به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی کریمی، در بازدید از دو بیمارستان بهرامی و آرش، با مسئولان و اساتید این دو بیمارستان دیدار و گفتگو کرد.
وی، هدف از بازدید از هر دو بیمارستان را عرض خدا قوت و قدردانی از تلاشهای همکاران بیمارستانی دانست و گفت: بیمارستانها در طول سال زحمات بسیاری را متقبل میشوند، در دو ماه گذشته نیز فشار مضاعفی به آنها تحمیلشده و همه بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران با حس مسئولیتپذیری بالا وارد عرصه مقابله با کرونا شدند و انصافاً خوش درخشیدند. من آمدهام تا به تیم مدیریت، پزشکی، پرستاری، خدمات، نگهبانی، پشتیبانی، اداری و مالی و همه کارکنان بیمارستانها خدا قوت و خسته نباشید بگویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی دیگر از اهداف خود از این بازدید را بازگشت به حالت عادی بیمارستانها بیان کرد و گفت: آمار و ارقام دانشگاه نشان میدهد که در حال حاضر از ۴ هزار تخت بیمارستانی، ۱۰ درصد آن درگیر بیماری کرونا است و بیماران دیگر به دلیل نگرانی از کرونا در خانه و پشت درهای بیمارستانها هستند و روند درمان خود را پیگیری نمیکنند.
کریمی با بیان اینکه بیماران ما اگر درمان نشوند آسیب میبینند، افزود: بیمارستانها باید خود را آماده پذیرش بیمارانی که به آنان نیاز دارند، کنند. بعضی بیماران نیاز به درمان فوری دارند که اگر درمان نشوند آسیب میبینند. پدر و مادری که فرزند مبتلابه سرطان دارند، در این شرایط نگران روند درمان فرزندشان هستند. لذا ما مسئول هستیم و باید بیمارستانهای خود را آماده سرویسدهی به بیماران کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر اینکه در کنار فعالیتهای خود بخشی را به بیماران مشکوک و مبتلا به کووید ۱۹ در نظر بگیرید، افزود: کرونا نباید مانع کار پزشکان و پرستاران شود. بیمارستان امام خمینی سالهاست در کنار فعالیتهای خود، بیماران مبتلا به ایدز را نیز پذیرش میکند و برای این کار نیز تمهیدات لازم را در نظر گرفته است تا بیماران دیگر با خیال راحت بتوانند مراجعه کنند. پیش از این بیماریهایی مانند سرخک، کزاز و…، شایع بود که بعضی ریشهکن شده و بعضی دوباره در حال بروز است؛ اکنون به این بیماریها کرونا نیز اضافهشده، در نتیجه بیمارستانها باید در کنار همه مأموریتهای خود، بخش جداگانهای را به کرونا اختصاص دهند که مجزا از سایر بخشهای بیمارستان باشد و بیماران دیگر نیز بتوانند روند درمانی خود را پیگیری کنند.
کریمی، زندگی آینده را همراه با کووید ۱۹ دانست و گفت: پوشش کووید ۱۹ را از تنتان بیرون بیاورید و اجازه دهید مردم بدون نگرانی مراجعه کنند. همانگونه که همه پرسنل دانشگاه در این حادثه، پیشقدم بودند و شأن اصلی نظام سلامت را به جامعه نشان دادند؛ اکنون هم باید زودتر به حالت عادی و به مسئولیت اصلی خود بازگردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأکید کرد: باید یاد بگیریم به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ چگونه رسیدگی کنیم اما نباید بیمارستانهای خود را به دلیل این بیماری تعطیل کنیم. درمانگاهها و اتاقهای عمل باید هرچه سریعتر به روال عادی باز گردند.
کریمی در بازدید از بیمارستان بهرامی خطاب به همکاران این مرکز گفت: با شناخت و خاطرات خوبی که از بیمارستان بهرامی و اساتید به نام آن دارم میدانم این ویژگی سینه به سینه منتقلشده و اساتید طب اطفال نسبت به رسیدگی بیماران خود حساس هستند. من نیز به اینجا آمدم تا پیام دانشگاه را به شما منتقل کنم.
وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران باید از بخشی نگری پرهیز کنند، افزود: بیمارستان بهرامی ویژگیهای نسبی دارد که باید آن را تقویت کنید. در شأن دانشگاه با قدمت ۱۷۰ ساله نیست که مسئولان آن به بعضی مراکز رسیدگی بهتری داشته باشند و به بعضی دیگر نه. من همیشه نگاهم به بیمارستان بهرامی مثبت بوده و خاطرات خوشی از آن دارم. شما هم ارتباط خود را با ستاد بیشتر کنید و در تعامل با معاونان دانشگاه بخواهید به مسائل بیمارستان رسیدگی کنند. به مدیر گروه بیماریهای کودکان هم تأکید کردهام برای رفع مشکلات گروه اطفال در بهرامی و مرکز طبی کودکان، تلاش کند.
وی با بیان اینکه تلاش کنید خانواده بهرامی بسازید افزود: به جای تمرکز بر ساخت و ساز بر تقویت روابط انسانی تأکید کنید و خانواده بهرامی بسازید در این صورت بسیاری از مشکلات حل میشود.
کریمی در بازدید از بیمارستان آرش نیز با بیان اینکه شما در منطقهای قرار گرفتهاید که امید مردم به این مرکز است، افزود: خدمت شما در منطقه شرق تهران ناب و صد در صد در اختیار مردمی است که به این مرکز نیاز دارند. از شما میخواهم که مردم را ناامید نکنید و فعالیتهای خود را از سر گیرید. اگر مادر آلوده به کرونا هم داشتید بخش ایزولهای را برای آن در نظر بگیرد و تمهیداتی را پیشبینی کنید که مردم بتوانند برای پیگیری درمان خود مراجعه کنند.
وی در پایان با قدردانی از تلاش همکاران، گفت: اگر پرسنل بیمارستان خسته هستند با توجه به شرایط موجود به آنان استراحت بدهید تا با انرژی بیشتر فعالیتهای جاری را از سر بگیرند.