به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، آقای سید حمیدرضا کاظمی گفت: «با پایان زمان قانونی، دیگر ثبت نامی نخواهیم داشت. البته ۲۱ فروردین ماه سیستم وزارت کشور قطع شد و ثبتنامها با مشکل روبهروشد. مقرر شد که در کلیه بخشداریهای سراسر کشور، ثبت نامها تا پایان روز اداری به صورت دستی انجام شود و در روز بعد آن (۲۲ فروردین ماه) اسامی ثبت نام شده روی سیستم بارگذاری شود».
آقای کاظمی در ادامه با توجه به آغاز بررسی صلاحیتها و چگونگی انجام آن تاکید کرد: «آخرین زمان رسیدگی هیاتهای اجرایی در بحث بررسی صلاحیتها پایان ۲۱ فروردین ماه بود. از ۲۲ فروردین ماه اسامی به هیات نظارت داده شد و این هیاتها بررسی صلاحیتها را آغاز کردهاند».
وی با اشاره به روند تایید صلاحیتها در هیاتهای اجرایی گفت: «افرادی هستند که در هیاتهای اجرایی رد صلاحیت شدهاند. این افراد، اعتراض خود را به هیات نظارت استان برای رسیدگی به اعتراض ارائه داده اند و به این اعتراضات رسیدگی خواهد شد. افرادی نیز هستند که در هیات اجرایی تایید شدهاند؛ بررسی صلاحیت این افراد در هیات نظارت شهرستان انجام میگیرد و هیاتهای نظارت شهرستانها ۱۴ روز فرصت دارند تا درباره بررسی صلاحیت کاندیداهای شهرستان که هیات اجرایی به هیاتهای نظارت دادهاند؛ وظایف خود را انجام دهند و بعد از ۱۴ روز صلاحیت افراد به ذینفعان ابلاغ میشود.
آقای کاظمی همچنین گفت: «این افراد ۴ روز فرصت اعتراض دارند و بعد از آن اعتراض افراد در هیات عالی استان رسیدگی میشود. هیات عالی استان نیز ۱۰ روز فرصت دارد تا صلاحیت افرادی که را معترض بودند، بررسی کند. در نهایت بار دیگر کاندیداهای رد صلاحیت شده ابلاغی از طرف هیات عالی استانها چهار روز فرصت خواهند داشت تا به فرماندارایها مراجعه کرده و اعتراض خود را برای رسیدگی به هیات مرکزی نظارت بر انتخابات اعلام کنند.»
وی در ادامه به عملکرد هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت: «هیات مرکزی۱۰ روز زمان دارد تا به اعتراضها رسیدگی کند. برنامه ریزی شده است که به شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر؛ در ۵ روز اول پاسخ داده شود و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر ۱۰ روز فرصت پاسخدهی به اعتراضات را دارند.»