رفع فیلترینگ در دستور کار جدی دولت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره وضعیت فیلترینگ، تاکید کرد: اقدامات به صورت جدی در دستور کار جدی دولت است. امیدواریم که زودتر این موضوع هم به نتیجه برسد. به گزارش ایسنا، ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به صورت طبیعی نگاه ما در وزارت ارتباطات بر ایجاد همگرایی و وفاق است. ما از تصمیمات هیجانی پرهیز میکنیم. سعی میکنیم تصمیماتی که گرفته میشود پایدار باشد که عملاً امکان برگشت آن وجود نداشته باشد. وی درباره نرخ رجستری، اظهار کرد: نگاه ما در وزارت ارتباطات، مبنایی، کارشناسی و علمی است تا همگرایی و وفاق را ایجاد کنیم. دستگاههای مرتبط و ذینفع در این موضوع را دعوت و جلسات متعددی را برگزار کردیم و در نهایت موضوع با همفکری معاونت حقوقی، وزارت صمت و نهادهای نظارتی و امنیتی، جمعبندی، در هیئت دولت مطرح و تصویب شد. سازوکار اجرایی آن را هم بزودی اعلام میکنیم. وزیر ارتباطات در پاسخ به پرسشی درباره نظارت بر قیمت آیفون، ادامه داد: نظارت بر قیمتها موضوعی است که در حاکمیت رخ میدهد اما آنچه در هیئت وزیران مطرح و مصوب شد براساس یک نگاه کارشناسی، تحلیلی و همفکرانه بود که باید اجازه داد این امر مسیر خود را طی کند.
شیخ نعیم قاسم جایگزین شایستهای برای شهید نصرالله است
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز چهارشنبه و در حاشیه جلسه هیأت دولت، انتخاب شیخ نعیم قاسم بهعنوان دبیرکل حزبالله لبنان را تبریک گفت و ابراز اطمینان کرد که «ایشان جایگزین شایستهای برای شهید بزرگوار سیدحسن نصرالله خواهد بود». عراقچی در ادامه گفت: حزبالله یک واقعیت است که نمیتوان آن را نادیده گرفت، حزبالله در حال ترمیم و جبران ضربههایی است که خورده است و فرماندهان و سران در حال جایگزین شدن هستند. سازماندهی مجدد در حال برقراری است و نتیجه این روند را هم در روزهای گذشته در صحنههای عملیاتی دیدیم که چطور حزبالله توانست با تهاجمهای زمینی رژیم صهیونیستی مقابله کرده و ضربههای قابل توجهی را به آن وارد کند. خوشحال هستیم که حزبالله خودش را بازسازی کرده و با قدرت ادامه میدهد. وزیر خارجه ایران همچنین گفت: ما خوشحال میشویم که با ایشان ملاقات داشته باشیم و این موضوع به تحولات جاری در لبنان بستگی دارد؛ حملههای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد؛ بحثهای امنیتی در لبنان همچنان وجود دارد و به محض فراهم شدن فرصت ما خوشحال میشویم که دیداری داشته باشیم.
رهبر انقلاب تاکید کردند؛
کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» پُرکننده خلأ رسانهای-تبلیغاتی است
رهبر انقلاب در تقریظ کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» بیان کردند: به جنگ روایتها توجه لازم را نکردهایم؛ این کتاب پُرکننده یک خلأ رسانهای تبلیغاتی است. تقریظ حضرت آیتالله سید علی خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»، صبح دیروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ منتشر شد. متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به این شرح است:
«بسمهتعالی
این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است.»
«ایستگاه خیابان روزولت» روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران به قلم محمد محبوبی است که در ۶۰۸ صفحه توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسیده است.
روسیه موشکهای اتمی آزمایش کرد
روسیه موشکهای اتمی را از زمین، هوا و دریا و با هدف شبیه سازی یک واکنش گسترده به حملهای از سوی غرب آزمایش کرد. «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه روز سهشنبه از آغاز رزمایش نیروهای بازدارنده هستهای راهبُردی روسیه تحت نظارت خود خبر داد و گفت در طول این تمرینات، پرتاب موشک تمرین خواهد شد. در پی اعلام رئیسجمهور روسیه، ارتش این کشور یک موشک بالستیک قارهپیما با قابلیت حمل کلاهک اتمی از نوع «یارس» را از سکوی پرتاب «پلستسک» در شبه جزیره کامچاتکا شلیک کرد. موشک یارس در سال ۲۰۰۷ توسعه یافت. این یک موشک گرماهستهای است که میتواند با چهار کلاهک که به صورت تکی برای حمله به اهداف مختلف حمله کنند، عمل کند. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، ۲ زیردریایی هستهای در دریای برنت واقع در شمالگان و در دریای اوخوتسک در اقیانوس آرام موشکهای بالستیک را شلیک کردند. همچنین بمب افکنهای راهبردی Tu-۹۵ هم موشکهای کروز دوربرد را شلیک کردند. رئیسجمهور روسیه روز سهشنبه هشدار داد مسکو به هرگونه حمله با قدرت هستهای قاطع پاسخ میدهد چون امنیت روسیه امری مهم است.
مجلس سرانجام با استعفای حسینزاده موافقت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استعفای عبدالکریم حسینزاده از نمایندگی موافقت کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سهشنبه درخواست مجدد استعفای عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه از نمایندگی مجلس را بررسی کردند. استعفای حسینزاده برای اولین بار در جلسه علنی ۲۵ شهریور اعلام وصول شد و در جلسه علنی ۴ مهرماه مورد بررسی قرار گرفت که نمایندگان با آن مخالفت کردند. مجددا حسینزاده نامه تقاضای استعفای خود را به مجلس تقدیم کرد که این تقاضا در جلسه علنی ۲۹ مهرماه اعلام وصول شد. امروز و بعد از صحبتهای حسین زاده و مخالفان استعفا، در نهایت نمایندگان مجلس با ۱۵۳ رای موافق، ۶۹ رای مخالف و ۵ رای ممتنع با تقاضای استعفا موافقت کردند. رئیسجمهور در روز پنجم شهریورماه با صدور حکمی عبدالکریم حسینزاده نماینده نقده و اشنویه در مجلس دوازدهم را به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرده بود منتها طبق آیین نامه مجلس باید استعفای نمایندگان به تصویب مجلس می رسید.
یک بلوچ اهل سنت استاندار
سیستان و بلوچستان شد
سخنگوی دولت گفت: یک بلوچ اهل سنت با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد. فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت دیروز چهارشنبه ۹ آبان در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران از انتخاب یک بلوچ اهل سنت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان خبر داد. وی گفت: منصور بیجار یک بلوچ اهل سنت با رای هیات دولت به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان انتخاب شد. بیجار متولد ۱۳۵۳ در زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان است و مسئولیتهای مختلفی در حوزههای اجرایی و عمرانی این استان تجربه کرده و داری مدرک کارشناسی ارشد عمران است.
آزمایش سامانه پدافندی آمریکایی در هماهنگی با گنبد آهنین
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تفنگداران دریایی ایالات متحده نخستین آزمایش یک سامانه پدافندی وابسته به سامانه گنبد آهنین را انجام دادند. وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیهای مدعی شد تفنگداران دریایی ایالات متحده بهصورت «موفقیتآمیز» نخستین رزمایش نظامی با شلیک یک موشک پدافندی در هماهنگی با سامانه گنبد آهنین را انجام دادهاند.
گروه سیاسی: در معادلات امنیتی جدید خاورمیانه موضوع آینده تقابل ایران و رژیم اسرائیل در مقام مسالهای جدی مورد توجه افکار عمومی و ناظران سیاسی قرار گرفته است. اگر در گذشته عرصه تقابل میان تهران و تلآویو به برخوردهای نیابتی محدود بود، در چند وقت اخیر شاهد اقدامات مقابل میان طرفین بودهایم.
به گزارش «زیسان»، در آخرین موج از برخوردهای پینگ پنگی میان ایران و رژیم اسرائیل، شنبه هفته جاری (5 آبان) اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی با حمله به مراکزی نظامی در کشورمان صورت گرفت. هر چند تمامی شواهد از شکست خودره بودن حمله آنها حکایت دارد اما همچنان بحث واکنش ایران به این اقدام صهیونیستها در کانون توجهات است. در چند روز گذشته برخی از افراد در محافل مجازی خواستار پاسخ کوبنده و انجام عملیات وعده صادق 2 شدند که البته به هیچ عنوان این موضع رسمی دولت ایران بود. در این زمینه، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: «ما از همه ابزارهای در دسترس برای پاسخدهی قاطع و موثر به تجاوز رژیم صهیونیستی استفاده میکنیم و قاعدتاً نوع پاسخ ما با توجه به نوع حمله صورت میگیرد.» با وجود این اظهارات حالا مساله مهم این است که ایران برای آینده تنشها با اسرائیل میبایست چه رویکردی را اتخاذ کند؟ آیا باید دور جدیدی از عملیات نظامی کوبنده همانند وعده صادق 1 و 2 علیه رژیم اسرائیل صورت بگیرد؟ «تجارت» به منظور بررسی این مساله مهم با علی بیگدلی، کارشناس مسائل بینالملل و استاد دانشگاه و حسن هانیزاده، کارشناس مسائل بینالملل گفتوگو داشته است.
علی بیگدلی: مصلحت کشور در این است که تنش با اسرائیل مدیریت شود
علی بیگدلی در ارزیابی خود از اقدام متجاوزانه اخیر رژیم اسرائیل علیه کشورمان تاکید کرد: «در ابتدا باید توجه داشت که حمله رژیم اسرائیل به ایران، به واسطه نقشآفرینی آمریکا کنترل شده بود. در روزهای اخیر نیز که ابعاد و خسارات حمله مشخص شده، به طور رسمی اعلام کردهاند که جنگندههای اسرائیلی وارد حریم هوایی ایران نشده و عملا خسارات بسیار ناچیزی وارد شده است. در وضعیت بعد از حمله نیز شاهد بودیم که بازارهای مالی در ایران سیگنال مثبت نشان دادند؛ چرا که حمله محدودتر از آنچیزی بود که تبلیغ میشد. بنابراین با در نظر گرفتن تمامی این جوانب، در ابتدا اصلا ضرورتی برای نشان واکنش از سوی ایران وجود ندارد. در سطح دوم، باید توجه داشت که هر گونه حمله مجدد ایران به اسرائیل میتوان عملا زمینه را برای وقوع یک جنگ بزرک ایجاد کند. این وضعیتی است که هیچ بازیگری خواهان آن نیست؛ حتی اسرائیل.» وی افزود: «در صورت وقوع درگیری جدید نقش بازدارندگی و میانجیگری آمریکا در کنترل تنش میان ایران و اسرائیل نیز از میان خواهد رفت. واقعیت امر این است که تنها چند روز تا زمان انتخابات آمریکا باقی مانده و آنچنان که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نیز تاکید کرده، کانالهای واسطه برای رایزنی غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن قطع شده است. این وضعیت به معنای یک شرایط پیچیده است که امکان خلق بک بحران بزرگ را دارد. بنابراین، بر این بارو هستم که ایران حداقل در مقطع کنونی نمیخواهد پاسخ قاطعی به اسرائیل نشان دهد ومعادلات را به سوی یک بحران بزرگ سوق بدهد.» این کارشناس مسائل بینالملل در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: «با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و برنامههایی که دولت جدید برای بهبود شرایط در پیش گرفته است، به هیچ عنوان مصلحت نیست که ایران حمله متقابلی را علیه اسرائیل انجام دهد. البته باید توجه داشت که این موضوع مشروط است و در شرایط خاص ایران باید قاطعانه در برابر هر گونه تجاوز واکنش نشان دهد.» این استاد دانشگاه در بخش پایانی اظهارات خود با تمرکز بر موضوع انتخابات آمریکا تاکید کرد: «باید توجه داشتیم که موقیعت احیای برجام از میان رفته و اکنون تفاوتی ندارد که کدامیک از هریس یا ترامپ برنده باشند. اما باید خود را برای وضعیت روی کار آمدن ترامپ مهیا کنیم. واقعیت این است که دموکراتها نرمش بیشتری در مذاکره با ایران دارند اما دونالد ترامپ با موضعی سرسختانه میتواند مشکلات بزرگی را برای کشورمان رقم بزند. لذا در موقعیت کنونی کنترل تنشها یک ضرورت غیر قابل انکار است که باید مورد توجه قرار بگیرد.»
حسن هانیزاده: ورود به عرصه کنش و واکنش پینگ پنگی بازی کردن در زمین نتانیاهو است
حسن هانی زاده در ارزیابی خود از حمله اخیر اسرائیل به کشورمان تاکید کرد: «حمله اخیر جنگندههای رژیم صهیونیستی به ایران، یک شکست تاریخی در عملیاتهای نظامی تلآویو محسوب میشود. با وجود برنامهریزی رژیم اسرائیل با همراهی آمریکا برای ضربه زدن به تاسیسات راهبردی نظامی ایران، با اقدام و عملکرد سامانه پدافندی کشورمان ناکام ماند. آسیبهای بسیار اندکی به ایران وارد شد. لذا میتوان گفت، با توجه به شکست عملیات، واکنشهای شتابزده به هیچ عنوان در راستای منفاع و امنیت ملی کشورمان نیست. در یک اقدام منطقی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی در شورای امنیت سازمان ملل طرح شکایت میکند.» وی افزود: «در این نکته که حق پاسخگویی برای ایران محفوظ است، تردیدی وجود ندارد اما باید این امر در زمان و مکان معین صورت بگیرد. چنین امری نیازمند مطالعه میدانی دقیق است.
با توجه به اینکه عملیات وعده صادق 2 ابهت و هیمنه تلآویو را خدشهدار کرد، دیگر نیازی به یک اقدام فراگیر و همهجانبه علیه رژیم صهیونیستی نبوده و نیست. هر گونه ورود به عرصه کنش و واکنش پینگ پنگی بازی کردن در زمین نتانیاهو است. نخستوزیر رژیم اسرائیل قصد دارد فضای منطقه را به صورت بحران بیشتر سوق دهد و ایران را به یک جنگ هوایی و دریایی با آمریکا و تلآویو وارد کند. این امر به هیچ عنوان در راستای منافع ملی کشور نیست.» این کارشناس مسائل بینالملل در بخشی دیگر از گفتههای خود تاکید کرد: «اکنون زمان است که بیش از هر زمان دیگر میدان و دیپلماسی با هم هماهنگ شوند. بدین معنا که باید تمامی نهادهای نظامی و دیپلماسی با هماهنگی کامل شرایط منطقه را در نظر بگیرند. بنابراین هر گونه اقدام شتابزده در راستای منافع نتانیاهویی است که به مرحله خودزنی رسیده است. او سعی دارد در آخرین روزهای عمر سیاسی خود، از طریق گسترش بحران و کشاندن پای ایران به یک جنگ نابرابر، امتیاز و پیروزیای نظامی را برای خود ثبت کند. در مقطع کنونی خویشتنداری بهترین راهبری است که باید ایران در پیش بگیرد. در این زمیه دشتگاه دیپلماسی کشورمان میتواند بیشترین نقش و مهمترین رسالت را بر عهده داشته باشد.»
گروه رجب طیب اردوغان دیروز با محکوم کردن جنایات صهیونیستها، بر لزوم حمایت از مقاومت تاکید کرد و گفت: این روزهای شرمآوری برای بشریت است و جهان اسلام، آنطور که باید، صدای اعتراض خود را بلند نکرده است.
به گزارش ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه دیروز (چهارشنبه) در نهمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و تلاوت قرآن کریم سخنرانی کرد و بار دیگر به حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان تاخت. رئیسجمهور ترکیه با بیان اینکه تداوم حملات صهیونیستها علیه غزه، برای بشریت روزهای شرمآوری است، گفت ۱۳ ماه است که در غزه نسلکشی در جریان است. او افزود: «کابینه اسرائیل، کور شده از توهمات صهیونیستی، همه ساختارها را به اسارت گرفته است، نه فقط شورای امنیت سازمان ملل را. ۱۳ ماه است که در غزه نسلکشی وجود دارد. تداوم حملات اسرائیل به غزه روزهای شرمآوری را برای انسانیت رقم زده است.»
اردوغان گفت: «هیچ اقدام بازدارندهای برای پاسخگویی به شبکه قتل عام که دشمن بشریت به نام نتانیاهو را متوقف کند، انجام نمیشود.» رئیسجمهور ترکیه، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی و رژیمش را شبکهای از کشتار توصیف کرد و گفت هیچ اقدام بازدارندهای برای پاسخگو کردن آنان و توقف دشمنان انسانیت اتخاذ نشده است.
اردوغان همچنین با بیان اینکه جهان اسلام به اندازه کافی واکنش نشان نداده است، گفت: «ما در آخرت باید به همان اندازه که پاسخگوی کارهای کرده خود هستیم، پاسخگوی کارهای نکرده خود هم باشیم.»
به گفته اردوغان، جهان اسلام امروز در حال پشت سر گذاشتن آزمونی است که سختتر از هر زمان دیگری است.
به گزارش انتیوی ترکیه، رئیسجمهور ترکیه افزود: «بخش قابلتوجهی از جغرافیای جهان اسلام، بهویژه غزه و سرزمینهای فلسطینی که اسرائیل دهها سال است آنها را اشغال کرده و بیش از یک سال است که در آنجا نسلکشی میکند، در خفقان جنگ، فقر و ظلم است.»
اردوغان گفت: «ما روزهای ننگینی را به نام بشریت و تمدن میگذرانیم، در یک تکه زمین، ۵۰ هزار انسان بیگناه به طرز وحشیانهای به قتل رسیدهاند. واقعیت دیگری که به اندازه کشتار دردناک است، درماندگی نهادها و سازمانهایی است که مخاطب ما هستند. کابینه اسراییل تمامی ساختارها را به گروگان گرفته است و هیچ اقدام بازدارندهای انجام نمیشود و این انقراض بشریت است.»
رهبر ترکیه گفت، کودکان به مدت ۱۳ ماه مورد نسلکشی قرار گرفتهاند و تکتیراندازهای اسرائیلی از کودکان بهعنوان اهداف تمرینی استفاده میکنند.
اردوغان افزود: «جهان اسلام با جمعیتی نزدیک به ۲ میلیارد نفر، متأسفانه نتوانسته آزمون غزه و لبنان با موفقیت پشت سر بگذارد. ما نتوانستیم از فلسطینیان شجاع آنطور که شایسته آنهاست، محافظت کنیم. غزه و فلسطین شجاعانه برای تمام بشریت مقاومت میکنند، نه فقط برای افتخار خودشان. بجز چند کشور، صدای قوی از جهان اسلام شنیده نمیشود. مردم غزه به تنهایی قهرمانانه در برابر اشغالگران مقاومت میکنند. ما باید در کنار برادرانمان باشیم.»
گروه سیاسی: رئیسجمهور گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست؛ با در کنار هم بودن میتوانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.
به گزارش«تجارت»، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، جلسه هیأت دولت پیش از ظهر دیروز چهارشنبه، به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل و با پیشنهاد وزیر کشور و تصویب اعضای هیات دولت منصور بیجار به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد. پزشکیان در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم، رسیدگی به مسایل و مشکلات استان سیستان و بلوچستان از دغدغههای اصلی بوده است، گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید، همه باید در کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای کم نظیر این استان، اظهار کرد: ظرفیت ترانزیتی استان، کشورهای همسایه و سواحل مکران میتواند ظرفیتهای خوبی را برای استان به وجود آورد. رئیسجمهور حل کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بینالمللی را نیازمند همراهی گروههای لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست و گفت: حل مشکلات به وسیله طرح جامع استان امکانپذیر است و دولت هم با پشتیبانیها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل میداند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.
پزشکیان با اشاره به سخنان خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر اینکه باور و اعتقاد ما یکی بودن و پرهیز از برتریت قومی بر دیگری است، گفت: همانطور که خداوند متعال در قرآن مجید میفرماید «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» هیچکسی نسبت به دیگری برتری ندارد، مگر با تقوا و این شعار و سرلوحه کار ما است. وی با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم میکند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با در کنار هم بودن میتوانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.