رتبه‌بندی‌ها غیررسمی فجر باطل است

     
  مدیر بخش جایزه مردمی جشنواره فیلم فجر با تاکید براینکه «رتبه‌بندی‌های اعلام شده از هرجایی به جز ستاد آرای مردمی جشنواره باطل است» درباره شائبه تأثیر بلیت‌های سازمانی و تاثیر آن‌ها در رأی‌گیری، نبود فیلم‌های کمدی پرفروش در فهرست اولیه آرای منتشر شده و نحوه اعلام آراء در روزهای آینده توضیحاتی را ارائه داد.
 علی آشتیانی‌پور در گفت‌وگویی با ایسنا درباره اینکه نبودن چند فیلم کمدی پرفروش در میان ۱۵ فیلم با بیشترین آراء مردمی پُر بحث شده است گفت: صاحبان فیلم‌های کمدی طبیعتاً این حق را دارند که بدانند جایگاه فیلمشان کجاست و ما برای این حق احترام قائل هستیم. البته وظیفه من حفظ امانت است و در رأی گرفتن از مردم نقشی ندارم. نکته مهم بعدی این است که اعلام این فهرست اولیه به این معنا نیست که بقیه فیلم‌ها از گردونه رهگیری خارج شدند. رأی‌گیری تا انتها ادامه دارد و امکان اینکه بعضی از فیلم‌های خارج از این فهرست در روزهای آینده رأی بیشتری کسب کنند و جای فیلم‌های داخل این لیست ۱۵ فیلمی را بگیرند وجود دارد.
 وی ادامه‌داد: از امشب در هر فهرست جدید رأی‌گیری دو فیلم کم می‌شود تا در نهایت به ۷ فیلم برسیم؛ بنابراین فیلم‌هایی که رأی بالاتری می‌گیرند اعلام خواهند شد اما بقیه فیلم‌ها همچنان در مسیر رأی‌گیری قرار خواهند داشت.  وی افزود: هیچکس هیچ نوع مداخله‌ای در اینکه فیلمی رأی کمتر یا بیشتری بگیرد، ندارد. البته درباره فیلم‌های کمدی همیشه چنین بحثی وجود داشته است. به هر حال جشنواره فجر اصطلاحا مخاطب جشنواره‌ای دارد و بر همین اساس در سال‌های گذشته خیلی از صاحبان فیلم‌های کمدی تمایلی به نمایش فیلمشان در جشنواره فجر نداشتند و مستقیم به اکران عمومی می‌رفتند اما همین که الان این فیلم‌ها در جشنواره حضور دارند از نظر ما محترم است.  آشتیانی پور درباره تاثیر خریدهای سازمانی بر رأی‌ها گفت: از روز ابتدا تمام راه‌هایی که ممکن بود به خرید بلیت گروهی با هدف شرکت در رأی‌گیری منجر شود، بسته شد. نهادها می‌توانند بلیت گروهی بخرند اما در رأی‌گیری قرار نمی‌گیرند یعنی هر کسی که فقط با موبایل خود بلیت خریده (حداکثر چهار بلیت)، می‌تواند در رأی‌گیری شرکت کند. 

 مراقبت‌های بهداشتی اولیه، نخستین سطح تماس فرد، خانواده و جامعه با نظام بهداشتی است و این خدمات در ایران در قالب شبکه و خانه‌های بهداشت تا دورافتاده‌ترین نقاط کشور در دسترس است؛ همواره از شبکه بهداشت به عنوان نقطه عطف نظام سلامت کشور نام برده می‌شود، در دنیا زبانزد است و بارها از سوی سازمان جهانی بهداشت به عنوان بِرند و الگو به سایر کشورها معرفی شده است.  به گزارش ایسنا، مراقبت‌های بهداشتی اولیه (PHC) مراقبت‌های اصلی در زمینه بهداشت هستند که در قالب نظام شبکه ارایه شده و لازم است برای همه افراد جامعه قابل دسترس باشند. بی‌شک استقرار نظام شبکه‌ بهداشت و مراقبت‌های اولیه سلامت، با تکیه بر فعالیت بهورزان، انقلاب چشمگیری را در عرصه دسترسی جامعه ایرانی به خدمات سلامت و ارتقای شاخص‌های بهداشتی، ایجاد کرد و پس از گذشت سال‌ها، این شبکه همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و در حال حاضر نیز پیشگیری از بیماری‌های متعدد در آن ادغام شده است.
  در سال‌های ابتدای انقلاب اسلامی، واحد بهداشتی در قالب خانه بهداشت وجود نداشت و ایجاد این خانه‌ها از سال ۱۳۶۴ با هدف افزایش شاخص‌های سلامتی و از روستاها شروع شد. بنابراین از سال ۱۳۶۴ در راستای ارتقاء سلامت جامعه بویژه در مناطق روستایی و محروم کشور و دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت، ایجاد خانه‌های بهداشت در روستاها به عنوان محیطی‌ترین واحد ارائه خدمات بهداشتی درمانی در این مناطق و با حضور «بهورز» به عنوان اولویت مسوولان سلامت کشور در آن بازه زمانی و در حوزه بهداشت تعیین شد. به مدد اقدامات انجام شده طی این سال‌ها، اکنون حدود ۱۸هزار خانه بهداشت در کشور فعال است و در مجموع به ازای هر۱۵۰۰- ۷۰۰ نفر در روستاهای کشور یک خانه بهداشت داریم که خدمات سلامت را بصورت فعال ارائه می‌دهند؛ البته در جمعیت‌های کمتر به صورت اقماری و سیاری، همان خدمات سلامت نیز ارایه می‌شود.
 همچنین بیش ‌از ۶۰۰۰ مرکز خدمات جامع سلامت در کشور داریم یعنی میانگین به ازای هر ۱۳۰۰۰ نفر یک مرکز. بیش از ۵۰۰۰ پایگاه سلامت نیز فعالند که خدمات سلامت را به مردم شهری و روستاهای بزرگ ارائه می‌دهند.

 پس از بررسی‌های انجام شده توسط ایفمارک مشخص شده که نبیل باهویی، بازیکن پیشین پرسپولیس در بدو ورودش به ایران به ویروس کرونا مبتلا شده بود.  به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس مستندات جدیدی مبنی بر ابتلای نبیل باهویی به کرونا در اختیار ایفمارک قرار داده است. این مستندات نشان می‌دهد که باهویی در بدو ورود به ایران کرونا داشته است.  ایفمارک پس از بررسی مدارک این خبر را تایید کرده و به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال اعلام کرده که باهویی در ابتدای حضورش در ایران به کرونا مبتلا  بوده است. حالا این کمیته با وجود این مدارک باید رای نهایی خود را صادر کند و اگر از نظر میزان حضور باهویی در بازی‌های پرسپولیس مشکلی وجود نداشته باشد، سهمیه بازیکن خارجی باشگاه پرسپولیس بازمی‌گردد و این باشگاه می‌تواند یک بازیکن خارجی دیگر جذب کند.  باشگاه پرسپولیس پیش‌تر به اتهام جعل اسناد در این پرونده جریمه شده بود در حالی که کادر پزشکی پیشین باشگاه، مستندات تاییدکننده ابتلای باهویی به کرونا را از قبل در اختیار داشته و کادر جدید به جای استعلام از پزشک قبلی، خود دست به کار شده و سعی کرده بود مدارک غیرواقعی ارائه کند. اگر باشگاه پرسپولیس از ابتدا مستندات صحیح مربوط به این موضوع را در اختیار ایفمارک قرار می‌داد، چنین شرایطی برایش پیش نمی‌آمد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته در روزهای پیش رو خبر داد.
تاخیر یک‌ساله در واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته، نارضایتی‌های گسترده‌ای را در میان این قشر به وجود آورده است. تسنیم در خبری نوشت: بازنشستگان سال ۱۴۰۲ نیز تاکنون ۴۰ درصد از پاداش پایان خدمت خود را دریافت کرده‌اند و ۶۰ درصد این پاداش هنوز پرداخت نشده است. وزارت آموزش و پرورش اخیرا از دریافت مجوز سران قوا برای اختصاص ۲۳ هزار میلیارد تومان برای پرداخت باقی‌مانده پاداش ۷۵ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ خبر داده بود. هم اکنون علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: با تلاش‌های وزیر آموزش و پرورش و مجوز سران قوا باقی مانده مطالبات فرهنگیان عزیز، بازنشسته تامین اعتبار شده است. جلسه هماهنگی با مدیران ارشد بانک‌های ملی ملت سپه و صادرات برگزار شد تا ان‌شاءالله واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان محترم ۱۴۰۲ را در روزهای پیش‌رو محقق کنیم.