کد خبر: ۲۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹
مدیرکل دفتر فنی حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: 17 هزار کیلومتر کمربند حفاظتی در مرز منابع طبیعی و عرصه مردمی ایجاد شده است.
بهمن افراسیابی  افزود: احداث کمربند حفاظتی یکی از برنامه های دفتر فنی حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری است که از ابتدای سال 1374 با هدف حراست و حفاظت از عرصه های طبیعی به اجرا در آمد.
به گفته وی، طی سال های گذشته طرح احداث کمربند حفاظتی به صورت فیزیکی با احداث کانال و قطعات فیزیکی اجرا می شد که از سال گذشته به صورت نوار سبز ،با کاشت گونه های با قابلیت اقتصادی ایجاد می شود.
افراسیابی ادامه داد:گونه های گیاهی که در کمربندحفاظتی کشت می شوند سازگار با هر منطقه و گونه های صنعتی، دارویی، خوراکی و مثمر اقتصادی هستند.
مدیرکل دفتر فنی حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد:طرح احداث کمربند حفاظتی مانع توسعه اراضی کشاورزی و باغی اشخاص حقیقی به سمت عرصه های ملی و منابع طبیعی می شود.
افراسیابی گفت:با توجه به محدودیت های بخش دولتی باید مردم با همفکری، همکاری و توان اجرایی خود به حفاظت از منابع طبیعی کمک کنند. 
به گفته وی،مردم نقش کلیدی و اساسی در مدیریت، اصلاح و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی دارند.
وی افزود:جلب مشارکت مردم در امر حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی با توجه به کمبود نیروی دولتی امسال با جدیت پیگیری می شود.

ایران دارای 84 میلیون مرتع، 14.2 میلیون هکتار جنگل و حدود 32 میلیون هکتار بیابان است.
86.6 مساحت چهارمحال و بختیاری اراضی ملی شامل 307 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 93 هزار هکتار مرتع است.
مدیرکل دفتر فنی حفاظت و حمایت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای دیدار از طرح های حفاظت از جنگل های چهارمحال وبختیاری به شهرکرد سفر کرده است.
نام:
ایمیل:
* نظر: