وبصادر همچنان بر تراز مثبت
بانک صادرات ایران در عملکرد هفت ماهه ابتدای سال جاری از محل تسهیلات اعطایی 44 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد.به گزارش تجارت به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، درآمد تسهیلات اعطایی این بانک طی 7 ماه منتهی به پایان مهرماه سال جاری به 44 هزار میلیارد تومان رسید در حالی که مجموع سود اعطا شده به سپردههای سرمایهگذاری در این مدت به 40 هزار میلیارد تومان رسید و در این هفت ماه تراز مثبت بانک به 4228 میلیارد تومان رسید.بر اساس این گزارش مجموع درآمدهای بانک صادرات ایران از محل تسهیلات اعطایی، اوراق بدهی، سرمایهگذاریها و کارمزدها در هفتماه اول سال جاری به بیش از 55 هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به شش ماهه منتهی به پایان شهریورماه، بیش از 16 درصد افزایش نشان میدهد.همچنین بانک صادرات ایران در مهرماه سال جاری 6927 میلیارد تومان درآمد از محل تسهیلات اعطایی کسب و 6477 میلیارد تومان بابت پرداخت سود سپردهها پرداخت کرد که به این ترتیب تراز مثبت عملیاتی بانک در مهرماه به بیش از 450 هزار میلیارد تومان رسید.بانک صادرات ایران در 7 ماه ابتدای سال جاری بیش از شش هزار میلیارد تومان از محل کارمزدها درآمد داشت که نسبت به شش ماهه منتهی به شهریور ماه، بیش از 19 درصد افزایش ثبت کرده است.
رفع نیازهای سختافزاری صنعت بانکی در گرو اجماع سیاستگذاران
معاون فناوری اطلاعات و برنامهریزی بانک توسعه صادرات ایران با تاکید بر تأمین تجهیزات و سختافزارها به عنوان اولویت بانکهای کشور گفت: تجهیزات و زیرساخت فناوری اطلاعات میراثی از گذشته هستند و قدیمی بودن سرورها، کاهش ظرفیت ذخیرهسازی و همچنین عدم توانایی در بهرهبرداری و استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی و بلاکچین از نتایج این سختافزارهای موروثی است.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، هادی حیدری معاون فناوری اطلاعات و برنامهریزی این بانک گفت: قدیمی بودن تجهیزات و زیرساخت فناوری اطلاعات مهمترین چالش حال حاضر شبکه بانکی کشور، بهویژه بانکهای دولتی است.وی افزود: این تجهیزات موروثی و ناکارآمد، قدرت انعطافپذیری بانکها در ارائه محصولات نوین و همچنین مقیاسپذیری (عمودی) ظرفیتهای توسعهای آنها را کم کرده است.حیدری با اشاره به اینکه قدیمی بودن این تجهیزات ریسکهای بسیاری را سبب شده، اظهار داشت: این موضوع چالشهایی را در پیادهسازی استانداردهای حوزه امنیت اطلاعات ایجاد کرده که علاوهبر افزایش مشغله کارشناسان و خبرگان حوزه فناوری اطلاعات، گاهی باعث تطبیقناپذیری با استانداردهای روز دنیا میشود.
بیمه ملت بیست و چهارمین شعبه خود را در همدان افتتاح کرد
در مراسمی با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و جمعی از معاونین و مدیران ارشد بیمه ملت، بیست و چهارمین شعبه این شرکت در استان همدان افتتاح شد. با راهاندازی این شعبه، شهروندان همدانی میتوانند به طور مستقیم و آسانتر به طیف گستردهای از خدمات بیمهای دسترسی پیدا کنند.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، در اقدامی راهبردی برای گسترش شبکه خدمات بیمهای، شرکت بیمه ملت بیست و چهارمین شعبه خود را در استان همدان افتتاح کرد. این مراسم با حضور علیرضا یزداندوست مدیرعامل، داود قاسمپور رئیس، محمدتقی چراغی نائب رئیس، بهمن سوری معاون توسعه بازار و داود شکری معاون منابع انسانی و پشتیبانی و جمعی از مدیران ارشد شرکت برگزار شد.علیرضا یزداندوست، در مراسم افتتاح این شعبه ضمن تشکر از تلاشهای همکاران خود، بر اهمیت توسعه شبکه شعب در سراسر کشور تاکید کرد.وی افزود: هدف ما ارائه خدمات بیمهای با بالاترین کیفیت و در دسترسترین شکل ممکن به تمامی هموطنان است. افتتاح شعب جدید در استانهای مختلف، گامی مهم در جهت تحقق این هدف محسوب میشود.یزداندوست تصریح کرد: با راهاندازی این شعبه، شهروندان همدانی میتوانند از طیف گستردهای از خدمات بیمهای بیمه ملت بهرهمند شوند. این خدمات شامل تمامی رشتههای بیمهای اعم بیمههای خودرو، مسافرتی، آتشسوزی، مسئولیت مدنی، عمر و تأمین آتیه و بسیاری از انواع دیگر بیمه میشود.مدیرعامل بیمه ملت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری و خدمت رسانی به این قشر محترم، اظهار داشت: با توجه به قرارداد درمان بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری، این شعبه نقش مهمی در ارائه خدمات به این قشر عزیز از جامعه ایفا خواهد کرد و این موضوع برای ما و هیئت مدیره محترم اهمیت ویژهای دارد.در ادامه بهمن سوری معاون توسعه بازار بیمه ملت، به تشریح برنامههای آتی این شرکت در زمینه گسترش شبکه شعب پرداخت.
گروه بانک و بیمه: شهره حقی - مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در بازدید از شرکت هواپیمایی اروان با اعلام پشتیبانی صندوق ذخیره از توسعه و تجهیز ناوگان هواپیمایی اروان تأکید کرد: ارزش آفرینی پایدار، افزایش توان رقابتی و ایجاد یک شرکت هواپیمایی باکیفیت بالا و ارزان از طریق مدیریت حمل و نقل حرفهای باید به طور جدی و مستمر در دستور کار شرکت اروان باشد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی امروز ضمن بازدید از بخش های مختلف شرکت هواپیمایی اروان و روند تعمیرات هواپیمای آلفا، در نشست
و گفتگوی صمیمی با مدیران و کارکنان این شرکت تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به رسالت شرکت اروان مبنی بر ارائه خدمات هواپیمایی باکیفیت و ارزان قیمت از طریق مدیریت حرفه ای و تخصصی اظهار داشت: این شرکت هواپیمایی با هدف سودآوری، خلق ارزش با استفاده از ظرفیتهایراهبردی صندوق ذخیره فرهنگیان و ارائه خدمات شایسته و ارزان به اعضایاین موسسه ایجاد شده و لازم است با قوت و قدرت در مسیر اهداف تعیین شده حرکت نماید و به جایگاه مطلوب در صنعت هوایی دست یابد.
جذب کادر پروازی متخصص/ مدیریت حرفهای و تخصصی
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با تأکید بر ضرورت نگهداشت خلبانان و نیروهای متخصص، اولویت بکارگیری افراد را در شرکتهای تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان تخصص و تجربه آنها بیان کرد و گفت: جذب نیروهای کارآمد، باتجربه و دانش بالا در حوزههای مختلف هواپیمایی اروان بویژه بخش تعمیر و نگهداری و فنی و مهندسی باید مورد توجه مدیران اروان باشد.
مدیریت تأمین قطعات برای اروان ضروری است
احمدی با اشاره به اهمیت موضوع تأمین به موقع و بهینه قطعات مورد نیاز هواپیما در اروان تصریح کرد شرکت اروان باید در زمینه مدیریت و تأمین قطعات مورد نیاز یک رویکرد و برنامهریزی استراتژیک داشته باشد و علاوه بر تجهیز انبار و افزایش موجودی قطعات باید نیازهای شرکت پیش بینی شود و تأمین قطعات مختلف بویژه قطعات حساس و پرمصرف بدون هیچ مشکلی و در حداقل زمان صورت پذیرد.وی همچنین با بیان اینکه برنامهریزی دقیق و مدیریت هزینه با استفاده از ظرفیت منابع انسانی کارآمد و باتجربه و مدیریت هزینههای جاری با بهرهگیری از ظرفیت برون سپاری خدمات باعث کاهش بهای تمام شده خواهد شد تأکید کرد: یکی از الزامات شرکت هواپیمایی اروان کاهش هزینههای عملیاتی است که برای تحقق این هدف باید افزایش تعداد هواپیما، افزایش لگ پروازی و کاهش هزینههای ثابت تسریع شود.
توجه به استاندارهای صنعت هوانوردی
دکتر احمدی در ادامه رعایت استاندارهای ایمنی را در شرکت اروان مهم ارزیابی کرد و از مسئولان اروان خواست موضوع پایش بازدهی مسیر پروازی را به طور مستمر و موثر اجرا نمایند.وی در ادامه با اشاره به چالشهای شرکت اروان و گزارشهای مدیران ارشد این شرکت گفت: تاکنون چندین جلسه در بخشهای مختلف مدیریتی صندوق برای حل چالشهای این شرکت برگزار شده و حمایتهای مالی جهت رفع مشکلات صورت پذیرفته و با توجه به سودآوری مطلوب صنعت هواپیمایی و بازگشت سرمایه مناسب، پیگیریها انجام خواهد شد.مدیرعامل صندوق ذخیره ادامه داد: انتظار ذی نفعان، عملکرد حرفهای، سودآوری، تخصصگرایی و چابکسازی در این شرکت میباشد و بر این اساس در بکارگیری افراد در صندوق به ویژه مجموعه تخصصی مانند ارواننباید توصیهای عمل شود.
گسترش هم افزایی/ توسعه پروازهای داخلی و خارجی و عتبات عالیات
وی از جمله اقدامات مثبت این شرکت را سابقه موفق در انجام پروازهای داخلی و خارجی به ویژه عتبات عالیات ذکر کرد و گفت: ارائه خدمات ویژهبرای فرهنگیان از طریق سوپراپلیکیشن فرهنگیان به نشانیszf.satpay.ir هم گام مؤثری در خدماترسانی به جامعه فرهنگیان بوده استکه باید ضمن معرفی و تبلیغات موثر در این زمینه، ایرادات احتمالی رفع گردد.مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از راههای مؤثر در ارتقای بهرهوری اروان را همافزایی بین این شرکت و سایر شرکتهای زیر مجموعه اعلام و تأکید کرد: تهیه و ارائه بستههای ویژه و متنوع مسافرتی برای فرهنگیان بویژه اعضای صندوق در قالب سفرهای زیارتی و سیاحتی داخلی و خارجی با استفاده از ظرفیت سایر شرکتها بخصوص شرکت خدمات سیاحتی زیارتی زاگرس باید در دستور کار این مجموعه قرار گیرد.احمدی، ورود به حوزههای تخصصی خدمات هوایی دربستی، تورهای داخلی و خارجی استفاده از ظرفیت 26 هزار بلیط شرکت خدمات گردشگری زاگرس در سال را ازدیگر راههای موثر در دستیابی به این هدف اعلام کرد.
قیمت جهانی نفت پس از ریزش سنگین در معاملات روز گذشته، از برنامه آمریکا برای خرید نفت برای ذخایر استراتژیک، حمایت یافت و روز سهشنبه تغییر چندانی نداشت. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳ سنت افزایش، به ۷۱ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۷ سنت افزایش، به ۶۷ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص در معاملات روز دوشنبه، در واکنش به عملیات ناموفق رژیم صهیونیستی و رفع ریسک اختلال عرضه، ۶ درصد سقوط کردند و به پایینترین حد از اول اکتبر رسیدند. پس از این رویداد، سرمایهگذاران اکنون به دورنمای رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال جاری و آینده معطوف شدند. هیرویوکی کیکوکاوا، رئیس شرکت «ان اس تردینگ» گفت: هر چند دورنمای وضعیت خاورمیانه، هشدار دهنده مانده است، اما بازار انتظار دارد در تحولات اخیر، سکون موقتی حاکم شود. برنامه آمریکا برای بازسازی ذخایر نفت استراتژیک، تا حدودی از بازار حمایت کرد اما روند نزولی پیش بینی میشود. آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد به دنبال خرید ۳ میلیون بشکه نفت برای ذخایر نفت استراتژیک برای تحویل تا مارس سال آینده است. این خرید، پول کمتری برای دولت آمریکا برای خرید بیشتر تا زمان موافقت نمایندگان مجلس با تامین مالی بیشتر، میگذارد. نظرسنجی مقدماتی رویترز نشان داد ذخایر نفت و بنزین در آمریکا، هفته گذشته احتمالا افزایش یافته و ذخایر سوختهای تقطیری کاهش داشته است. بر اساس گزارش رویترز، گزارش موسسه امریکن پترولیوم روز سه شنبه و آمار رسمی ذخایر نفت و سوخت آمریکا روز چهارشنبه از سوی اداره اطلاعات انرژی منتشر خواهد شد.
وزیر راه وشهرسازی گفت: در کشور ما ۹۰ درصد حملونقل بار و مسافری از طریق جادهها انجام میشود. به گزارش ایسنا، "فرزانه صادق" در حاشیه شانزدهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشینآلات که در مرکز تحقیقات راه و مسکن برگزار شد، اظهار کرد: صنعت حملونقل در همه کشورها توسعهیافتگی آن کشور را رقم میزند و یکی از مهمترین موضوعات در صنعت حملونقل، نگهداشت این سرمایه است. وی افزود: در کشور ما ۹۰ درصد حملونقل بار و مسافری از طریق جادهها انجام میگیرد. بنابراین برگزاری همایشهایی از ایندست و اقدامات بعدی آن از جمله تشکیل کارگروههای تخصصی مستمر، تاثیر بسیاری در ارتقای کیفیت و کمیت جادههای موجود در کشور خواهد گذاشت. وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از طرفی برگزاری چنین همایشهایی به همافزایی ظرفیتهای داخل کشور چه در صنعت مهندسی و چه در دانشبنیانی که در داخل کشور شکل گرفته و همچنین نخبگانی که در کشور تلاش میکنند تا بتوانند کیفیت را بالا ببرند، کمک خواهد کرد. صادق در ادامه گفت: یکی از مهمترین اتفاقات هم این همافزایی بین وزارتخانههای مختلف نفت و صنعت، معدن و تجارت و شرکتهای زیرمجموعهی وزارت راه و شهرسازی است. حتما با گواهینامههای استانداردی که در این بخش داده میشود و جذب حداکثری نخبگان و دانشبنیان در این خصوص، میتوانیم ارتقای کیفیت را در جادهها و صنعت حملونقل داشته باشیم. صادق گفت: در خصوص ناوگان نیز قطعا تجهیز و نوسازی ناوگان در اولویت است و با جلساتی که با وزرای صمت و نفت برگزار خواهد شد، به سمت نوسازی ناوگان و استفاده حداکثری از بخش خصوصی حرکت خواهیم کرد.