نمایشگاه فرصتی طلایی برای معرفی صنایعدستی ایران
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان از حضور ۱۵ شهر و روستای جهانی صنایعدستی در نمایشگاه گردشگری سلامت در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی همدان خبر داد.محمدرضا خلجی اظهار کرد: در این نمایشگاه هنرمندان و تولیدکنندگان صنایعدستی از سراسر کشور و بهویژه از شهرها و روستاهای جهانی، حضور فعال دارند تا توانمندیهای خود را در معرض دید علاقهمندان، گردشگران و هیاتهای خارجی قرار دهند.معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان با اشاره به تنوع رشتههای صنایعدستی، افزود: در این رویداد شاهد حضور لالجین شهر جهانی سفال، دزفول شهر جهانی کپوبافی، کاشان شهر جهانی نساجی سنتی، ملایر شهر جهانی مبلمان منبت، زنجان شهر جهانی ملیله، شیراز و اصفهان بهعنوان شهرهای جهانی صنایعدستی، آباده شهر جهانی منبت، میبد شهر جهانی زیلو، مریوان شهر جهانی کلاش، سیرجان شهر جهانی گلیم، مشهد شهر جهانی گوهرسنگ و تبریز شهر جهانی فرش خواهیم بود.
کشف و ضبط ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مهاباد
سرپرست فرماندهی انتظامی مهاباد گفت: ماموران این شهرستان ۹ دستگاه ماینر قاچاق در یکی از منازل مسکونی سطح این شهر کشف و ضبط شد.سرهنگ امیررضا رسولیان در این زمینه افزود: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و جمع آوری دستگاههای غیرمجاز استخراج ارز دیجیتال، مأموران با انجام اقدامات پلیسی و تحقیقات میدانی از نگهداری تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در منازل مسکونی مطلع شده و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.وی اظهارکرد: مأموران پس از شناسایی محل مورد نظر در بازرسی انجام شده، ۹ دستگاه ماینر قاچاق را که بدون هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود، کشف کردند.سرهنگ رسولیان، سرپرست فرماندهی انتظامی مهاباد با بیان اینکه طبق اظهار نظر کارشناسان، ارزش دستگاههای قاچاق کشف شده چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه یک نفر متخلف شناسایی و دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.وی، با بیان اینکه متهم در بازجوییهای اولیه بر فعالیت در شبکه بیتکوین اعتراف کرد، افزود: این دومین مورد کشف و ضبط مربوط به ارزهای دیجیتالی در سال جاری بوده که در نخستین گزارش نیز ۱۴ دستگاه ماینر غیرمجاز در سطح شهر کشف شده بود.
مسدودسازی ۲۲۹ کارت سوخت خودروهای اسقاطی در زاهدان
میرشکاری- تجارت: در ادامه اقدامات کنترلی و پیشگیرانه برای مقابله با قاچاق سوخت در استان سیستان و بلوچستان، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان ۲۲۹ کارت هوشمند سوخت متعلق به وسایط نقلیه اسقاطی را شناسایی، مسدود و از چرخه سوختگیری حذف کرد.به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان، قربانعلی مردانی، مدیر منطقه از انسداد ۲۲۹ کارت هوشمند سوخت خودروهای اسقاطی در سطح منطقه خبر داد و گفت: «با همکاری پلیس راهور و مرکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده استان و پیگیریهای مستمر صورتگرفته، کارتهای شناساییشده بهطور کامل از سامانه سوخت حذف شدند.»وی افزود: «این خودروها پیش از این ماهانه بیش از ۳۶ هزار لیتر سوخت دریافت میکردند و حذف آنها از چرخه توزیع سوخت، گام مهمی در صرفهجویی منابع و مقابله با سوءاستفادههای احتمالی از سهمیههای یارانهای به شمار میرود.»مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زاهدان با تأکید بر استمرار این روند خاطرنشان کرد: «پایش مستمر کارتهای سوخت و تطابق اطلاعات با مراکز اسقاط، بخشی از برنامه جامع ما برای مقابله با پدیده قاچاق سوخت در منطقه است و اقدامات مشابه در دستور کار قرار دارد.»شایان ذکر است، استان سیستان و بلوچستان بهدلیل هممرزی با کشورهای همسایه، همواره یکی از کانونهای حساس در حوزه مدیریت مصرف و توزیع سوخت بوده و اقدامات کنترلی نظیر این طرحها نقش بسزایی در کاهش انحراف مصرف سوخت دارد.
نشست سازمان همیاری شهرداریهای لرستان با شهردار و اعضای شورای شهر
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری خرمآباد،نشستی با حضور سعید فتوحی، رئیس سازمان همیاری شهرداریهای لرستان، داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرمآباد و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد تا راهکارهای همکاری در پروژههای زیربنایی و زیرساختی شهر مورد بررسی قرار گیرد.سعید فتوحی با اشاره به بهبود عملکرد سازمان همیاری در دو سال اخیر، اظهار داشت: فلسفه وجودی سازمان همیاری، پشتیبانی تخصصی و عملیاتی از شهرداریهاست؛ ما آمادهایم تا در اجرای پروژههای زیربنایی و زیرساختی این شهر همکاری کنیم و مشکلات برخی از مناطق خرمآباد را برطرف سازیم.داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرمآباد، تأکید کرد: از ابتدای دوره مدیریت شهری تلاش کردیم همکاری با نهادهای کمحاشیه را در دستور کار قرار دهیم. معتقدیم سازمان همیاری باید نقش خود را بهعنوان بازوی اجرایی شهرداری خرمآباد ایفا کند.حجت احمدیپور، عضو شورای شهر خرمآباد، در این جلسه تأکید کرد: فرصتی برای آزمون و خطا وجود ندارد و باید با تمرکز بر مسائل اصلی، تعامل و خدمت واقعی به شهروندان خرمآباد را در دستور کار قرار دهیم. شاهین بیرانوند، دیگر عضو شورای شهر، با تأکید بر ضرورت ورود تخصصی و فنی سازمان به پروژهها، گفت: سازمان همیاری باید بهصورت حرفهای و با تکیه بر توان فنی وارد میدان شود. تجربه و ظرفیت این سازمان حتی در برخی موارد از پیمانکاران معمولی نیز بالاتر است. ورود به پروژههای عمرانی با نگاه توسعه پایدار، نیازمند اراده، منابع و تخصص است و ما این انتظار را از سازمان داریم.سجاد کاظمی، عضو شورای شهر خرمآباد، نیز ضمن تقدیر از فعالیتهای عمرانی شهرداری، اظهار داشت: نگاه ما به سازمان همیاری نگاهی عملیاتی است. با همافزایی و رویکرد جهاد عمرانی، میتوان مسیر تحول در زیرساختهای شهری را هموار کرد.
نظام ارجاع و پزشک خانواده در ایلام بهصورت کامل اجرا میشود
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خبر داد که طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده از تیرماه امسال به صورت کامل در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت استان اجرایی میشود. عباس قیصوری» روز دوشنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح نظام ارجاع که در سرسرای همایش های استانداری با حضور استاندار ایلام برگزار شد، اظهار کرد: این طرح از ابتدای تیرماه در استان عملیاتی خواهد شد و مقدمهها و تمهیدهای لازم برای اجرای آن در مناطق هدف فراهم شده است.وی با اشاره به اهمیت همراهی فرابخشی در اجرای این طرح افزود: با وجود کوششهای دانشگاه علوم پزشکی، تحقق کامل نظام ارجاع نیازمند حمایت قانونی، همکاری سایر دستگاههای اجرایی و فرهنگسازی در جامعه است.قیصوری تاکید کرد: نظام ارجاع یکی از طرحهای اولویتدار وزارت بهداشت و مورد حمایت جدی رییسجمهور است و اجرای آن در استان میتواند ضمن ساماندهی مراجعههای درمانی، باعث کاهش هزینهها، تشکیل پرونده سلامت الکترونیکی و افزایش کارآمدی نظام سلامت شود.رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: در این طرح، بیماران ابتدا به «سطح یک» خدمات شامل خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی مراجعه میکنند و در صورت لزوم، از طریق سامانه هوشمند و با دریافت پیامک، به سطوح بالاتر درمانی ارجاع داده میشوند. وی گفت: با اجرای این طرح، بیش از ۹۵ درصد هزینههای خدمات سرپایی برای مردم کاهش مییابد و خدمات بستری نیز در چارچوب ارجاع به شکل هدفمند و با صرفهجویی در منابع ارائه خواهد شد.قیصوری ادامه داد: نظام ارجاع اکنون به صورت پایلوت و نمونه در سه منطقه استان در حال اجراست که با رفع کمبودها و نواقص، از تیرماه بهصورت فراگیر عملیاتی میشود.
در نشست مدیر عامل گروه فولاد مبارکه با اعضای هیئت مدیره خانه و جمعی از صنعتگران و فعالان صنعتی استان اصفهان، عبدالوهاب سهلآبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و استان اصفهان بر تقویت همكاریهای صنعتی استان اصفهان با فولاد مباركه تاکید کرد.عبدالوهاب سهلآبادی،رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و استان اصفهان با اشاره به برگزاری نشست مدیر عامل گروه فولاد مبارکه با اعضای هیئت مدیره خانه و جمعی از صنعتگران و فعالان صنعتی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: این نشست با هدف شفافسازی و تقویت همکاری بین واحدهای صنعتی استان و گروه فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین گروههای صنعتی و تولیدی کشور برگزار شد. سهلآبادی با اشاره به پتانسیلهای بالای خانه صنعت و معدن و حضور بزرگان جامعه کار و تولید در این تشکل گفت: بهجای برگزاری دیدارهای جداگانه با مدیرعامل فولاد مبارکه تصمیم گرفته شد تا جمعی از صنعتگرانی که ارتباط کاری مستقیم با این شرکت دارند در فضایی صمیمی، پتانسیلها، مشکلات و نقدهای موجود را بهصورت چهرهبهچهره با ایشان مطرح کنند. وی با اشاره به تنوع شرکتکنندگان در این نشست اظهار داشت: از باتجربهترین فعالان صنعتی و تولید کنندگان استان دعوت شد تا مسائل و چالشهای خود را در این نشست مطرح کنند. رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به موضوعات مطرح شده در این نشست گفت: قوانین و قواعد اجرایی در همکاری با فولاد مبارکه، مسائل مرتبط با ساختوساز، خریدهای داخلی و خارجی، حمل و نقل و… از جمله موضوعات مطرح شده در نشست امروز بود. سهلآبادی همچنین خواستار اولویتدهی فولاد مبارکه به خریدهای استانی شد و افزود: حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی در استان اصفهان از جمله واحدهایی با دستاوردهای قابل قبول در بخشهای فولاد و ماشینسازی وجود دارند. لذا درخواست برای تامین و بومیسازی هرچه بیشتر فعالیتهای فولاد مبارکه از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود. رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به حضور مدیرعامل فولاد مبارکه به همراه چهار تن از معاونین، مشاور و رئیس دفتر در این نشست گفت: این حضور مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و جمعی از معاونان و مدیران ایشان نشان از همکاری و تعامل فولاد مبارکه با صنعتگران استان اصفهان است. همچنین برگزاری چنین نشستهای میتوانند به شفافسازی، رفع موانع، از بین بردن رانتهای احتمالی و توسعه صنعت استان کمک کنند. چرا که در گذشته نبود ارتباط مستقیم بین مدیران فولاد مبارکه و بدنه صنعتی استان سبب بروز مشکلاتی شده است که امیدواریم با برگزاری چنین جلساتی این روابط نزدیکتر، همکاریها تقویت و چالشها مرتفع گردد.
عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به وضعیت ناهنجار نمای شهری کرج گفت: متأسفانه در طول چند دهه گذشته، ساختوسازهای بیقاعده و بدون انسجام موجب شکلگیری ناهماهنگیهای بصری گسترده در نمای شهری کرج شده است.
حسین مهاجری با تأکید بر اینکه نمیتوان ساختمانهای قدیمی را صرفاً به دلیل عدم تطابق با نمای جدید تخریب کرد، اظهار کرد: باید با ایجاد ضوابط و اجرای دقیق آن در ساختوسازهای جدید، بهتدریج و طی یک بازه زمانی چند دهساله، به سمت وحدت و انسجام در نمای شهری حرکت کنیم.وی در همین رابطه از فعالیت مستمر کمیته نما در سطح مرکز و مناطق شهرداری خبر داد و افزود: در این کمیته که ترکیبی از نمایندگان شهرداری، شورای شهر، نظام مهندسی و کارشناسان معماری است، نماهای سهبعدی پروژههای شاخص بررسی و اصلاح میشوند. مهاجری بیان کرد: اعضای شورای شهر نیز در این کمیته حضور دارند و با نگاهی تخصصی، تلاش میشود تا کیفیت بصری نمای پروژهها ارتقاء یابد. بهعنوان نمونه، اصلاح نمای بازار کیش در منطقه هفتتیر یکی از خروجیهای موفق این کمیته بوده است.وی در بخش دیگری از این گفتوگو از رشد چشمگیر پروژههای عمرانی در چند سال اخیر خبر داد و گفت: با مدیریت صحیح مالی و تحقق بالای بودجههای سالانه، پروژههای متعددی فعال شده و در دست اجرا قرار گرفتهاند. از جملهی این پروژهها میتوان به توسعه خطوط مترو، اجرای آزادراه شمالی که یکی از بزرگترین پروژههای شهری اشاره کرد. این مسئول همچنین از پل B1 به عنوان یکی از پیچیدهترین پروژههای عمرانی کشور و نیز تقاطعهای مختلف سطح شهر بهعنوان پروژههای شاخص در این زمینه نام برد.وی خاطرنشان کرد: پروژههایی مانند تقاطع موذن، سهراه گوهردشت و جمهوری هر یک با هدف روانسازی ترافیک و ارتقای زیرساختهای شهری اجرا شدهاند یا در مراحل مختلف اجرا قرار دارند.عضو شورای اسلامی شهر کرج تأکید کرد: با اینکه بسیاری از چالشهای شهری کرج، ریشه در گذشته دارند، اما با برنامهریزی دقیق، همدلی میان ارکان مدیریت شهری و همچنین نظارت مستمر شورا، میتوان به سمت اصلاح وضعیت موجود و رسیدن به شهری منسجم، پیشرفته و پاسخگو حرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا: پس از انجام 14 تعمیرات برنامه ریزی شده در طول 8 ماه گذشته، تمامی واحدهای نیروگاه شهید سلیمی نکا با آمادگی کامل برای تولید پایدار برق در فصل تابستان در مدار تولید قرار گرفتند. سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا با اعلام این خبر و با اشاره به لزوم آمادگی واحدها برای تأمین پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان گفت: با آغاز فصل تعمیرات نیروگاهی از مهر ماه سال گذشته و در مدت بیش از 8 ماه، تمامی فعالیت های تعمیراتی برنامه ریزی شده در این نیروگاه پایان یافت و علی رغم چالشهای مالی و محدودیت ها با تلاش های شبانه روزی همکاران، 14 برنامه تعمیراتی پیش بینی شده برای افزایش آمادگي واحدها به همراه چندین پروژه رفع محدودیت و بازیابی توان عملی واحدها، از جمله تعویض بیش از 83 هزار متر از لوله های بویلر(دیگ بخار) در واحدهای 2 و 3 بخار همزمان با تعمیرات اساسی و میاندوره ای انجام شد و با پیوستن واحد 2 بخار به شبکه سراسری برق کشور، همه واحدها با آمادگی کامل در مدار تولید قرار گرفتند. عبدالرضا محمودی با سخت و دشوار توصیف کردن تعمیرات، نگهداری و بهره برداری واحدهای نیروگاه نکا، از فرسودگی تجهیزات بدلیل عمر بالای 45 سال واحدها، کمبود آب برای سیستم خنک کاری و آب مصرفی واحدها و نیز عدم تامین مناسب سوخت گاز به عنوان تهدیدهای جدی تولید نیروگاه نکا یاد کرد و گفت: در سال های اخیر علاوه بر مشکل کهنسالی واحدها، بدلیل خشکسالی، کاهش نزولات جوی و ...