به گزارش ایسنا، این کتاب توسط نشر نقد فرهنگ در دیماه جاری منتشر شده است.
در معرفی «دو جستار» و نویسنده آن میخوانیم: "این کتاب متشکل از دو بخش مجزا اما به هم پیوسته است که به نقد و تحلیل انسان معاصر و عرفانهای نوظهور پرداخته است که میتوان این اثر را مطالعهای بینارشتهای در زمینه فلسفه و هنر دانست.
باب اول این کتاب تعابیر و تفاسیر پستمدرنیستی از انسان معاصر است که وجوه وجودی جدیدی از انسان پس از مدرنیسم را بیان می دارد و به چیستی و چگونگی معاصریت میپردازد. نوری در این باب معتقد است که معاصریت یک وضعیت وجودی است و نه یک موقعیت تاریخی.
در باب دوم کتاب که با نام عرفان در طوفان نامگذاری شده است، نوری تفکرات شبه معنوی و عرفانهای نوظهور را واکاوی کرده است و با استفسار فلسفی ابعاد متناقض عرفان و معنویت را بررسی میکند.
نوری معتقد است که این جستار نوعی پرسشگری در مورد حدود و قطعیاتی است که بیشک در تلاطم تشکیک و تردید، لغزان هستند. او در این راستا تلاش کرده است تا با پرسشهای تحلیلی و بنیادین چرایی هر امر قطعی و تفکرات شبه معنوی را به چالش بکشد.
پیش از این با قلم احمدرضا نوری، چندین کتاب پژوهشی در زمینه عکاسی جنگ(آتش سرد)، تاریخ نقاشی معاصر ایران(خواب و خیال)، هنر شبیهخوانی ایران(شبیه خوانی) و... منتشر شده است. همچنین او در یک سال گذشته با دو پروژه موسیقی و پرفورمنس، همکاری جدی در زمینه صلح جهانی با سازمان ملل متحد داشته است.
احمدرضا نوری هنرمند و پژوهشگری است که دانشآموخته اشخاصی همچون ناصر تقوایی، غلامرضا اعوانی، نجفقلی حبیبی، سیدمصطفی محقق داماد و غلامحسین ابراهیمی دینانی بوده و سالهاست که پژوهشهایی در زمینه فرهنگ و هنر معاصر ایران انجام داده است."
انتهای پیام