به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر، همایش ساماندهی سواحل،جنگل و تفرجگاههای استان مازندران برای رفع موانع و پشتیبانی برنامههای مناسب فرهنگی و ارائه خدمات رفاهی تفریحی سالم در شهرهای ساحلی با حضور نماینده ولی فقیه در استان مازندران،فرمانده انتظامی استان، معاون سیاسی استاندار و سایر مدیران استانی و فرمانداران و ائمه جمعه شهرهای ساحلی مازندران در بابلسر برگزار شد.
حجتالاسلام محمداسماعیل قلیپور امام جمعه بابلسر با انتقاد از عملکرد متولیان طرح ساماندهی سواحل گفت: مانورهای امدادی برای ناجیان به صورت منظم برگزار نمیشود، طرحهای سالمسازی سواحل به افراد غیرمتخصص داده شده و استانداردهای لازم ندارد.
وی با بیان اینکه بلندمرتبه سازی باعث عدم اجرای طرح ساحلی بانوان است ادامه داد: برای اجرای کارهای فرهنگی نیرو داریم و اگر برای کسب درآمد و تفریحات سالم برنامه داشته باشیم مردم استقبال خواهند کرد.
قلیپور افزود: عزم جدی برای سالم سازی سواحل وجود ندارد و ما داریم طرح ملی اجرا میکنیم اما بودجه ملی و نیروی اختصاصی در نظر نگرفته شده است که باید دولت اختصاصی شامل نیروهای اختصاصی دستگاههای دولتی تشکیل دهیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز گفت: با توجه به مشکلات معیشتی و شیوع ویروس کرونا،حضور مردم پای صندوقهای رای حضور حماسی بود و ائمه جمعه، نیروهای جهادی و تبلیغی در این زمینه جهاد بزرگی انجام دادند اما تقدیری از آنان صوت نگرفت.
حجتالاسلام ناصر شکریان با انتقاد از عدم حضور متولیان امر فرهنگی استان در همایش افزود: اگر مسؤولان استانی به دنبال رفع مشکلات فرهنگی و رفع موانع هستند،چرا برخی مسؤولان مرتبط در چنین جلسات مهمی نباید حضور داشته باشند ،بخش فرهنگ در مازندران همواره مظلوم واقع شده است و نگاه مدیران ارشد استان و حتی برخی مسؤولان و مدیران فرهنگی به حوزه فرهنگ نگاه دست چندمی دارند و برای این بخش اولویت قائل نیستند و صرفاً به مسائل اقتصادی و مالی آن بیشتر توجه میکنند که این گونه رفتار زیبنده استان ولایتمدار مازندران نیست.
وی ادامه داد: مجریان طرح سالمسازی سواحل باید افراد متخصص باشند و اکنون ۳۰ گروه تبلیغی داریم که آمادگی کامل برای فعالیت در سواحل دارندو باید برای بررسی مصوبات این ستاد و اجرایی شدن آن و هر چه بهتر برگزار شدن فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی و اثربخش بودن آن اعتبارات ویژه ای لحاظ شود و با نظارت بیشتر این مصوبات اجرایی شود و هیأت مذهبی و کانونهای فرهنگی و تبلیغی و پایگاههای مقاومت بسیج این آمادگی را دارند طرحهای دریا را با دقت و برنامهریزی دقیق اجرا کنند.
شکریان با اشاره به تعطیلات ایام محرم گفت: خواهشمندم از الان برای تعطیلات محرم پیشرو برنامهریزی شود تا با عواطف مردم انقلابی استان مازندران بازی نشود.
فرمانده انتظامی استان مازندران نیز با تاکید بر اهمیت عفاف و حجاب گفت: همه دستگاهها در بحث عفاف و حجاب وظیفه دارند و در کار فرهنگی همپوشانی نکنیم، کار به درستی انجام نمیشود.
وی ادامه داد: یک ساحل در ساری به نیروهای سپاه و بسیج دادیم و مشکلی داریم،کار میتوان کرد به شرطی که همه دستگاه دلسوزانه پای کار بیایند.
معاون سیاسی استاندار مازندران با اشاره به ضعفهای طرح دریا گفت: اگر بخواهیم بگوییم هیچ ضعفی نداریم، بیاحترامی به افکار عمومی کردیم، باید یک کارگروهی متشکل از دستگاههای زیرساختی، حقوقی و اجرایی برای هماهنگی جدی در این بخش تشکیل دهیم تا روشگذاریها و کارهای اجرایی قابل حل را مشخص کند.
وی تصریح کرد: ما زیرساخت ،امکانات و ابزارهایی داریم که با همپوشانی و همافزایی دستگاهها میتوانیم اقدامات مهمی انجام دهیم.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اشاره به حماسه حضور مردم مازندران پای صندوقهای رای گفت: ما حق نداریم برای جمهوریت نظام کمکاری کنیم و اسلامیت نظام کمرنگ کنیم که برای هرکدام کوتاهی کنیم به خون شهدا خیانت کنیم.
وی ادامه داد: این همایش برای بعد اسلامیت نظام است که ماباید برای اسلامیت و جمهوریت نظام دغدغه داشته باشیم و همچون که غیرت ناموسی و غیرت وطنی داریم،غیرت دینی هم داشته باشیم.
محمدیلائینی افزود: ما جنگل و دریا داریم که نیازمند پیوست فرهنگی است و هزاران مشکل در حوزه زیرساخت فرهنگی داریم.
نماینده ولی فقیه استان مازندران با تاکید بر حمایت از متخصصان فرهنگی گفت: باید از افرادی که دارای ابتکار ،ریسک و طرح در کار فرهنگی هستند حمایت شوند و با ایجاد یک کمیته ساماندهی امور فرهنگی در دریا و جنگلها تشکیل شود تا نقاط ضعف و قوتها در تمام زمینههای فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/۳۱۴۱/ج