، روند کاهش سطح و پس روی آب دریای خزر سرعت گرفت و تأمین آب برای سیستم خنک کاری و بازیابی بخار در واحدهای بخار را با چالش جدی مواجه کرد، اما علی رغم همه مشکلات، عزم و اراده همکاران ما بر این است که به عنوان یک سرباز و خادم ملت با تلاش مضاعف نگذارند خللی در تولید پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان بوجود بیاید. لذا ضمن تقدیر از همراهی همیشگی هموطنان عزيز با خادمانشان در صنعت برق در زمینه مدیریت مصرف، از همگان می خواهیم که همچنان مصارف خود را مدیریت کنند تا با کمک یکدیگر بتوانیم تابستان امسال را با کمترین مشکل سپری نماییم.
در دیدار مدیران عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت نفت و گاز اروندان، بر استفاده از ظرفیتهای متقابل، راهبردهای توسعه میادین مشترک، و بهبود وضعیت معیشتی کارکنان تأکید شد؛به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان؛ مهندس ابراهیم پیرامون، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به همراه هیأت همراه با حضور در دفتر هماهنگی اهواز شرکت نفت و گاز اروندان با مهندس حمید دریس مدیرعامل این شرکت، دیدار و گفتوگو کرد.در این دیدار صمیمی، مهندس پیرامون ضمن تبریک انتصاب مهندس دریس، از وی بهعنوان مدیری باتجربه، شایسته و برخوردار از کارنامهای درخشان یاد کرد و برای او در مسئولیت جدید آرزوی توفیق نمود. وی همچنین بر اهمیت نقش شرکت نفت و گاز اروندان در توسعه تولید از میادین مشترک و تحقق اهداف کلان صنعت نفت تأکید کرد.در ادامه این نشست، مهندس حمید دریس نیز با قدردانی از حضور مهندس پیرامون، ایشان را مدیری پیگیر، خوشفکر و دارای روحیهای مثالزدنی در پیگیری امور و تحقق اهداف سازمانی توصیف کرد.این نشست با حضور جمعی از مدیران و روسای هر دو شرکت همراه بود و محورهای متعددی در زمینههای تخصصی، فنی و راهبردی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از مهمترین موضوعات مطرحشده در این جلسه میتوان به توسعه همکاریهای دو جانبه و استفاده از ظرفیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در حوزه مطالعات مخازن، تأمین کالاهای مورد نیاز برای دکلهای حفاری اشارل کرد.همچنین در خصوص افزایش تولید از میادین مشترک و مستقل با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و جذب سرمایهگذاری با حفظ جایگاه شرکتها و منافع ملی بحث و گفتگو شد.در بخش های شاخصی از این دیدار، مسائل مربوط به معیشت کارکنان، پیگیری ارتقای مزایا پرسنل رسمی حداقلبگیر، رسیدگی به وضعیت کارکنان تبدیل وضعیتشده ایثارگر و یافتن راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات آنها مورد توجه و بررسی قرار گرفت.شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بزرگترین تولیدکننده نفت ایران است و با تأمین بخش عمده نفت کشور، نقش کلیدی در اقتصاد ملی و امنیت انرژی ایفا میکند. این شرکت با تکیه بر تجربه، تخصص و زیرساختهای قوی، محور اصلی توسعه و تولید در صنعت نفت بهشمار میآید.
عرب عامری- تجارت: در مراسم افتتاح مرحله نخست پروژه کارخانه ایران تایر مهدیشهر، نماینده مردم سمنان سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی، این رویداد را لحظهای تاریخی برای منطقه خواند و با اشاره به سالها رکود و خاموشی این مجموعه تولیدی، این افتتاحیه را به مثابه بازگشت حیات به صنعتی دانست که سالها زیر غبار فراموشی مانده بود.عباس گلرو از تلاشهای بنیاد مستضعفان و مدیران ایران تایر در به ثمر رساندن این پروژه قدردانی کرد و این اتفاق را گامی مؤثر در راستای رونق اقتصادی شهرستان مهدیشهر و کل حوزه انتخابیه خواند.وی افزود: استان سمنان، که همواره در حوزههای صنعت، معدن و دانشگاه پیشرو بوده، اکنون با چنین سرمایهگذاریهایی ظرفیتهای خود را بیش از پیش نمایان میکند.نماینده مردم سمنان ،سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: بنیاد مستضعفان با تکیه بر این توانمندیها باید از ظرفیت ها فرصتهای موجود در استان بهرهبرداری کرده و مسیر توسعه و اشتغال را هموار کند.وی با تأکید بر اهمیت افتتاح واحد تولیدی ایران تایر، به نقش پیگیریهای مستمر در تحقق این پروژه اشاره و اعلام کرد که از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ بهطور مداوم پیگیر احیای این مجموعه تولیدی بوده است.گلرو افزود: این پیگیریها منجر به حل موانع اجرایی و مرتفع شدن ملاحظات و نگرانیهای زیستمحیطی پروژه شد و زمینه را برای اقدامات و عملیات بنیاد مستضعفان و مسئولان صنعت تایر کشور برای سرمایهگذاری در این واحد بزرگ تولیدی فراهم آورد. نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین بر لزوم گسترش اشتغال بومی تأکید کرد و از مسئولان خواست تا در فرآیند جذب نیرو اولویت را به جوانان منطقه بدهند. وی سه درخواست اساسی را نیز مطرح کرد که شامل موارد ذیل می باشد: بومیگزینی در جذب نیرو و توجه ویژه به استخدام تکنسینها و کارگران محلی برای تقویت اشتغال منطقه ،ارتقای خدمات اجتماعی و اقتصادی جهت ایجاد رونق اقتصادی در حوزه انتخابیه ، حمایت از کسبوکارهای وابسته و نامگذاری یکی از محصولات جدید ایران تایر به عنوان «سنگسر تایر»، بهعنوان نماد صنعتی منطقه نماینده مجلس در پايان حمایت قاطع خود از صنعت را اعلام و تأکید کرد: مجلس با نگاه ویژه به حوزه صنعت از جمله در برنامه هفتم توسعه، در مسیر تقویت تولید ملی و اشتغالآفرینی، در کنار صنعتگران خواهد ایستاد.مدیرعامل ایران تایر مطرح کرد: مرحله نخست کارخانه لاستیک مهدیشهر با ۱۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری به بهره برداری رسیدمدیرعامل شرکت ایران تایر، در آیین افتتاح گام نخست کارخانه لاستیک مهدیشهر، اظهار داشت: این طرح ملی در سه مرحله برنامهریزی شده است که مرحله نخست آن با هدف تولید سالانه ۶۰ هزار تن "بیس لاستیک" به بهرهبرداری رسید.امیر شقاقی در گفتگو با خبرنگار ندای شاهوار با بیان اینکه برای راهاندازی این مرحله، تاکنون بیش از ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال (معادل ۱۲۰۰ میلیارد تومان) هزینه شده است، افزود: پیشبینی میشود برای تکمیل هر سه فاز پروژه، مجموعاً ۴۲۰۰۰ میلیارد ریال (۴۲۰۰ میلیارد تومان) سرمایهگذاری صورت گیرد