کد خبر: ۱۴۷۷۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹
یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شد تا بسیاری از محصولات حوزه اینترنت اشیاء ساختمان مسکونی را بومی‌سازی کند.

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد حسین ولدخانی مدیر عامل شرکت ایمن پردازش مدار گفت: این شرکت دانش‌بنیان به صورت تخصصی در زمینه هوشمندسازی تجهیزات الکتریکی مورد استفاده در ساختمان مسکونی، فعالیت می‌کند.

ولدخانی در ادامه گفت: یکی از محصولات دانش‌بنیان این شرکت، نوع خاصی از آیفون تصویری است که بر اساس فناوری VOIP کار می‌کند. در واقع همان‌گونه که تلویزیون‌های قدیمی دارای لامپ تصویر به تلویزیون‌های مدرن دارای ال سی دی تبدیل شده‌اند. ما نیز در این شرکت به کمک فناوری VOIP آیفون تصویری‌های مدرن و هوشمندی تولید کرده‌ایم که از ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند.

مدیر عامل شرکت ایمن پردازش مدار، ضمن تاکید بر ویژگی‌های بازار اینترنت اشیاء در ایران گفت: از طریق یک اپلیکیشن که روی گوشی تلفن همراه نصب شده است، می‌توان مشاهده کرد که چه کسی زنگ درب خانه شما را می‌زند و با او صحبت کرد.  این محصول با یک پنجم قیمت محصول مشابه خارجی در ایران عرضه می‌شود. در این شرکت همچنین محصولات هوشمند بسیاری مانند سنسورهای هوشمند سرمایش و گرامایش و نورپردازی هوشمند ساختمان، تولید می‌شود.

این فعال دانش‌بنیان در ادامه گفت: شاید برخی فناوری‌های حوزه الکترونیک در ایران تولید نشود، اما باید به این نکته توجه کرد که بسیاری از کشورهای توسعه یافته نیز لزوماً همه اجزاء مرتبط با فناوری الکترونیک و اینترنت اشیاء را در داخل کشورشان تهیه نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند برخی از این قطعات را از طریق واردات تامین کنند.

وی افزود: با وجود این، منابع انسانی بسیار درخشانی در حوزه الکترونیک در کشور ما وجود دارد. در همین شرکت، ما به کمک جوانان متخصص توانسته‌ایم، محصولاتی را تولید کنیم که در هیچ کدام از کشورهای همسایه تولید نمی‌شود و از ظرفیت صادراتی بالایی برخوردار هستند.

مدیر عامل شرکت ایمن پردازش مدار ضمن ابراز امیدواری در مورد آینده رو به‌رشد بازار محصولات الکتریکی هوشمند در کشور گفت: نهادهایی مانند معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری می‌توانند با تخصیص بسته‌های حمایت مالی ما را در گسترش تولید یاری رسانند. همچنین با اجرای دقیق‌تر قانون ممنوعیت واردات کالای خارجی دارای تولید مشابه داخلی، می‌توان به تقویت بازار محصولات دانش‌بنیان و فناورانه داخلی کمک کرد.  

انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار