یابد گفت: «سازمان ملل از دهه 1980 وارد موضوع محیط‌زیست، سلامت و ایمنی (EHS) شد و برای آن چارچوب تعریف کرد.
با مطرح‌شدن این موضوع در جوامع بین‌المللی، اهمیت آن در مدیریت کلان کشورها افزایش یافت.
این موضوع در حوزه زیست‌محیطی و سرمایه انسانی تعریف شد و در دهه 1990 با تمرکز بر کاهش اثرهای زیست‌محیطی فراتر از الزام‌های قانونی، بحث پایداری موردتوجه قرار گرفت. اینکه الزام‌های قانونی داوطلبانه چگونه می‌توانند در آثار منفی موضوعات محیط‌زیست مؤثر باشند.»
دکتر مجید قاسمی، رئیس انجمن مدیریت ایران و رئیس این کنفرانس، افزود: «در دهه‌های 2000 و 2010، با مطرح‌شدن موضوع مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، استفاده از فعالیت‌های بشردوستانه و داوطلبانه سرمایه انسانی سازمان‌ها برای هماهنگی مسائل اجتماعی به آن افزوده شد و از دهه 2020 به بعد، حکمرانی مسائل اجتماعی و زیست‌محیطی به‌عنوان یک مفهوم کل‌نگر مرتبط با وضعیت‌های رقابتی و مدیریت ریسک، موردتوجه قرار گرفت.»
او طی سخنرانی افتتاحیه این رویداد ضمن اشاره به عوامل زیست‌محیطی، اجتماعی و حکمرانی (ESG) بیان کرد: «معیارهای زیست‌محیطی به تأثیرهای زیست‌محیطی عملیات سازمان و حفاظت از محیط‌زیست می‏پردازد؛ از جمله تغییرات آب‌وهوا، آلودگی و ضایعات، منابع طبیعی و فرصت‌های محیطی.
به‌عنوان مثال اگر به زرند تشریف ببرید و نگاهی به صنعت آنجا بیندازید، می‌بینید این منطقه دارد به یک ناحیه صنعتی قوی تبدیل می‌شود که امکاناتی برای سرمایه‌گذاری‌های شرکت هلدینگ میدکو دارد؛ دو واحد کنسانتره 2میلیون تُنی، یک واحد گندله 5/2‌میلیون تُنی، یک واحد کک‌سازی 800هزار تُنی و یک واحد 7/1میلیون تُنی فولاد در آنجا دایر است و به تولید می‌پردازد.»
رئیس دانشگاه خاتم در ادامه، با بیان اینکه سایت میدکو در این منطقه با برخورداری از یک واحد فیلترینگ هوا تحت‌عنوان CDQ مانع از ورود ذرات آلوده‌کننده به شهر
زرند می‌شود، گفت: «حدود 14 مگاوات از بخاراتی که وجود دارد، برق تولید می‌کند تا به شبکه آنجا فشار کمتری وارد شود. یک نیروگاه 500 مگاواتی نیز در کرمان و نزدیک فولاد بوتیا قرار دارد که شرکت میدکو در آن سرمایه‌گذاری کرده و با تکنولوژی‌های بسیار به‌روز و دقت به
محیط‌زیست در حال تولید است. چند واحد فولادسازی نیز مجموعا 2/4میلیون تُن تولید دارد.
تاکنون 36 پروژه در میدکو اجرا شده که عمده آن‌ها در زرند، بردسیر، سیرجان، شهر بابک و خود کرمان است. در کنار این‌ها یک واحد 400هزار تُنی کُک‌سازی متعلق به یک دستگاه دولتی در نزدیکی سایت میدکو قرار دارد که شهر را به‌شدت آلوده می‌کند.»

ریس سازمان شیلات اعلام کرد

گروه کشاورزی: رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در دیدار با مدیر شیلات اقلیم کردستان صادرات ماهیان قزل آلا و سردآبی به این منطقه پیشنهاد شد.
به گزارش تجارت به نقل از سازمان شیلات ایران، سیدحسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران در دیدار با مدیر شیلات اقلیم کردستان گفت: اقلیم کردستان از جایگاه مهمی برخوردار است و روابط خوبی در حوزه تجارت آبزیان با این منطقه وجود دارد.
وی افزود: در سال جاری ارزش صادرات آبزیان به اقلیم کردستان حدود ۶ میلیون دلار بر آورد شده است که انتظار داریم با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شیلاتی کشورمان و ارتباط خوبی که با اقلیم کردستان داریم این مقدار افزایش یابد.
وی تاکید کرد: گسترش روابط در سه محور سرمایه گذاری مشترک، نقل و انتقال فناوری و تکنولوژی و در حوزه تجارت پیشنهاد می‌شود.
حسینی تسریع کرد: صنعت شیلات ایران دارای سابقه‌ای بیش از یک قرن است، و میزان تولیدات آبزیان در سال گذشته به یک میلیون و ۲۵۶ هزار تن رسید. وی ادامه داد: از این مقدار تولید ۷۰۲ هزار تن از طریق صید و ۵۵۷ هزار تن از راه آبزی پروری است، به غیر از آبزیان دریایی، گونه‌های آبزی پروری نیز شامل میگو در حجم ۵۷ هزار تن، در خاویار پرورشی حدود ۱۷ تن، گوشت ماهیان خاویاری ۳۵۰۰ تن، ماهیان گرم آبی ۲۰۰ هزار تن تولید داریم.
ماهیان قزل آلا و سردآبی کاندیداهای صادرات به اقلیم کردستان
معاون وزیر ادامه داد: ماهیان قزل آلا و سردآبی دارای تولیدی معادل ۲۲۰ هزار تن است و در بخش تن ماهیان نیز ۲۷۵ هزار تن تولید داریم که تبدیل به کنسرو می‌شود و اقلیم کردستان جزو مقاصد صادراتی محسوب می‌شود. حسینی افزود: از محل ماهیان زینتی در آمد ۶ هزار میلیاردی وجود دارد و می‌تواند یکی از مقاصد صادراتی ما به اقلیم کردستان را به خود اختصاص دهد و در برنامه تحولی وزیر این رقم تا افق ۱۴۰۴ به دو برابر برنامه ریزی شده است.
وی ادامه داد: پرورش ماهیان دریایی در پایه‌های زیستی دریا که کیفیت گونه‌های پرورش آبزیان دریایی را دارد، می‌تواند بازار خوبی در اقلیم کردستان به خود اختصاص دهد.
حسینی افزود: نزدیکی به اقلیم کردستان امکان افزایش و ارتقا تجارت در این صنعت را فراهم می‌آورد و سیاست کشور نیز صادرات و ارتباط دوستانه با کشورهای همسایه است که اقلیم کردستان از همسایه‌های خوب ما محسوب می‌شود.
رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه گفت: بخش‌های خصوصی فعال می‌توانند برای تولید و صادرات، با کمک بخش‌های فنی و تخصصی جلسه‌ای تشکیل داده و چالش‌هایی که در این ارتباط وجود دارد و تسهیل گیری هایی که می‌توانند طرح موضوع کنند را بررسی کنند.
حسینی خاطر نشان کرد: برخی از گونه خیلی خوب به این اقلیم معرفی شده است اما برخی گونه‌های دیگر که بسیار ظرفیت دارد از جمله خاویار ایرانی، امکان ارتقا بحث صادرات و تجارت را دارد و برای سرمایه گذاری مشترک و راه اندازی تکنولوژی پرورش، اگر به نهاده‌ای چون خوراک آبزیان و یا بچه ماهی، نیاز است، امکان تأمین این دو محصول در کنار صادرات وجود دارد.
وی پیشنهاد داد: در پایان سفر تفاهم نامه‌ای بین سازمان شیلات ایران و شیلات اقلیم کردستان برای همکاری بهتر امضا شود. در ادامه سیروان سعید، مدیر شیلات اقلیم کردستان اظهار امیدواری کرد: امیدوارم تکنولوژی پرورش و تکثیر ایران به اقلیم کردستان منتقل شود و در این راستا افرادی برای آموزش و پرورش آبزیان به ایران اعزام شوند.

وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

گروه کشاورزی: وزیر جهاد کشاورزی از هدفگذاری ۳ میلیارد دلاری در بخش تجاری بین دو کشور ایران و قزاقستان خبر داد.
به گزارش تجارت، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی که در راس هیاتی برای شرکت
در هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان
به این کشور سفر کرده است، در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی آستانه پایتخت قزاقستان در گفتگویی اظهار داشت: کمیسیون اقتصادی ایران و قزاقستان که امسال هجدهمین نشست آن برگزار می‌شود، یکی از کمیسیون‌های فعال اقتصادی بین دو کشور است و در این راستا امسال ۶ هیات از طرف قزاقستان از رئیس‌جمهور تا هیات‌های مختلفی به ایران آمدند لذا ارتباط عمیقی در حال شکل‌گیری و توسعه بین دو کشور وجود دارد.
وی از هدفگذاری ۳ میلیارد دلاری در بخش تجاری بین دو کشور خبر داد و گفت: از این میزان در حال حاضر نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار انجام شده که باید به ۶ برابر ارتقا یابد. بخشی از آن درخصوص رفت و آمد تجار و بحث‌های مربوط به روادید بود که در اجلاس قبلی در ایران مطرح شد و شرایط تسهیل کننده‌ای در حوزه تجاری بوجود آمد به طوری که برای ۱۴ روز اتباع دو کشور می‌توانند با هم تردد کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که دو برنامه اصلی شامل بحث‌های لجستیک در اجزای مختلف مواضع حمل و نقلی (ریلی، هوایی، زمینی) و بحث‌های بانکی در این اجلاس داریم، گفت: این
دو برنامه اصلی ما در این سفر است و حوزه بازرگانی و تجار ما هم در این سفر نشست‌های خوبی با اتاق بازرگانی خواهند داشت.
به گفته وی، علاقمندی زیادی هم در زمینه سوآپ غلات و ترانزیت وجود دارد و در سفرهای اخیر اتفاقات خوبی رقم خورده و در این راستا در بندر شهید رجایی، قزاقستانی‌ها باراندازی را احداث خواهند کرد تا بتوانند در مورد ارتباط با جنوب در حوزه غلات از آن استفاده کنند.
ساداتی‌نژاد خاطرنشان کرد: در حمل و نقل ریلی نیز، حرکت قطار از مسیر قزاقستان، از چین به سمت ترکیه و اروپا اتفاق افتاده است. وی اظهار امیدواری کرد؛ نخست‌وزیر قزاقستان نیز به زودی و بعد از ماه مبارک رمضان به ایران خواهند آمد، تا بتوانیم مباحث و تفاهم‌نامه‌هایی که برای تجارت لازم است، را تکمیل کنیم و امیدواریم اتفاق خوبی در این حوزه بیفتد.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در این سفر ظرفیت خیلی خوبی در حوزه کشاورزی وجود دارد، حوزه غلات و گوشت قزاقستان مورد توجه ماست، حوزه سبزی و صیفی و موضوعات خدمات بخش کشاورزی نیز مورد توجه طرف قزاقستانی است، بنابراین ظرفیت خیلی خوبی برای توسعه وجود دارد. وی با بیان این که یک‌سوم از حجم
تجارت ما در این سفر، بخش کشاورزی را دربر می‌گیرد که می‌تواند تامین کننده نیازهای طرفین باشد، ادامه داد: کشت فراسرزمینی یک ظرفیت بسیار
خوب برای ما در قزاقستان است، که توجه ویژه‌ای در این سفر به آن شده است و در این راستا
گفتگوهایی هم صورت خواهد گرفت. ساداتی‌نژاد بیان کرد: نخستین دیدار با نخست‌وزیر قزاقستان خواهد بود، سپس در روز پنجشنبه اتاق بازرگانی دو کشور با هم ملاقات‌هایی خواهند داشت و با وزیر کشاورزی قزاقستان هم نشستی را خواهیم داشت و در نهایت اجلاس هجدهم نیز پس‌فردا برگزار می‌شود تا بتوانیم موضوعات را با هم نهایی کنیم و در پایان تفاهم‌نامه
در بحث‌هایی که اینجا نهایی می‌کنیم منعقد خواهد شد.