تجاوز به حریم ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند

رئیس جمهور ضمن انتقاد از رویکرد ریاکارانه آمریکا و کشورهای اروپایی در قبال بحران خودساخته در منطقه،‌ تصریح کرد: امروز همه کشورهای منطقه به باور و یقین رسیده‌اند که جمهوری اسلامی ایران به دنبال استقرار صلح و ثبات و رژیم صهیونیستی به دنبال تشدید بحران و جنگ در منطقه است. به گزارش تجارت، مسعود پزشکیان در جلسه عصر دیروز - یکشنبه - هیئت دولت، ضمن گرامیداشت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با بیان اینکه همه ارزش های ملی ملت و انقلاب اسلامی ما در ظلم ستیزی، استقلال طلبی، ‌حق خواهی و در عین حال نوع دوستی و صلح طلبی در این روز تجمیع شده است، افزود: ما هیچ گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم و هیچ کشوری را به جنگ توصیه نکرده‌ایم، این آمریکا بوده است که همواره در نقاط مختلف جهان از جمله منطقه ما جنگ افروزی کرده و امروز نیز با پشتیبانی از رژیم صهیونیستی آتش جنگ در منطقه را شعله ور نگه داشته است. رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفت‌: آنها به خوبی می‌دانند که در صورت ارتکاب هرگونه خطایی بر علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی دندان شکن دریافت خواهند کرد، گرچه اگر در رفتار خود تجدیدنظر کنند، ‌آتش بس را بپذیرند و دست از کشت و کشتار مردم مظلوم و بیگناه منطقه بردارند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد.

 

وامدار شهدای پدافند هوایی هستیم

سخنگوی دولت گفت: ما مدیون شهدا هستیم و هیچ‌چیز برای یک خانواده جای عزیز ازدست‌رفته را نمی‌گیرد. فاطمه مهاجرانی دیروزیکشنبه - ۱۳ آبان - در سالروز گرامیداشت روز دانش‌آموز در جمع دانش‌آموزان مدرسه شهید حسین فهمیده منطقه ۸ تهران با اشاره به رضایت مردم از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مردم ایران به فکر زندگی بهتر بودند، اما صدام حسین بی‌رحم جنگ تحمیلی را به مردم ما تحمیل کرد. سخنگوی دولت گفت: ما مدیون شهدا هستیم و هیچ‌چیز برای یک خانواده جای عزیز ازدست‌رفته را نمی‌گیرد ولی این بزرگواران با صبوری نبود عزیز و برادر و فرزند خود را تحمل کردند چون به ایران و تعالی آن فکر کردند و نگفتند که سهم من چه می‌شود؟ مهاجرانی خطاب به دانش‌آموزان گفت: آنچه امروز کمک می‌کند که دانش‌آموزان پیرو راستین شهید فهمیده باشند. وی یادآور شد: ما وامدار شهدا و جانبازان و آزادگان خود هستیم، وامدار باید دین خود را ادا کند، ما وامدار شهدای امنیت هستیم، وامدار شهدای پدافند هوایی هستیم و راه بازگرداندن دین ما حب میهن و قدر دانستن داشته‌هایمان است.

رهبر انقلاب در دیدار خانواده‌های شهدای اخیر پدافند هوایی ارتش تاکید کردند؛
شهادت عزیزان پدافند هوایی
برجسته و مهم است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع خانواده شهدای اخیر پدافند هوایی ارتش گفتند: شهادت این عزیزان به دلیل دفاع از کشور و ملت در مقابله مستقیم با رژیم صهیونیستی شهادت برجسته و مهمی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر دیروز در دیدار خانواده‌های شهدای نیروی پدافند هوایی ارتش که در شرارت اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، مقام این شهدا را عالی دانستند و گفتند: همه شهدا در جایگاه ممتاز و در جوار پروردگار از نعمت الهی برخوردار هستند اما شهادت این عزیزان به دلیل دفاع از کشور و ملت در مقابله مستقیم با رژیم صهیونیستی که خبیث‌ترین دشمن اسلام است، شهادت برجسته و مهمی است.
رهبر معظم انقلاب همچنین برای خانواده‌های این شهدا صبر و آرامش دل مسئلت کردند و افزودند: اجر خانواده‌های شهدا از شهدا کمتر نیست. در این دیدار خانواده‌های شهیدان حمزه جهاندیده، محمد مهدی شاهرخی‌فر، مهدی نقوی و سجاد منصوری حضور داشتند. این شهیدان از کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بودند که بامداد شنبه پنجم آبان در راستای دفاع از حریم امنیت ایران، حین عملیات مقابله با پرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونی به مقام والای شهادت نائل شدند.

عراقچی به پاکستان سفر می‌کند
رسانه‌های پاکستانی مطرح کردند که وزیر امور خارجه ایران قرار است هفته آتی به اسلام‌آباد سفر کند. منابع مطلع گفته‌اند «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران قرار است هفته آتی به اسلام‌آباد سفر کند. رسانه پاکستانی نیوز اینترنشنال با انتشار این مطلب نوشت: این اولین سفر عراقچی به پاکستان پس از انتصاب او به این سمت خواهد بود و او قرار است با مقامات ارشد دولت پاکستان دیدار و درباره روابط دوجانبه گفت‌وگو کند.

تداوم پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
وزارت دفاع روسیه از فتوحات ارضی جدید ارتش این کشور در شرق اوکراین خبر داد. وزارت دفاع روسیه دیروز (یکشنبه) اعلام کرد نیروهای یگان مرکزی ارتش روسیه توانستند شهرک «ویشنووی» (ویشنیو) واقع در منطقه دونتسک را به کنترل خود درآورند. در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در نتیجه عمیات‌های تهاجمی جاری، واحدهای یگان مرکزی ارتش، ناحیه ویشنووی در جمهوری خلق دونتسک را آزاد کردند.» در شرایط کنونی، تحولات میدانی به نفع کی‌یف نیست و در آستانه انتخابات این هفته آمریکا، فشار مضاعفی به ارتش اوکراین وارد می‌شود. اوکراین نگران است که با پیروزی احتمالی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان، مجبور به مذاکرات صلح طبق خواسته کرملین شود و سعی دارد تا آن روز نهایت استفاده را ببرد. وزارت دفاع روسیه روز شنبه نیز با اعلام تلفات نیروهای اوکراینی در جنگ، از به کنترل گرفتن مناطق جدیدی در دونباس و خارکیف خبر داده بود. وزارت دفاع روسیه روز شنبه گزارش داد که نیروهای روسیه شهرک «کوراخوفکا» در دونباس و شهرک «پرشاترونووئه» در منطقه خارکیف را به کنترل خود درآوردند.

اتحادیه اروپا آماده تغییر
سیاست آمریکا در قبال اوکراین
روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات اروپایی گزارش داد، کشورهای اتحادیه اروپا برای تغییر در حمایت نظامی آمریکا از اوکراین در صورت پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر در این کشور آماده می‌شوند. واشنگتن پست همچنین نوشت، نزدیکترین متحدان واشنگتن در اروپا در صورت پیروزی دونالد ترامپ کاندیدای جمهوری خواه در انتخابات روز سه‌شنبه، در حال آماده‌سازی برای فروپاشی احتمالی روابط دو سوی اقیانوس اطلس هستند و مقامات اروپایی برای جلوگیری از تغییر جهت گیری احتمالی کاخ سفید در مورد اوکراین، به دنبال ارائه بسته‌های کمکی قبل از انتخابات نوامبر می‌گردند. این روزنامه همچنین نوشت، فرماندهی جدید ناتو نیز کنترل برخی از مسئولیت‌های پنتاگون را برای هماهنگی کمک‌های نظامی به اوکراین به دست گرفته است.

احتمال عدم پذیرش نتیجه
انتخابات از سوی ترامپ
مشاور سابق امنیت ملی آمریکا هشدار داد اگر «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ پیروز نشود، احتمالا نتایج انتخابات را نخواهد پذیرفت و باید آماده چنین سناریویی شد. انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا روز سه‌شنبه پنجم نوامبر (۱۵ آبان) با حضور «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه و «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات برگزار خواهد شد و طبق نظرسنجی‌ها میان آمریکایی‌هایی که به گفته خودشان تاکنون در رای‌گیری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری کشورشان شرکت کرده‌اند هریس برتری قابل توجهی بر ترامپ کسب کرده‌ است. «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا طی مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رئیس‌جمهور سابق آمریکا نتایج انتخابات ۲۰۲۴ خواهد پذیرفت یا خیر، گفت: «فکر نکنم او نتیجه انتخابات را بپذیرد. ما باید آماده چنین چیزی باشیم.» بولتون که زمانی مشاور امنیت ملی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا بود، اکنون روابط نسبتا تیره‌ای با او دارد.

کارشناسان ارشد مسائل آمریکا در گفت‌وگو با تجارت سود و زیان ایران از نتیجه احتمالی انتخابات آمریکا را بررسی کردند

گروه سیاسی: انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا فردا سه‌شنبه (15 آبان) در 50 ایالت این کشور برگزار می‌شود تا چهل و هفتمین ساکن کاخ سفید را مشخص شود. نظرسنجی‌ها و پیش‌بینی‌ها از رقابت نفس‌گیر و سخت میان دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان و کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها حکایت دارد. به ویژه در ایالت‌های سرنوشت‌ساز یا اصطلاحا (خاکستری) وضعیت بسیار پیچیده است و تا کنون هیچ‌گونه پیش‌بینی قطعی قابل ارائه نیست.
به گزارش «تجارت»، انتخابات آمریکا نه تنها برای مردم این کشور بلکه برای کل جامعه جهانی حائز اهمیت است. این‌که رئیس‌جمهور قدرتمندترین کشور جهان از نظر اقتصاد و نظامی چه کسی باشد، برای تمامی کشورهای جهان در سطوح مختلف اهمیت دارد. مطابق همین قاعده برای اکثریت جامعه ایران این‌که چه کسی رئیس‌جمهور بعدی آمریکا باشد اهمیت ویژه‌ای دارد. شهروندان ایرانی طی سال‌های گذشته با تمام وجود تاثیر تحریم‌های ایالات متحده آمریکا را لمس کرده‌اند. اکنون نیز برای افکار عمومی ایران این مساله جدی قابل طرح است که در صورت پیروزی کامالا هریس روابط ایران و آمریکا به چه سمتی پیش می‌رود؟ در سوی مقابل این فرض، روی کار آمدن دونالد ترامپ چه تاثیری بر روابط ایران و آمریکا و البته زندگی و معیشت مردم بر جای می‌گذارد؟ «تجارت» به منظور بررسی دقیق این موضوع دیدگاه امیر علی الوالفتح و فریدون مجلسی، کارشناسان مسائل آمریکا را جویا شده است.

ابوالفتح: ایران می‌تواند هم با ترامپ و هم با هریس به سمت استفاده از فرصت‌ها گام بردارد
امیر علی ابوالفتح، در ارزیابی خود از آخرین وضعیت انتخابات آمریکا بر این باور است که فاصله بسیار اندک است و اساسا نتیجه قابل پیش‌بینی نیست. انتخابات آمریکا سازوکار پیچیده‌ای دراد و یک نامزد با آرای کمتر در سطح ملی می‌تواند برنده انتخابات باشد. در ایالات خاکستری یا همان ایالات صحنه نبرد نیز هیچ نظرسنجی و پیش‌بینی‌ای تا لحظه اعلام نتیجه قابل استناد نیست. احتمالا به دلیل رقایتی بودن نیز نتیجه انتخابات امسال دیرتر اعلام می‌شود. چرا که در بسیاری از ایالات این قانون وجود دارد که اگر فاصله آرا کمتر از نیم درصد باشد، بازشماری دستی صورت خواهد گرفت. در سطحی دیگر، به طور چشم‌گیری شاهد حرکت رای‌دهندگان آمریکایی به سوی مشارکت و رای دادن زودهنگام هستیم. تا امروز حدود 70 میلیون نفر در رای دادن زودهنگام مشارکت کرده‌اند که یک رکورد محسوب می‌شود.» این کارشناس مسائل آمریکا در ارزیابی خود از اهمیت پیروزی ترامپ و هریس برای ایران گفت: «این نگاه که یکی از آن‌ها خوب و دیگری بد است، از اساس اشتباه به نظر می‌رسدو هر دو می‌توانند فرصت‌هایی ایجاد کنند و تهدیداتی نیز داشته باشند. همزمان با سیاست‌های اتخاذی از سوی ترامپ و هریس، رفتار و کنش‌ورزی ایران نیز بسیار اهمیت دارد. با هر انتخابی، ایران می‌تواند هریس یا ترامپ را به سوی صلح یا گسترش تنش سوق بدهد.»
ابوالفتح در ادامه پیرامون فرصت‌های روی کار آمدن هریس برای ایران اظهار داشت: «کامالا هریس معاون جو بایدن است. بایدن نیز معاون باراک اوباما. این امتداد را می‌توان به نوعی ادامه رویکرد دولت اوباما در قبال ایران مورد ارزیابی قرار داد. دولت اوباما بر این باور بود که باید برای مدیریت تنش‌ها با ایران، وارد مذاکره شد و امتیازاتی داد و امتیازاتی گرفت. این رویکرد در دولتبایدن نیز ادامه داشت اما مساله مهم این بود که آمریکا در دوران او، خواهان تغییر محتوا و گسترش توافق با ایران بود اما ایران تنها توافق محدود و به روز رسانی توافق هسته‌ای را می‌خواست. به روایتی آمریکایی‌ها خواهان برجام هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای بودند اما ایران خواهان محدود ماندن در برجام هسته‌ای. حال باید توجه داشت که این رویکرد در صورت بُرد هریس، ادامه پیدا خواهد کرد. حتی می‌توان اظهار داشت که تحولات مربوط به جنگ غزه و تنش‌های ایران و اسرائیل کار را برای توافق و مذاکره با دولت احتمالی هریس دشوارتر کرده است. با وجود تمام این اوصاف نکته مهم این است که دولت هریس و تیم سیاست‌ خارجی او به شدت خواهان گفت‌وگو و توافق با ایران در تمامی زمینه‌ها هستند.» وی افزود: «در مقام تهدید، دولت هریس همانند تمامی دولت‌های دموکرات توانایی اجماع‌سازی را علیه ایران دارد. در حالت عدم توافق و تداوم تنش میان ایران و آمریکا این موضوع می‌‌تواند به ضرر ایران باشد. برای نمونه اجماعی که اروپایی‌ها در دوران ریاست جمهور بایدن، علیه ایران در همراهی با آمریکا داشتند، به هیچ عنوان با دوران ترامپ قابل قیاس نبوده و نیست.» این کارشناس مسائل آمریکا در ارتباط با تهدیدات ترامپ برای ایران تاکید کرد: «مهم‌ترین تهدید روی کار آمدن مجدد ترامپ برای ایران بازگشت او به سیاست فشار حداکثری و عدم داشتن تساهل و تسامح است. ترامپ با تکیه بر ادبیات زورگویانه قصد دراد چماق آمریکا را علیه ایران بزرگ‌تر کند. این رویکرد در سطح کوتاه مدت تاثیرات بسیار مخربی را بر اقتصاد ایران بر جای می‌گذارد. همچنین او از تحریم و تعرفه‌های تجاری برای تنبیه همکاری با ایران در سطح بین‌المللی بهره می‌گیرد که این نیز می‌تواند عاملی برای دور شدن فزآینده کشورهای مختلف از ایران تبدیل شود.» وی افزود: «در سوی مقابل تهدیدات، مسیر توافق و رایزنی با ترامپ می‌تواند کوتاه‌تر باشد. همچنین، این احتمال وجود دارد که ترامپ با مجموعه متحدان سنتی آمریکا در اروپا وارد تنش شود. تنش میان واشنگتن و بروکسل در درون خود فرصت‌های بسیار مناسبی را برای ایران ایجاد خواهد کرد.» ابوالفتح در بخش پایانی اظهارات خود تاکید کرد: «باید توجه داشت در فاصله یک روز تا برگزاری انتخابات نهایی آمریکا، هر گونه تشدید تنش میان ایران و اسرائیل نمی‌تواند تاثیر معناداری بر آرای شهروندان آمریکایی بر جای بگذارد. علاوه بر این، نکته مهم‌تر این است که در صورت هر یک از ترامپ یا هریس احتمال وقع جنگ مستقیم میان ایران و آمریکا وجود ندارد. اساسا واشنگتن در استراتژی کلان خود از جنگ‌های کلاسیک قرن بیستمی به صورت لشکر کشی گذار کرده و میدان درگیری را به سمت مولفه‌های نرم همچون تحریم، جنگ تجاری، جنگ سایبری و شناختی سوق داده است. در کنار تمامی این مولفه‌ها این‌که ایران نیز در آینده در برابر هر یک از هریس یا ترامپ چگونه سیاست‌ورزی کند، اهمیت زیادی دارد.»

