تعداد زیاد بازماندگان و تارکان تحصیل در مناطق آزاد

   مدیرکل دفتر امور شوراها و مناطق آزاد وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هم مرزی با برخی از مرزهای شرقی کشور باعث توجه ویژه به مناطق آزاد شده است گفت: در این مناطق تارک تحصیل یا بازمانده از تحصیل به دلیل مسایل فرهنگی زیاد است، بنابراین توجه به آسیب‌های اجتماعی در مناطق مذکور عنایت ویژه‌ای می‌طلبد.  هادی عابدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در شش استان کشور، هفت منطقه آزاد تجاری وجود دارد که شامل ۱۱ شهرستانی می‌شود که دارای مناطق آموزش و پرورش است گفت: در این مناطق حدود ۲۴۰ هزار دانش آموز و حدود ۱۰ هزار معلم در حال فعالیت هستند و از نظر تعداد دانش‌آموز و تعداد مدارس در این مناطق جزو بیست و پنجمین ـ بیست و ششمین استان هستیم لذا بسیار با ارزش است.  وی درباره ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در این مناطق افزود: به دنبال این هستیم که با مشارکت سازمان‌های منطقه آزاد و حمایت‌های آن‌ها بتوانیم شاخص‌های آموزشی و پرورشی در این مناطق را ارتقاء دهیم. اگر نگاه سخت افزاری و نرم‌افزاری به موضوع داشته باشیم، ارتقای سخت‌افزاری با کمک مناطق آزاد و ارتقای نرم‌افزاری با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش خواهد بود.  مدیرکل دفتر امور شوراها و مناطق آزاد وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش‌آموزان مناطق آزاد از نظر «معدل» امتحانات نهایی در حدود متوسط کشوری قرار دارند ادامه داد: البته معدل رشته به رشته متفاوت است اما برنامه ما ارتقای حداقل یک نمره‌ای معدل‌ها در این مناطق است.  عابدی با بیان اینکه با چالش‌هایی در این مناطق مواجه هستیم گفت: همه مناطق آزاد جزو مناطق مرزی محسوب می‌شوند. یکسری از مناطق نیاز به پیگیری ویژه از بعد آموزشی و پرورشی دارند. در این مناطق رفت و آمدها به داخل و خارج کشور به راحتی در حال انجام است لذا تبادل فرهنگی اتفاق می‌افتد بنابراین نیاز به توجه ویژه مخصوصاً در حوزه پرورشی و در حوزه آسیب‌های اجتماعی داریم.

عبدی: می‌خواهیم باعث افتخار ایران شویم

   سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران گفت:‌ دور نهایی جام ملت‌های آسیا بسیار سخت است و تیم‌ها پیشرفت خوبی داشته‌اند. در تیم‌های ملی دیگر، بازیکنان در کشورهای مختلف توپ می‌زنند و در آن تیم‌ها شاهد بازیکنان دو رگه هستیم.
 حسین عبدی سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص شرایط اردوی این تیم پیش از اعزام به چین برای حضور در جام‌ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا اظهار کرد: این اولین اردویی بود که حدود ۷۰ درصد بازیکنان مدنظر و ۸۰ درصد بازیکنان جدید در آن حضور داشتند. ما ۳۷ بازیکن را دعوت کردیم که نفر سی و یکم به ما اضافه شد. در این اردو یک بازی دوستانه انجام دادیم. بیشتر دوست داشتم در دیدار برابر پیکان بازیکنانی را که در کنار هم نبودند و جدید به تیم اضافه شدند ببینم. خداراشکر بازیکنان با استعدادی در تیم حضور دارند. 
 او در مورد حضور خود و کادر فنی تیم ملی جوانان در ورزشگاه‌ها و رصد کردن بازیکنان جوان از نزدیک گفت: ما تمام بازیکنان را دیدیم و چند بازیکن جدید به تیم اضافه کردیم. بازیکنان جدید باید با بازیکنان دیگر هماهنگ و با فلسفه کادر فنی آشنا شوند. کار کردن در تیم ملی سخت‌تر از تیم‌های باشگاهی است. در باشگاه یک  تا چند سال ممکن است وقت داشته باشید و هفته‌ها می‌توان تمرین کرد ولی در تیم ملی اینطور نیست. در تیم ملی باید بازیکنان را با فلسفه باشگاهی‌ مختلف به تیم اضافه کرد و در کنار هم قرار داد و در یک فلسفه  هماهنگ کرد. بازیکنان باید عادات خود را تعغییر دهند و این کار بسیار سخت خواهد بود.
 عبدی در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه‌ها تعامل لازم را با تیم ملی جوانان دارند؟ گفت: در این اردو اکثر باشگاه‌ها به غیر از یکی، دو باشگاه‌ تعامل داشتند. به کمیته فنی نامه زدیم که این دموضوع را پیگیری کند. در حال حاضر در تعطیلات نیم‌فصل هستیم و باشگاه‌ها می توانستند تعامل داشته باشند تا بتوانیم بهترین تیم را داشته باشیم. 
 سرمربی تیم ملی جوانان ایران در خصوص احتمال حضورش روی نیمکت پرسپولیس گفت: پرسپولیس خانه من است و بیشترین زمان را در پرسپولیس بودم. همه می‌دانند که چقدر پرسپولیس را دوست دارم و برایم قابل احترام است و دوست دارم که در آسیا و دنیا بدرخشد اما حالا یک کار بزرگ ملی - میهنی داریم. 

