زهره اسد پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از حدود ۱۷ گروه صنایع دستی کشور ۱۵ گروه صنایع دستی در خراسان جنوبی فعال است که مهمترین آنها گروههای صنایع دستی نساجی سنتی، بافتههای داری و رو دوزی های سنتی است.
وی بیان کرد: ۲ گروه صنایع دستی دیگر مانند صنایع دستی دریایی و… به دلیل شرایط جغرافیایی استان در خراسان جنوبی وجود ندارد.
وی ادامه داد: از حدود ۳۰۰ رشته صنایع دستی کشور، حدود ۸۵ رشته در نقاط مختلف خراسان جنوبی وجود دارد و بیشتر برند سازی در گروه نساجی سنتی استان و بعد از آن در گلیم بافی و سفره ادبی انجام شده است.
اسدپور گفت: در فرش هم برند سازی در استان انجام شده اما میراث فرهنگی متولی آن نمیباشد.
سرپرست معاونت صنایع دستی میراث فرهنگی عنوان کرد: تا کنون بیشتر در زمینه احیای صنایع دستی کار کردهایم و با توجه به اینکه جوانان علاقمندی بسیاری برای فعالیت در رشتههای صنایع دستی از خود نشان دادهاند و با کسب و کار بیشتر آشنایی دارند آنها برای برند سازی اقدام میکنند.
وی با تاکید بر اینکه برند سازی از اصول اولیه کار در صنایع دستی است، اضافه کرد: برای تسهیل برند سازی علاوه بر مشاوره به افراد متقاضی انجام این کار، کارگاههای برند سازی را برگزار و این افراد را برای گرفتن تسهیلات معرفی میکنیم.