مجلسی: روی کار آمدن ترامپ برای ایران و کل جهان یک آسیب است
فریدون مجلسی، در ارزیابی خود از انتخابات آمریکا و ارتباط آن با کشور ایران اظهار داشت: «بر این باور هستم که انتخاب کامالا هریس نه تنها برای مردم آمریکا، بلکه برای کل جهان، منطقه خاورمیانه و ایران نیز بهتر است. هریس و دموکرات‌ها در نایحه چپ مرکزی قرار دارند اما جمهوری‌خواهان با فرمت دونالد ترامپ در جبهه راست افراطی قرار دارند. ترامپ فردی فاشیسم، نژاد پرستی، عوام‌فریب، زن ستیز و منفعت‌طلب است. رهبری چنین شخصی در آمریکا، در هیچ سطح به نفع هیچ گروه و جریانی نیست، مگر تندروها و جنگ‌طلبان.»
این کارشناس مسائل آمریکا، در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: «بر کسی پوشیده نیست که سیاست‌های کلان ایالات متحده آمریکا مشخص است و هر یک از ترامپ و هریس منافع ملی این کشور را دنبال می‌کنند اما باید پذیرفت، دونالد ترامپ غیر قابل پیش‌بینی است. ترامپ می‌تواند همچون شمشیر دو لبه باشد. در یک سو این امکان وجود دارد همانند ماجرای کیم جونگ اون و کره شمالی دست دوستی را دراز کند یا اینکه همانند ماجرای برجام یک توافق‌نامه مفید بین‌المللی را پاره کند.» وی افزود: «در مقطع کنونی تنها دو قشر از ایرانیان از روی کار آمدن ترامپ خشنود هستند. یکی راست‌های افراطی در داخل که باور دارند باید ایران تحت تحریم زندگی کند و هیچ مذاکره‌ایی با آمریکا نداشته باشد. دیگری، ایرانی‌های خارج‌نشینی هستند که در حاشیه قرار گرفته و برای رسیدن به مطامع خود خواهان جنگ خارجی علیه ایران هستند. به باور آن‌ها ترامپ می‌تواند در نهایت تهاجم خارجی را علیه ایران کلید بزند که البته این تصور آن‌ها اشتباه نیز است. بر خلاف ترامپ، می‌توان با دموکرات‌ها و هریس مذاکره و توافق کرد. امتیاز داد و امتیاز گرفت.
یا حداقل سطح از عقلانیت را نیز رعایت کرد.» مجلسی در بخش پایانی اظهارات خود گفت: «بر خلاف آن‌چه تصور می‌شود هر گونه حمله ایران به اسرائیل طی یک روز باقمانده تاثیر چندانی بر انتخابات نخواهد گذاشت. اساسا بهتر آن است که از همین حالا استراتژیست‌های داخلی، برای مواجهه با هر یک از حالات پیروزی ترامپ یا هریس برنامه‌ریزی کنند.»