وزیر بهداشت:

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: جامعه پزشکی و پرستاری امروز طبق نظرسنجی‌های انجام شده در رتبه‌های دوم تا سوم اعتماد اجتماعی قرار دارد که یک دستاورد بزرگ و بی نظیر محسوب می‌شود.  به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز (سه شنبه ۲۷ دی‌ماه) در همایش اخلاق در سلامت؛ یازدهمین کنگره سالیانه اخلاق پزشکی ایران و هشتمین کنگره اخلاق پرستاری به مناسبت میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، این روز را تبریک گفت و بر اهمیت پیروی از سیره اخلاقی ائمه اطهار تأکید کرد. 
 وی اظهار داشت: حضرت امیرالمومنین علی (ع) نمونه‌ای برجسته از اخلاق، عدالت و مردمداری است. آموزه‌های دینی ما، از جمله سخنان پیامبر اکرم (ص) که فلسفه بعثت خود را تکمیل مکارم اخلاق می‌دانند، نشان‌دهنده جایگاه والای اخلاق در دین اسلام است. 
 به گفته ظفرقندی، درسی که از امام علی (ع) می‌آموزیم، نه فقط در گفتار، بلکه در عمل باید سرمشق زندگی ما قرار گیرد تا بتوانیم جامعه‌ای با جاذبه اخلاقی ایجاد کنیم. 
 وزیر بهداشت به اهمیت اخلاق عملی اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن کریم به پیامبر خود می‌فرماید که اگر اخلاق نیکو نداشتی، نمی‌توانستی میان قلوب مردم الفت ایجاد کنی. این اخلاق است که دشمنی‌های دیرینه را به دوستی تبدیل و سرمایه اجتماعی ایجاد می‌کند. 
 ظفرقندی همچنین بر ضرورت توجه به اخلاق عملی در حوزه‌های مختلف تأکید کرد و افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پیاده‌سازی اخلاق عملی هستیم؛ اخلاقی که در تعامل با مردم، حمایت از محرومان و حتی مواجهه با دشمنان نمود پیدا کند. حضرت علی (ع) در زندگی خود بهترین الگوی این رفتارها بوده و ما نیز باید از ایشان درس بگیریم.   وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر خاطره‌ای از دوران کاری خود، یادآور شد که الگوهای اخلاق عملی می‌توانند از نزدیک‌ترین افراد به ما شروع شوند.   وی گفت: هنگامی که دستیار بودم، پرستاری را دیدم که از جیب خود برای کودکی بیمار عروسک خریداری کرد. این یک نمونه از اخلاق عملی است که تأثیری عمیق بر من گذاشت. 
 ظفرقندی با تاکید بر اینکه اخلاق در ابعاد مختلف زندگی انسان‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد، به نسبت اخلاق با مردم، اخلاق با حاکمیت و نسبت اخلاق حاکمیت با مردم اشاره و تاکید کرد که هرکدام تعاریف مشخصی دارند که می‌توان از آن‌ها اخلاق عملی را آموخت. به ویژه در تعامل با فقرا، محرومین و حتی دشمن، الگوهایی از رفتارهای اخلاقی ارائه می‌شود.   وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: حضرت علی (ع) در وصیت‌نامه خود، حتی در شرایطی که ضربت خورده بودند، نگرانی خاصی از بابت ضارب خود داشتند و این نمونه‌ای از اخلاق در برخورد با دشمن است که حضرت علی (ع) به امت اسلام آموزش می‌دهند. 

   قرعه‌کشی فیلم‌های جشنواره چهل و سوم فجر برای نمایش در سینمای رسانه (برج میلاد) آغاز شد.
 به گزارش ایسنا، مراسم قرعه‌کشی فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره فجر برای من نمایش در سینمای رسانه صبح سه‌شنبه، ۲۵ دی‌ماه همزمان با ولادت امام علی (ع) در هتل هما تهران برپا شد.
 در این مراسم با اجرای محمدرضا مقدسیان، برخی سازندگان فیلم‌های بخش مسابقه و نیز دست‌اندرکاران جشنواره‌ همچون منوچهر شاهسواری، علی اوجی، علی قائم مقامی، سعید خانی، ابراهیم عامریان، شاهد احمدلو، مهدی شفیعی (معاون سازمان سینمایی)، محمود بابایی، محمدرضا فرجی (مدیر سینماهای جشنواره)، محمدرضا مصباح (عضو هیأت انتخاب)، ابراهیم ایرج‌زاد حضور دارند.
 دبیر جشنواره در ابتدای مراسم با اشاره به موسیقی فیلم مادر که در پس زمینه مراسم پخش می‌شد، از ارسلان کامکار آهنگساز فیلم مادر و رقیه چهره آزاد و فریماه فرجامی یاد کرد که در مفهوم وطن مادر و مادر وطن پوستر دیگری از جشنواره هستند.
 شاهسواری، دبیر جشنواره از درگذشتگان سینما یاد کرد و گفت: آرزومندم که روزهای خوبی پیش رو باشد. ‌ ستاد جشنواره کمتر از ۶۰ روز است که به راه افتاده و امروز به قرعه کشی فیلم‌ها رسیدیم.
 او افزود: از دوستان رسانه‌ای تمنا دارم که به نسل جدیدی که در این جشنواره معرفی می‌شوند توجه کنند و به نظرم همگی می‌توانند نسل آینده سینما باشند. البته سینمای ایران میراث داران باوفایی دارد. 
 دبیر جشنواره فیلم فجر از علیرضا تابش بخاطر میزبانی این برنامه در هلدینگی که مدیریتش را برعهده دارد، قدردانی کرد.
  شاهسواری تاکید کرد: هر فیلمی که در دو روز اول فیلمش به جدول نمایش مردمی نرسد از آرای مردمی حذف میشود.
 او گفت: از آنجا که فیلم‌ها در شهرستانها نیز نمایش دارد از همه می‌خواهیم که تا سوم بهمن نسخه دی‌سی‌پی فیلم را تحویل دبیرخانه کنید.
 شاهسواری تاکید کرد: تمام تلاش ما این بود که ببینیم می‌شود یک بار دیگر برای هم دلتنگ شویم؟ چشمانمان برای هم تر شود؟ من معتقدم بجز همدلی نمیشود پیش رفت و ان شاء الله بی حرف پیش، جشنواره چهل و سوم آغاز همدلی باشد.
   این برنامه با رونمایی از جدول نمایش فیلم‌ها ادامه یافت که نشان می‌دهد فیلم‌ها در سالن رسانه در چهار سانس ‌و از روز ۱۲ بهمن اکران می‌شوند.
 در بخش اول، فیلم‌های پویانمایی به این ترتیب قرعه‌کشی شدند:
 ۱. «ژولیت و شاه»/ دوشنبه، ۱۵ بهمن سانس دوم
۲. «زال و رودابه»/ جمعه ۱۹ بهمن، سانس دوم
۳. «افسانه سپهر»/ شنبه، ۱۳ بهمن سانس دوم
۴. «پسر دلفینی ۲»/چهارشنبه، ۱۷ بهمن سانس دوم

   فیلم‌های بخش مسابقه نیز به این ترتیب قرعه‌کشی شد:
 ۱. «بازی خونی»/ جمعه ۱۲ بهمن، سانس دوم
۲. «زیبا صدایم کن»/سه شنبه ۱۶ بهمن، سانس چهارم
۳. «کفایت مذاکرات»/ چهارشنبه، ۱۷ بهمن سانس اول
۴. «سونسوز»/ جمعه، ۱۲ بهمن سانس سوم
۵. «اسفند»/ یکشنبه، ۱۴ بهمن سانس سوم
۶. «خاتی»/ سه‌شنبه، ۱۶ بهمن سانس سوم
۷. «اشک هور»/ سه‌شنبه، ۱۶ بهمن سانس اول
۸. «چشم بادومی»/ دوشنبه، ۱۵ بهمن سانس چهارم
۹. «خدای جنگ»/ یکشنبه، ۲۱ بهمن سانس اول
۱۰. «صیاد»/ جمعه، ۱۲ بهمن سانس اول (اولین فیلم جشنواره در سینمای رسانه)
۱۱. «لولی»/ دوشنبه، ۱۵ بهمن، سانس اول
۱۲. «ناتور دشت»/ چهارشنبه، ۱۷ بهمن، سانس سوم
۱۳. «زمانی در ابدیت»/ شنبه، ۱۳ بهمن، سانس سوم
۱۴. «گوزن‌های اتوبان»/ یکشبه ۲۱ بهمن، سانس دوم (آخرین فیلم جشنواره در سینمای رسانه)
۱۵. «صدام»/ پنجشنبه ۱۸ بهمن سانس سوم
۱۶. «فریاد»/ شنبه ۲۰ بهمن، سانس سوم
۱۷. «آبستن»/ یک‌شنبه، ۱۴بهمن، سانس چهارم
۱۸. «شوهر ستاره»/ جمعه، ۱۹ بهمن سانس اول
۱۹. «۱۹۶۸»/ شنبه، ۲۰ بهمن سانس دوم
۲۰. «آنتیک»/ شنبه ۱۳ بهمن، سانس‌ چهارم
۲۱. «تاکسیدرمی»/ پنجشنبه ۱۸ بهمن، سانس چهارم
۲۲. «موسی کلیم‌الله (ع)»/ پنجشنبه ۱۸ بهمن، سانس اول
۲۳. «پیشمرگ»/ جمعه ۱۹ بهمن، سانس سوم
۲۴.  «دست تنها»/ سه‌شنبه ۱۶ بهمن، سانس دوم
۲۵. «بازی را بکش»/ پنجشنبه ۱۸ بهمن سانس دوم
۲۶. «داد»/ جمعه ۱۲ بهمن، سانس چهارم
۲۷. «شمال از جنوب غربی»/ دوشنبه ۱۵ بهمن ، سانس سوم
۲۸. «مرد آرام»/ چهارشنبه ۱۷ بهمن، سانس چهارم
۲۹.«ترک عمیق»/ شنبه ۱۳ بهمن، سانس‌ اول
۳۰. «رها»/ یکشنبه ۱۴ بهمن، سانس اول
۳۱. «ماریا»/ جمعه ۱۹ بهمن، سانس چهارم
۳۲. «بچه مردم»/ یکشنبه ۱۴ بهمن، سانس دوم
۳۳. «شاه نقش»/ شنبه ۲۰ بهمن، سانس اول

   حاشیه:
*در این مراسم تاکید شد این جدول نمایش برای فیلم‌ها در برج میلاد و پردیس سینمایی ملت است.
 *طبق اعلام اولیه ساعت نمایش فیلم‌ها حدودا از ساعت 10صبح است و سانس‌ فیلمهای ویژه هم احتمالا 10 شب است.
 *علیرضا زرین دست، مسعود فروتن، سونیا پوریامین، محمد موفق، خانواده مرحوم زینب علیپور (خبرنگار)، سیامک حلمی، از جمله افرادی بودند که در قرعه‌کشی برای درآوردن نام فیلم‌ها از گوی شرکت کردند.
 *علی اوجی پس از تعیین زمان نمایش فیلم شوهر ستاره گفت که این فیلم به تهیه‌کنندگی مشترک او و نرگس محمدی ساخته شده اما اسم محمدی ذکر نشده است.
 *در پایان شاهسواری یادآور کرد که ایده قرعه‌کشی فیلم‌ها در زمان دبیری ابراهیم داروغه‌زاده راه افتاد که امروز جای‌ او خالی است.