محمد علی واقعی، امروز دوشنبه ۱۹ خرداد در جمع کارکنان مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سربیشه، ضمن تقدیر از تلاشجهادی همکاران حوزه های ستادی و آموزشی در این ایام اظهار کرد: استمرار فعالیتهای آموزشی در بستر فضای مجازی تحقق عدالت است چراکه آنچه در فضای مجازی ارائه میشود با کمترین هزینه در دسترس همه مخاطبان و دانش آموزان استان قرار میگیرد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یکی از پرجمعیتترین و بزرگترین دستگاههای فرهنگی استان است، افزود: کاری که در راهاندازی شبکه شاد انجام شد فوقالعاده و بسیار بزرگ است چراکه زمینه ساز استفاده بهینه از هزینهها و زمان شد.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی از کرونا به عنوان تلنگری برای توجه هرچه بیشتر به مقولههای آموزش، خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری یاد کرد و افزود: بیماری کرونا زمینه ساز توسعه و ارتقای زیرساختهای آموزشی مبتنی بر فناوری اطلاعات وارتباطات شد چرا که ثابت کرد در در شرایط بحرانی دیگر نمیتوان از روشهای سنتی به خصوص در حوزه آموزش به دانش آموزان بهره برد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش در بستر فضای مجازی قابلیتهای زیادی برای مخاطبان ایجاد کرده و محدودیتهای دسترسی را از بین میبرد، اظهار کرد: آنچه در شبکه شاد ارائه میشود بدون اینکه نیاز باشد افراد از مکانی به مکان دیگر برای دسترسی به آموزش منتقل شوند به سهولت از آموزشها بهرهمند میشوند و این ابزاری گامی رو به جلو در راستای تحقق عدالت آموزشی است.
واقعی با بیان اینکه شبکه آموزشی دانشآموزان در راستای انسجام بخشی آموزشها در بستر فضای مجازی ایجاد شده، بیان کرد: توانمندسازی فرهنگیان در دو حوزه ستادی و آموزشی، توسعه و تجهیز هنرستانهای استان، پیگیری موضوع آسیبهای اجتماعی دانشآموزان، توسعه زیرساختهای فضای مجازی و استمرار آموزشها در این فضا برای تحقق عدالت آموزشی از مهمترین رویکردهای آموزش و پرورش در خراسان جنوبی به شمار میرود.
وی بر اجرای دقیق سند تحول بنیادین در تمام ساحتها به عنوان سرمشق آموزش و پرورش استان؛ تأکید کرد و یادآور شد: این سند بالاترین مرجع رسمی برای فعالیت های آموزش و پرورش است که زیر نظامهای آن در ادارات شهرستانها، مناطق و مدارس استان اجرایی شده و تا تحقق کامل اهداف تداوم و استمرار خواهد داشت.
انتهای پیام