در قطعنامه سراسری یوم‌الله ۱۳ آبان تاکید شد

گروه سیاسی: در قطعنامه سراسری یوم‌الله ۱۳ آبان ضمن تأکید بر مواضع و مبانی منطقی، عقلانی و دینی و دفاع از اصول انقلاب اسلامی، از دستگاه‌های نظارتی و قضایی خواسته شده با اهتمام بیشتر نسبت به برخورد با «مرجفون» و پیاده‌نظام حقیر دشمن که با اقدامات منافقانه و خیانت‌های پیش‌دستانه‌ی خود در پی ایجاد اضطراب عمومی و تزلزل امنیت روانی و آرامش اجتماعی هستند برخورد نمایند.
به گزارش «تجارت»، ، راهپیمایی ۱۳ آبان از ساعت ۹:۳۰ صبح دیروز همزمان در تهران و سایر استان‌ها برگزار شد. متن کامل قطعنامه سراسری یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی سال ۱۴۰۳ بدین شرح است:
ظهورانقلاب اسلامی در سال ۵۷، امید تازه‌ای به جهان بخشید و با موج استکبارستیزی فراگیر، نقش برجسته‌ای در بیداری اسلامی ایفا کرد. این جنبش که با منظومه فکری حضرت امام خمینی رحمت الله علیه با طرح لغو قانون ننگین کاپیتولاسیون و اندیشه استکبارستیزی شکل گرفت، در مقابل نظام طاغوت ایستاد و با هدف رهایی مستضعفان، جان تازه‌ای به مبارزات ضداستعماری بخشید و به اقیانوسی بیکران، مؤثر و تحول‌زا در ورای مرزها تبدیل و سرآغاز فصل نوینی در حیات سیاسی جهان گردید و اکنون تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه‌ای مدظله‌العالی با راهبرد استکبارستیزی استوار بر نفی هرگونه سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری، با توان بازدارندگی بالا به مرکز تحولات جهانی تبدیل و نقش تاثیرگذاری در نظم نوین و هندسه قدرت جهانی به‌عنوان الگویی برای مبارزه با هژمونی و تحمیلات استکباری و عبور ظفرمندانه از آن ایجاد کرده است. یوم الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، نماد سه رویداد مهم در تاریخ ایران است، تبعید بنیانگذار انقلاب اسلامی، کشتار دانش‌آموزان معترض به‌دست رژیم پهلوی، و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به‌دست دانشجویان پیرو خط امام؛ این روز به‌عنوان نقطه اوج مبارزه با استکبار جهانی، پایه‌های مقاومت و استقلال در اندیشه انقلاب اسلامی را تقویت کرد. ما شرکت‌کنندگان در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۱۳ آبان، بویژه دانش‌آموزان و دانشجویان حاضر، با اعتماد به نصرت الهی و شعارهای "مرگ برآمریکا" و "هیهات من الذله" صدای مظلومیت مردم فلسطین، غزه و لبنان را به گوش همه مظلومان رسانده و با بانگ رسای "الله‌اکبر" و "خامنه‌ای رهبر" به‌جهانیان اعلام می‌کنیم:
۱- ما مردم بصیر ایران اسلامی، «ولایت فقیه» را ضامن تداوم انقلاب اسلامی و عامل شکست نقشه‌های شوم دشمنان دانسته و بر ضرورت حفظ وحدت و یکپارچگی ملی و انقلابی تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی تاکید می‌ورزیم.
۲- ما مردم غیرتمند ایران، شیطان بزرگ، آمریکا را شریک مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی، به‌عنوان سگ هار و گرگ درنده‌ای نسبت به انسان‌های مظلوم در غزه و لبنان می‌دانیم و ضمن محکومیت این نسل‌کشی، حمایت خود را از جبهه مقاومت اسلامی و ایستادگی الهام‌بخش مردم غزه و لبنان اعلام می‌کنیم و به حامیان صهیونیسم و جامعه بین‌الملل هشدار می‌دهیم که از سکوت شرم‌آور و مشمئز کننده دست بردارند و همچنین به سازمان‌های بین‌المللی برای تلاش در برقراری آتش‌بس عادلانه تاکید و به بعضی حکام عربی که با سکوت و خیانت تاریخی آشکار، به تماشای کشتار نشسته‌ و قادر به بیان حتی یک کلمه حقیقت نیستند اخطار می‌دهیم دیر یا زود ننگ سکوت، دامن همه کسانی را که به تراژدی و رنج غزه پشت کرده‌اند خواهد گرفت. ۳- ما مردم حاضر، ضمن تأکید بر مواضع و مبانی منطقی، عقلانی و دینی و دفاع از اصول انقلاب اسلامی، از دستگاه‌های نظارتی و قضایی می‌خواهیم با اهتمام بیشتر نسبت به برخورد با «مرجفون» و پیاده‌نظام حقیر دشمن که با اقدامات منافقانه و خیانت‌های پیش‌دستانه‌ی خود در پی ایجاد اضطراب عمومی و تزلزل امنیت روانی و آرامش اجتماعی هستند برخورد نمایند.
۴- ما مردم ایران اسلامی، با قدردانی از اقدامات و مواضع شجاعانه دستگاه دیپلماسی کشور در اعلام پاسخ به گستاخی و تنبیه قطعی رژیم صهیونیستی در دفاع از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی و تجلیل از حافظان و پاسداران امنیت و مرزداران در کلیه ارکان نیروهای مسلح به مثابه «ید واحده»، چه در عملیات «وعده صادق» و چه در مجاهدت‌های پیروزمندانه پدافندی دفاع از حریم امن ایران اسلامی، با اطمینان کامل به توانمندی دفاعی کشور خواستار تقویت و افزایش قدرت بازدارندگی کشور با آموزش، تسلیحات و با پیشرفت‌های گوناگون هستیم و اعلام می‌کنیم پاسخ کوبنده به اقدامات رژیم کودک‌کش صهیونیستی حق ذاتی و قانونی جمهوری اسلامی ایران است. ۵- ما مردم بصیر ایران اسلامی، با ادای احترام به شهدای دفاع مقدس، شهدای جبهه مقاومت اسلامی از جمله شهدای کودک، زنان و دانش‌آموزان و دانشجویان شهید غزه، ایثارگران و خانواده‌های آنها اعلام می‌داریم که این راه، با شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی‌المهندس، سیدحسن‌نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، سیدهاشم صفی‌الدین، عباس نیلفروشان و سایر فرماندهان مقاومت آغاز شده و تا رهایی کامل ادامه خواهد داشت. ۶- ما مردم ایران، با استعانت از خداوند، بر لزوم سیاستگذاری دقیق و حساب شده در حوزه‌های مختلف، بویژه مدیریت فضای‌مجازی و مقابله با عملیات روانی دشمن تاکید می‌کنیم و از مسئولان می‌خواهیم برای ارتقای بیشتر معیشت و رفاه مردم تلاش کنند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
یکشنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳مطابق با یکم جمادی‌الاولی۱۴۴۶