بورسیه تحصیلی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد توسط بیمه سامان

شرکت بیمه سامان در راستای ایفای تعهدات اجتماعی و مسئولیت‌های خود در قبال توسعه علم و دانش، مطابق با شیوه نامه اجرایی بورس، صنعت و مشاغل سازمان امور دانشجویان وزارت عتف، اقدام به جذب و حمایت از دانشجویان نخبه و مستعد در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های علوم داده و هوش مصنوعی کرده است. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، پذیرش دانشجو در رشته‌های بورسیه شرکت بیمه سامان به صورت سراسری انجام می‌شود و همه داوطلبانی که حائز شرایط عمومی و اختصاصی باشند، مجاز به انتخاب رشته‌های دارای شرایط بورسیه خواهند بود. بنابر این گزارش، در مرحله نخست، سه برابر ظرفیت اعلام شده از متقاضیان بورس تحصیلی دعوت بعمل خواهد آمد که پس از انجام مصاحبه و بررسی‌های صورت گرفته گزینش نهایی صورت خواهد گرفت. بر اساس این گزارش، دانشجویان پذیرفته شده بورسیه به مدت 4 نیمسال تحصیلی، تحت حمایت مالی شرکت بیمه سامان برابر با حداقل حقوق پایه مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علاوه بیمه درمان و ... خواهند بود. فارغ‌التحصیلان دوره بورسیه مقطع کارشناسی ارشد، در اولویت انتخاب جهت بورسیه در مقطع دکترا طبق شرایط مورد نظر شرکت بیمه سامان هستند. تجهیز سرمایه‌های انسانی تا افق 1405 به علوم داده و دانش هوش مصنوعی، یکی از اهداف و برنامه‌های راهبردی شرکت بیمه سامان به شمار می رود.

 

مرکز آموزشی، رفاهی «شهدای خدمت» بیمه ملت در تهران افتتاح شد

مرکز آموزشی، رفاهی «شهدای خدمت» بیمه ملت با هدف تمرکز و توسعه فعالیت‌های آموزشی برای کارکنان و نمایندگان این شرکت در تهران افتتاح شد.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، مرکز آموزشی، رفاهی «شهدای خدمت» با حضور علیرضا یزدان‌دوست مدیرعامل، داود قاسم‌پور رئیس و محمدتقی چراغی نائب رئیس هیئت مدیره و جمعی از معاونین و مدیران این شرکت در تهران آغاز به کار کرد.مدیرعامل بیمه ملت در این مراسم، گفت: این مرکز به جدیدترین تجهیزات و زیرساختهای آموزشی مجهز بوده و به عنوان مرکز آموزشی، رفاهی و اقامتی برای پرسنل و نمایندگان شرکت که از استان‌های مختلف برای شرکت در دوره‌های آموزشی به تهران عزیمت می‌کنند، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.یزدان‌دوست افزود: افتتاح این مرکز آموزشی و رفاهی، گامی در راستای تعهد ما به ارتقای سطح دانش و رفاه کارکنان و شبکه فروش بزرگ و گسترده شرکت است. سرمایه اصلی هر سازمان، نیروی انسانی آن است و تلاش می‌کنیم با ایجاد شرایط مناسب، زمینه رشد و تعالی کارکنان و نمایندگان خود را فراهم کنیم.وی ابراز کرد: این مرکز مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات آموزشی و رفاهی است و می‌تواند به عنوان یک مرکز مرجع برای آموزش و ارتقای مهارت‌های کارکنان و نمایندگان شرکت در سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

اسرافیل احمدیه خبر داد:
رکوردشکنی مجتمع فولاد صنعت بناب در اردیبهشت‌ماه
مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب با اشاره به رکوردشکنی این کارخانه در اردیبهشت ماه 1403، از تولید بیش از 118هزار تن نورد و شمش خبر داد. به گزارش تجارت به نقل از گروه مالی گردشگری، اسرافیل احمدیه، مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب، با بیان ظرفیت‌های تولیدی این کارخانه گفت: مجتمع فولاد صنعت بناب در سال گذشته موفق که ظرفیت خط تولید خود را به 5 خط توسعه دهد. این افزایش خط تولید شرایطی را به وجود آورد که بتوانیم تولید بالاتری داشته باشیم و هم‌اکنون کارخانه با 5 خط مشغول کار است. او ادامه داد: در سال گذشته ظرفیت مجتمع فولاد صنعت بناب در زمینه تولید نورد و شمش در مجموع به 1 میلیون تن رسید و این موفقیتی بزرگ برای این مجموعه تولیدی بود. احمدیه با اشاره به شکسته شدن رکورد مجتمع فولاد صنعت بناب گفت: امسال در اردیبهشت موفق به تولید بیش از 118 هزار تن نورد و شمش شدیم که بالاترین رکورد کارخانه تا الان بوده است. همچنین به دنبال این هستیم که تولید را در خرداد بالاتر ببریم. مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب درباره مشکلات محصولات فولادی گفت: قیمت انرژی از سال گذشته بالا رفته است و باعث شده که قیمت تمام شده محصولات ما نیز به شدت بالا برود. متاسفانه در سال گذشته بالا رفتن قیمت برق، افزایش 30 درصدی هزینه حمل و نقل، افزایش قیمت آهن اسفنجی و... باعث شده که در امر تولید با مشکلاتی روبه‌رو باشیم. او ادامه داد: البته ما با حمایت‌های گروه مالی گردشگری و تمهیداتی که انجام دادیم توانستیم هزینه‌های تمام شده محصولات را پایین نگاه داریم. احمدیه در پایان صحبت‌های خود با اشاره به مشکلات این مجتمع در زمینه صادرات به دلیل سیاست‌گذاری دولت گفت: در حال حاضر مجبور هستیم تمام ارز حاصل از صادرات را در مرکز مبادله ارزی با دلار نیمایی تبدیل کنیم و این مساله باعث شده که نتوانیم تجهیزات و مواد اولیه را به راحتی وارد کنیم. از سوی دیگر شرایط اقتصادی باعث شده که در زمینه صادرات هم دچار افت شویم.

در اجرای قانون جدید مصوب مجلس شورای اسلامی و آیین نامه مصوب هیئت‌دولت؛

گروه بانک و بیمه: بخشنامه قانون جدید نقل‌وانتقال سوابق بیمه یا کسور بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص مصوب یازدهم اردیبهشت سال 1402 مجلس شورای اسلامی و آئین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب 27 دی سال 1402 هیئت وزیران به شعب و واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی ابلاغ شد. با آغاز اجرای قانون جدید، قانون نقل‌وانتقال حق‌بیمه یا بازنشستگی مصوب 27/03/65 و ماده یک قانون تعدیل نیروی انسانی دستگاه‌های دولتی مصوب 27/01/66 مجلس شورای اسلامی منسوخ و تغییراتی در نحوه نقل و انتقال سوابق بین صندوق‌های بازنشستگی ایجاد شده است.
به‌گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در مقایسه قانون جدید با قانون قبلی؛ این نکته قابل توجه است که درگذشته حق بیمه مربوط به سنوات گذشته متقاضیان در صندوق مبدأ، عیناً به صندوق مقصد منتقل می‌شد در حالی‌که در قانون جدید، وجوه حق‌بیمه یا کسور بازنشستگی، بدواً براساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت اعلامی ازسوی بانک مرکزی در زمان درخواست از سوی صندوق مبدأ محاسبه و به‌روزرسانی شده و سپس به همراه اصل حق بیمه به صندوق مقصد منتقل می‌شود و مبلغ ما‌به‌التفاوت متعلقه (براساس مقررات صندوق مقصد) که باید توسط متقاضی پرداخت شود، کاهش می‌یابد ضمن این‌که امکان پرداخت مبلغ مابه‌التفاوت توسط متقاضی به‌صورت تقسیط نیز وجود خواهد داشت.براساس بخشنامه چگونگی انتقال حق‌بیمه یا کسور بازنشستگی از سایر صندوق‌ها به سازمان تأمین‌اجتماعی که به شعب و واحدهای اجرایی این سازمان ابلاغ شده است، بیمه‌شدگان فعال (که در زمان درخواست بیمه‌پرداز سازمان باشند) و مستمری‌بگیران (اعم از بازنشسته، ازکارافتاده کلی و بازمانده واجد شرایط) که به‌علت انتقال، استعفاء، بازخرید خدمت، اخراج، انفصال دائم و همچنین تغییرات ساختاری ناشی از ادغام، انحلال و واگذاری‌ها، رابطه استخدامی آنان با کارفرمای متبوع قطع و به‌تبع آن از عضویت و شمول صندوق بازنشستگی مربوطه خارج و مشترک سازمان تامین اجتماعی شده یا بشوند، می‌توانند با همراه داشتن حکم قطع رابطه استخدامی یا حکم تغییر نظام
بیمه‌ای به شعبه ذیربط جهت ارائه درخواست نقل‌وانتقال سوابق مراجعه کنند.
لازم به توضیح است به استناد قانون نحوه تأثیر سوابق منتقله بر سازمان تأمین‌اجتماعی برای استفاده از مزایای مقرر در قانون تامین اجتماعی مصوب 80/09/02 و قانون استفساریه قانون مذکور مصوب 07/11/83 مجلس شورای اسلامی، سوابق منتقله برای افرادی که از تاریخ تصویب قانون مزبور (80/09/02) به بعد از عضویت صندوق قبلی خارج و متعاقباً در ردیف بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گرفته‌اند، درصورتی در احراز شرایط مستمری بازنشستگی قابل احتساب خواهد بود که بیمه‌شده در زمان درخواست بازنشستگی دارای حداقل ده سال سابقه پرداخت حق‌بیمه مقرر در قانون تأمین‌اجتماعی باشد. همچنین سوابق منتقله از سایر صندوق‌ها به سازمان تأمین-اجتماعی در احراز شرایط و میزان مستمری ازکارافتادگی و بازماندگان، عیناً ملاک محاسبه قرار خواهد گرفت.

دو شعبه بانک صادرات ایران در استان آذربایجان‌شرقی به نام شهدای خدمت تبریز تغییر نام یافت.به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در مراسم تغییر نام شعبه چهارراه مصلی (کد۲۳۳۱) این بانک در شهر تبریز و شعبه قدس (کد۱۹۱۶) بانک در شهرستان مراغه، یاسر مرادی، عضو هیأت‌مدیره بانک صادرات ایران مطرح کرد: بدرقه پرشور و با شکوه مردم آذربایجان از شهید آیت‌اله آل‌هاشم و شهید مالک رحمتی به همه ما نشان داد که تراز مدیریت صحیح در جمهوری اسلامی باید به چه سبکی باشد و این نحوه مدیریت برای همه ما الگو خواهد بود.وی افزود: مدیریت یک عالم دینی و فقیه تا جایی مورد قبول مردم شهر تبریز قرار گرفته که از محبوبیت فراوانی در میان مردم برخوردار بوده‌اند و ریشه این محبوبیت و سلوک را باید در تواضع، مردمی بودن، ساده‌زیستی جستجو کرد.عضو هیأت‌مدیره بانک صادرات ایران ادامه داد: برکت خون شهدا امروز کمتر از خدمات و زندگی و وجود پر برکت‌شان نیست.