به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛محمد پژمان، رییس سازمان ملی زمین و ساختمان با اشاره به مطلب بالا درباره وضعیت بازار مسکن و اجرای طرح پرداخت وام 80 میلیون تومانی اظهار کرد: همگی می خواهند که بخش مسکن از رکود خارج شود و رونق به این بازار بازگردد.
وی افزود: مسکن بخشی است که جزو حوزههای پیشران در رونق اقتصادی کل کشور است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نگرانیهایی از وضعیت تورمی در این بخش وجود دارد تصریح کرد: سیاست اصلی دولت یازدهم کاهش تورم است و این که اقتصاد به طور کلی از حالت تورم خارج شود.
پژمان تاکید کرد:تورم مساله آزاردهندهای برای جامعه است و با حساسیتهای خاصی باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به این که پرداخت وام 80 میلیون تومانی در شورای پول و اعتبار هنوز به تصویب نرسیده، تاکید کرد: این طرح از سوی وزارت راه و شهرسازی در این شورا مطرح شده و تصور هم این است که شورای پول و اعتبار به مسائل درگیر در بازار مسکن وارد شود و آنها را حل و فصل کند.
رییس سازمان ملی زمین و ساختمان در ادامه درباره روند بازار اظهار کرد: بخش مسکن در کشور موضوع مهمی است و از مباحث اصلی در اقتصاد کشور به شمار میرود.
پژمان با اشاره به اینکه بخشهای مختلف اقتصادی در این میان درگیر هستند، تاکید کرد: میان بخشهای مختلف اقتصادی بده و بستانهایی وجود دارد و از طرفی مسائل و موضوعات اقتصادی متاثر از عوامل مختلفی هستند.
وی با بیان اینکه در بخش نقدینگی پول تزریق می کنیم، ادامه داد: این در حالی است که میزان نقدینگی از میزان تقاضا بیشتر است و هر جا که تقاضا افزایش پیدا کند به صورت طبیعی قیمتها بالا میرود، به همین دلیل نگرانیهایی دراین زمینه وجود دارد.
رییس سازمان ملی زمین و ساختمان خاطرنشان کرد:در حال حاضر تعداد زیاد واحد مسکونی داریم که متقاضی ندارد و عمده این بی رغبتی هم به خرید به دلیل آن است که اقشاری هستند که میتوانند واحدها را بخرند اما نقدینگی کافی در اختیار ندارند.
پژمان با بیان اینکه برای از بین رفتن نگرانی ها نباید پول را به گونه ای تقسیم کنیم که آمادگی لازم وجود نداشته باشد، تصریح کرد: بدین ترتیب بخش عرضه رشد میکند و با تشدید تقاضا تورم در بازار ایجاد میشود.
وی تاکید کرد: باید با ظرافت و دقت این قبیل اقدامات صورت گیرد تا از پیامدهای احتمالی جلوگیری شود.
رییس سازمان ملی زمین و ساختمان در ادامه با اشاره به اینکه ما باید بتوانیم بخش تقاضا را ساماندهی و تقویت کنیم افزود: مشخصا این مبالغ به واحدهای تولید شده اختصاص یابد و یا بهطور کلی منابع مالی در اختیار بخش تولید قرار گیرد. بدین ترتیب می توانیم بخش تولید را فعال کنیم و به کمک بازار مسکن بیاییم.
انتهای پیام/