کد خبر: ۱۳۹۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
استاندار مرکزی در گفت وگو با ایلنا :
اتفاقاتی که چندی پیش در باره واگن پارس و مپنا رخ داد، نتوانست حال واگن پارس را خوب کند.پیشتر استاندار مرکزی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفته بود «ما لقمه را جویدیم و بلعیدنش راحت است»، لقمه‌ای که چندان دندانگیر هم نبود و حال بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی را بدتر کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، واقعیت آن است که حل مشکلات کارگری از جمله رفع گره‌های کور کارگران شرکت‌های هپکو و واگن پارس در استان مرکزی عزم دستجمعی همه مسئولان مربوط را می‌طلبد و یک یا دو نهاد به تنهایی نمی‌توانند مشکلات این قشر از جامعه را حل کنند.

استاندار مرکزی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در این باره گفت: شرکت واگن پارس هنوز تحویل مپنا نشده است و علت آن هم برخی اشکالات حقوقی  است. وقتی وزیر جدید صمت مشغول به کار شد، برای حل مسئله واگن پارس نزد او  رفتم ،او دستور داد مدیرعامل ایدرو برگه تحویل مپنا را امضاء کند .اما مدیرعامل ایدرو  برخی مشکلات حقوقی را مطرح کرد و نهایتاً قرار شد امضا کند؛ اما هنوز  چنین اتفاقی نیفتاده است.

سید علی آقازاده افزود: موضوع اینجاست که اگر امضا انجام شود و این شرکت به مپنا برگردد، واگن پارس صاحب کار و فعالیت های پر حجمی خواهد شد. از سویی دیگر مشکلات فعلی و بدهی های واگن پارس به بانک‌ها و ضمانت نامه ها در این خصوص را نیز مپنا تضمین و تأمین خواهد کرد. 

او ادامه داد: در خصوص شرکت ماشین سازی نیز هجمه ها را تا به حال خنثی کرده ایم. هر جا که احساس کردیم شیطنت می شود، صحبت کرده ایم. عملکرد ماشین سازی هم بسیار شفاف است، ماشین سازی در برهه بسیار سختی بسر می برد اما  در مدت 3 سال گذشته توانسته از این آزمون  موفق بیرون بیاید. هر جا نیز نیاز به حمایت و رایزنی داشته باشد، حتما این کار را خواهیم کرد .

استاندار مرکزی اظهار داشت: در مورد شرکت هپکو نیز مسئله همین است. با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در مورد هپکو مذاکره کرده ایم و عنوان شده اگر مشکل تعمیر و صدور ضمانت نامه هپکو حل شود، می‌تواند قراردادهای بالای یکهزار میلیارد تومان منعقد کند، اما هنوز مشکل برطرف نشده است. 

آقازاده تصریح کرد: موضوع اینجاست که شرکت هپکو حدود ۸۰۰ تا یکهزار میلیارد تومان به بانکها بدهی دارد و در لیست سیاه بانکی قرار گرفته است. حتی اگر از بانک در مورد صدور ضمانتنامه نیز استعلام شود، اعلام می کنند که هپکو در لیست سیاه است. در این رابطه سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور نیز قول داد که از طریق بانک مرکزی و از طریق مطالباتی که از دولت دارد مطالبات را با بانک‌های طلبکار تهاتر کند که این فرایند، کاری بسیار سخت و زمان بر است. 

او بیان داشت: درست است که هپکو تا امروز تولید نداشته، اما از یک سو یکسری قراردادهایی را که هپکو منعقد کرده و از سوی دیگر اینکه تا به امروز حقوق معوق کارگران به روزرسانی شده، یک قدم به جلوست و امیدواریم مشکل صدور ضمانتنامه هپکو هم حل شود تا بتوانیم وارد عقد قرارداد شویم. 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار