کد خبر: ۷۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴
سید مرتضی بکاء، رئیس هیات مدیره موسسه ملل، با حضور در رویداد تازه‌های فین‌تک گفت: دوران انقلاب زیرساخت‌هایی به وجود آمد و بر اساس آن نیاز به تحول وجود داشت. اگر تحول فقط شعار و بدون عملکرد باشد، ماندگار نخواهد بود.
حضور رئیس هیات مدیره ملل در رویداد تازه های فین تکسید مرتضی بکاء، رئیس هیات مدیره موسسه ملل با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید در جامعه و میان نخبگان ما ایجاد شود تا به عملکرد تبدیل شود، گفت: " این مهم  نباید درحد همایش و صحبت باقی بماند. تا زمانی که برای یک تحول، زیرساخت فکری و فرهنگی در نخبگان جامعه نباشد تعییر به وجود نخواهد آمد. نخبگان جامعه ما در این مملکت سرمایه‌گذاری نمی‌کنند بسیاری از مردم کسب درآمد می‌کنند اما پول را در خانه خودمان خرج نمی‌کنند. این تفکر ضد اقتصاد مقاومتی است. ما و نخبگان جامعه ما در کشور خودمان باید تلاش کنند.  
وی ادامه داد: "برای اینکه تغییر به وجود آوریم نیاز به تغییر در تفکر داریم و با تغییر نگاه، تحول به وجود می‌آید. هیچ تحولی بدون ابزار نخواهد بود. اگر نخبگان باورهای جامعه را به سمت درست هدایت کنند جامعه تولیدکننده خواهد بود. تکنولوژی‌هایی مانند فین‌تک ارائه خدمات را کوتاه می‌کنند.
 رئیس هیات مدیره موسسه اعتباری ملل با بیان اینکه ابزارها در زمان‌های مختلف باعث پیشرفت جامعه بشریت می‌شوند، گفت: "مبارزه با ابزار هرگز فایده نخواهد داشت. ما باید به استقبال ابزارها برویم و به میزانی که در جامعه تسهیل ایجاد کنند مطلوب هستند. ارزهای رمزنگاری‌شده هم می‌تواند موجب سهولت شوند و هم می‌تواند ثمرات نامطلوبی داشته باشد. اگر جامعه‌ای در برابر پدیده‌ای قانون نداشه باشد موجب ناهنجاری می‌شود.
به گفته بکاء کتاب بلاکچین و قانون هم در این مسیر گام برداشته است. مفادی که در این کتاب هست توصیه‌ای است برای اینکه بلاکچین و رمزارزها را قانونمند کنیم و نیاز جامعه را با این تکنولوژی رفع کنیم.

نام:
ایمیل:
* نظر: