کد خبر: ۱۲۰۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
پیمان فخری:
رئیس مرکز نظارت تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک گفت: برای کسب کرسی‌های بین المللی با چالش‌های سیاسی و محدودیت فرهنگی مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت تیم های ملی کمیته ملی المپیک در برنامه ورزش و مردم درباره وضعیت ملی پوشان المپیکی گفت: از دو سال پیش از رقابت های المپیک شرایط برای آماده سازی تیم های ملی را مهیا کردیم. ۵۲ سهمیه کسب و ارزیابی ها محقق شد. مخصوصا در بسکتبال که کمتر انتظار کسب سهمیه داشتیم. در حال حاضر قهرمانان در سراسر دنیا به دلیل ویروس کرونا شرایط روحی خوبی ندارند.

پیمان فخری در ادامه افزود: زمانی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد کسی انتظار تعلیق المپیک را نداشت اما هر چه جلوتر رفتیم ضربه روحی روانی این ویروس به جامعه ورزش بیشتر شد. تلاش کمیته ملی المپیک این است تا با برنامه ورزشکاران را سرزنده نگه دارد.

وی تاکید کرد: آمادگی ورزشکاران در این شراط بسیار سخت است چرا که این ویروس رفتار ناجوانمردانه ای دارد و بررسی ها نشان می دهد ضربات جبران ناپذیری به اعضای بدن بویژه ریه وارد می کند. اگر قهرمانان دچار بیماری کرونا شوند و ریه آنها دچار آسیب شود ماندن در اوج قهرمانی سخت خواهد بود.

فخری اضافه کرد: جزو نخستین ارگانهایی بودیم که تمام فعالیت های ورزشی را لغو کردیم. هیچ اتفاقی گریبانگیر قهرمانان نشد. یکی دو مورد بوجود آمد که آنها هم در اردوها نبودند. ۱۳ ماه تا المپیک فرصت داریم و هنوز هم مشخص نیست که آیا المپیک برگزار می‌شود یا خیر. در حال حاضر ژاپن بدنبال تصمیم گیری است چرا که هزینه نگهداری و تعلیق المپیک چیزی حدود ۴ – ۵میلیارد دلار است.

وی درباره برنامه های در نظر گرفته شده برای قهرمانان ادامه داد: کمپ مجازی تعریف کرده ایم و ۱۰۰ بسته تمرینی برای قهرمانان در نظر گرفته ایم. برای هر قهرمان یک بسته خریداری کرده ایم که شامل دمبل، کش های مقاومت تمرینی و... است. تلاش می کنیم تا اگر موج دوم بیشتر شد قهرمانان در خانه بتوانند لوازم مورد نیاز تمرین را داشته باشند. تمریناتی را نیز روی سایت کمیته ملی المپیک قرارداده ایم.

فخری درباره برنامه های کمیته ملی المپیک برای کسب کرسی بین المللی گفت: کمیته ملی المپیک مسئول مذاکرات بین المللی ورزش در همه جای دنیا می باشد. در حال حاضر مشکل ما عدم داشتن آیین نامه نیست بلکه چالش های زیادی در این مسیر وجود دارد. از حدود ۴۰۰ کرسی بین المللی شاید کمتر از ۱۰ درصد آنها اثربخشی داشته باشد. متاسفانه شرایط خوبی نداریم و بحث های متفاوتی از جمله بحث سهمیه سیاسی بین المللی مطرح است. زمانی که کشورمان با تحریم های ظالمانه مواجه است علاوه بر اقتصاد و سیاست، ورزش نیز دچار مشکل می‌شود.

وی گفت: حتی در مسابقات داورها علیه ورزشکاران ما هستند چه برسد به مسائل دیگر. نیاز به حمایت بزرگ داریم. چالش دیگر برگزاری رویدادهای مختلف بین المللی است که ما به دلیل محدودیت های سیاسی و فرهنگی نمی توانیم میزبان رویدادهای بین المللی باشیم. این محدودیت ها وجود دارد. خوشبختانه به دلیل ارتباط خوب کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در تلاش هستیم تا از کرسی افرادی که پتانسیل دارند حمایت کنیم.

فخری در پایان در پاسح به این سئوال که آیا کرسی ها منافع شخصی بدنبال دارند یا خیر گفت: کرسی هایی که تاثیرگذاری زیادی ندارند شخصی است و فرد حقوق مشخصی دریافت نمی کنند بلکه هزینه رفت و آمد او، مسافرت، هزینه اقامت و ماموریت را دریافت می کند اما پست های مهمتر مثل اعضای هیئت رئیسه فدراسیونهای جهانی دارای اثرگذاری زیادی است که در حال حاضر داورزنی و علی‌نژاد دارای کرسی هستند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار