افتتاح غرفه پارس کیمیا در همایش «چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران»

غرفه گروه توسعه عمران و سازندگی پارس کیمیا به عنوان بازوی ساختمانی گروه مالی گردشگری در همایش «چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران» افتتاح شد.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، نخستین همایش و نمایشگاه «چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران» از روز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران آغاز به کار کرد.در روز ابتدایی این رویداد، غرفه گروه توسعه عمران و سازندگی پارس کیمیا به عنوان بازوی ساختمانی گروه مالی گردشگری افتتاح شد.مدیرعامل پارس کیمیا با اشاره به حضور این گروه در همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران گفت: پارس کیمیا با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در بیش از ۱۵ شهر و با تکمیل بیش از ۱۰ پروژه بزرگ تأثیر بسزایی بر اقتصاد محلی داشته است. غیاثی‌نژاد ادامه داد: براساس جایگاه برنامه‌های آتی مجموعه، بخشی از توسعه فعالیت آتی ما شامل همکاری با دانشگاه‌ها و نهادهای آموزشی و شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و حمایت از نوآوری در بخش ساخت و ساز را فراهم می‌آورد.لازم به ذکر است، نخستین همایش «چشم انداز صنعت ساختمان ایران» با هدف ایجاد محیطی سازنده برای تعامل و هم‌اندیشی میان فعالان صنعت و بخش‌های سیاستگذار و ناظر به منظور ارتقای سطح گفتمان ملی در این حوزه به مدت دو روز در هتل اسپیناس پالاس تهران در حال برگزاری است.

 

اتصال شتاب ایران به میر روسیه با عاملیت تسویه وجوه بانک

آئین رونمایی اتصال شبکه پرداخت کارتی ایران (شتاب) به شبکه پرداخت کارتی روسیه (میر) در بانک مرکزی برگزار و رئیس کل بانک مرکزی از عاملیت و نقش محوری بانک صادرات ایران در تسویه وجوه این پروژه بزرگ قدردانی کرد.به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در این مراسم که با حضور رئیس کل و مدیران ارشد بانک مرکزی، سفیر ایران در روسیه، مدیرعامل بانک صادرات ایران و سایر مدیران عامل بانک‌ها و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن قدردانی از عاملیت و نقش محوری بانک صادرات ایران، امکان استفاده همزمان گردشگران ایران و روسیه از خودپردازها و پایانه‌های فروشگاهی دو کشور با فناوری NFC رسمیت یافت.با بهره‌برداری رسمی از اتصال شبکه «شتاب» به «میر»، از این پس، گردشگران دو کشور ایران و روسیه، می‌توانند از خودپردازها و دستگاه پایانه فروشگاهی کشور مقصد برای خرید یا دریافت ارز بر اساس سهمیه ارزی استفاده کنند.این پروژه ملی که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل تسویه، محول شده، با بهره‌گیری از تجربیات مختلف بین‌المللی، حقوقی و فنی بانک صادرات ایران، منجر به ایجاد بستری ارتباطی و فراهم شدن ارائه سرویس به گردشگران ایرانی در روسیه برای دریافت اسکناس روبل از خودپردازهای متصل به شبکه میر روسیه شده است.

بیمه دی در کنار خسارت دیدگان حادثه ناشی از نشت گاز در همدان
عضو هیات عامل و معاون فنی شرکت بیمه دی گفت: متعاقب وقوع حادثه انفجار ناشی از نشت گاز در شهر همدان، کارگروهی متشکل از مدیر بیمه دی در استان همدان و تیم ارزیابان خسارت منتخب این شرکت به محل حادثه اعزام شده و از همان ساعات اولیه، نسبت به انجام فرآیند رسیدگی به خسارت‌های وارده درصورت تحت پوشش بیمه بودن، مبادرت کردند.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، احمد صفرزاده با اشاره به آسیب دیدن مشترکین گاز در حادثه شهر همدان در خصوص نوع قرارداد بیمه ای این شرکت بیان کرد: برابر قرارداد فی‌مابین شرکت ملی گاز ایران با بیمه دی، مشترکین گاز خانگی با تعداد بالغ بر بیست و شش میلیون واحد و مشترکین گاز تجاری با تعداد بیش از یک میلیون و ششصد و سی هزار واحد، در سراسر کشور در سال جاری تحت پوشش بیمه مسئولیت حوادث ناشی از نشت و انفجار گاز قرار گرفته اند.وی گفت: در چارچوب این قرارداد، درصورت دارا بودن پوشش بیمه ای محل حادثه چنانچه حوادث رخ داده منتج به فوت افراد شود، خسارتی معادل دو میلیارد و دویست میلیون ریال از سوی شرکت بیمه دی پرداخت می‌شود و اگر وقوع حادثه منجر به نقص عضو و از کار افتادگی دائم شده و یا آسیب دیدگان متحمل هزینه‌های پزشکی و درمانی شوند، برای هر شخص و بر حسب درصد آسیب دیدگی وی، حداکثر شش میلیارد و چهارصد میلیون ریال خسارت و یا هزینه های پزشکی از جانب بیمه دی پرداخت خواهد شد. صفرزاده اضافه کرد: مطابق با مفاد قرارداد مذکور، پرداخت خسارت‌های مالی به واحدهای حادثه دیده، واحدهای مجاور و اشخاص ثالث نیز پیش‌بینی شده که بیمه دی بر اساس برآورد و نظر ارزیاب خسارت، به هر مشترک گاز خانگی تا سقف چهار میلیارد و ششصد و چهل میلیون ریال و به هر مشترک گاز تجاری نیز تا سقف پنج میلیارد و ششصد میلیون ریال، متعهد به پرداخت غرامت خواهد بود.معاون فنی بیمه دی در مورد خسارت‌های وارد آمده و برآورد آن اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های اولیه، این حادثه در ساعت ۵۲ : ۰۴ صبح روز جمعه ۱۸ آبا‌ن‌ماه ۱۴۰۳ به سبب انفجار ناشی از نشت گاز در واحد سرایداری حسینیه ارشاد این شهر رخ داد که به عنوان یک واحد مسکونی تلقی می‌شود. وی بیان کرد: در نتیجه این حادثه، ۴۵ واحد مسکونی و تجاری دچار خسارت‌های جزئی مانند شکسته شدن شیشه‌ها و صدمه به درب و پنجره‌‌ها شده‌اند. همچنین به تعدادی از خودروهای پارک شده و یا در حین عبور از محل حادثه نیز خسارت‌های مختصری وارد آمد.

سرزعیم تشریح کرد:

گروه بانک و بیمه: سرپرست بانک توسعه تعاون اعلام کرد:خدا را شاکرم تا فرصتی دست داد تا بتوانم به مردم کشورم و این بانک خدمت کنم. علی سرزعیم ضمن نخستین حضور در جلسه هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام کرد:آقای پزشکیان با صداقتی که داشت توانست مخالفان خود را نیز جذب کند و اکنون همه دوست دارند ایشان موفق شود.
وی با بیان اینکه حجم مشکلات در کشور زیاد است،گفت:وظیفه ما این است در هر جایگاه و مقامی که قرار داریم وبا هر توانی که داریم بخشی از مشکلات را حل کنیم.سرزعیم ادامه داد:وزیر تعاون باور دارد که بانک توسعه تعاون باید«فقرزدایی»را در اولویت عملیاتی و فعالیت حرفه ای خود قرار دهد.سرپرست بانک توسعه تعاون با بیان اینکه نمی خواهیم باری بر دوش دولت باشیم،گفت:بانک های توسعه ای همچون بانک توسعه تعاون وظایفی به جز سودسازی نیز دارد و نباید همچون بانک های تجاری عمل کند.سرزعیم بیان کرد:«سازگاری» به عنوان فضیلتی است که که نقاط مثبت افراد را بیشینه می کند.وی با بیان اینکه فرض من همکاری با مجموعه همکاران است و امیدوارم با همفکری و کمک همکاران بتوانیم گام کوچکی از مشکلات کشور بکاهیم.این صاحبنظر اقتصادی با تاکید بر اینکه «تنگنای نقدینگی» در اقتصاد کشور بسیار جدی است،گفت:بر این اساس،سیاست انقباضی در بانک ها حاکم شده و از سوی دیگر عطش برای تسهیلات نیز به شدت افزایش یافته است.سرپرست بانک توسعه تعاون تصریح کرد:فشاردیگر بر نظام بانکی از ناحیه بودجه منتقل می شود و همین امر موجب بروز ناترازی در سیستم پولی کشور می شود.
مجموعه همدل و همراه
رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در مراسم معارفه سرپرست جدید بانک گفت:با توجه به دانش و تجربه آقای سرزعیم انتظار این است که در یک بانک دولتی همچون بانک توسعه تعاون نگاه دولتی حاکم نباشد.نعمت اله رضایی افزود:نیروی انسانی بانک مجموعه شایسته و توانمند است و همراه و همدل با سرپرست بانک در جهت اهداف تعیین شده از سوی دولت و وزارت تعاون ،کار ورفاه اجتماعی حرکت می کند. وی ادامه داد:بر اساس برنامه ریزی های انجام شده میزان منابع بانک تا پایان سال جاری به 100 همت و میزان تسهیلات پرداختی به 70 همت برسد.
سهم بانک توسعه تعاون از کیک نظام بانکی
سید باقر فتاحی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم معارفه سرپرست بانک گفت:از حیث سخت افزار و نیروی انسانی بانک توسعه تعاون سهم 1/5 تا 2 درصدی دارد اما در حوزه عملکردی سهم بانک به یک درصد می رسد.این مقام بانکی افزود:بخشی از عدم تناسب بین سهم عملکردی و سهم سخت افزاری به عدم بهره وری برمی گردد.وی اظهار کرد:بحث افزایش سرمایه بانک جزو اولویت های بانک است و نیاز دارد که با توان مدیریتی سرپرست جدید و همه همکاران بانک به نقطه مطلوب برسد.وی یکی از هزینه های ثابت بانک را استجاری بودن بیش از ۸۵ درصد شعب بانک اعلام و ابراز امیدواری کرد با افزایش سرمایه بانک در سال ۱۴۰۴ بر اساس برنامه های دولت و مطابق با برنامه هفتم توسعه و اصلاح نسبت دارایی های ثابت به حقوق صاحبان سهام ، بتوان به مرور نسبت به خرید محل برخی از شعب بانک از محل فروش اموال مازاد بانکها اقدام کرد .
اولویت اصلی
بانک محمدجعفرایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در مراسم معارفه سرپرست جدید با تبریک این انتصاب گفت: انتخاب بجا و شایسته آقای سرزعیم که از بزرگان بانکداری و اقتصاد است موجب افزایش جایگاه بانک می شود.این مقام بانکی افزود:شکاف نقدینگی و موضوع کفایت سرمایه جزو مهم ترین چالش های نظام بانکی است.وی اعلام کرد:باتوجه به ظرفیت های بانک توسعه تعاون می توان خدمات بانک به بخش تعاون را توسعه داد اما باید موضوع افزایش سرمایه بانک را دراولویت قرارداد.
نگاه به کسب و کارهای خرد
حمیدرضا البرزی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم معارفه سرپرست بانک با تبریک این انتصاب گفت:مهم ترین چالش بانک،سودآوری است و باید با کمک یکدیگر باید بر این چالش غلبه کنیم.این مقام بانکی افزود: اولویت اصلی بانک توسعه تعاون،کسب و کارهای خرد و کوچک است و با حضور آقای سرزعیم ضریب نفوذ بانک افزایش خواهد یافت.
تقدیم حکم سرپرست جدید بانک توسعه تعاون
سید جواد رضوی معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت توسعه مدیریت و منابع وزار ت تعاون،کار و رفاه اجتماعی نیز در پایان این جلسه گفت:از زحمات و اقدامات آقای شیخ حسینی ،مدیر عامل سابق بانک توسعه تعاون تقدیر و تشکر می کنم.وی افزود:آقای سرزعیم پیش از این در معاونت اقتصادی وزارتخانه و هیات مدیره بانک رفاه کارگران فعالیت کرده و منشا خدمات بسیار موثری بوده است.در پایان این جلسه حکم انتصاب علی سرزعیم به عنوان سرپرست بانک توسعه تعاون قرائت و به وی تقدیم شد.