کد خبر: ۱۹۹۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۲
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کرمانشاه مطرح کرد؛
کرمانشاه- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: بزرگترین معدن قیر خاورمیانه در شهرستان گیلانغرب در انتظار سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

امیر حمزه حیدریان بعد از ظهر امروز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره‌کل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در استان کرمانشاه تنها با منابع دولتی امکان پذیر نیست و نمی‌توان با اعتبارات دولتی پروژه‌های کلان را پیش برد.

وی افزود: برای پیشرفت نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هستیم که در کنار منابع مالی کارهای عمرانی را پیش برده و شاهد افتتاح و اجرای پروژه‌هایی از جمله بزرگراه‌ها، ورزشگاه، بیمارستان‌های مناسب و سدها باشیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه تصریح کرد: افتتاح یک پروژه، فناوری را وارد استان کرمانشاه کرده که ورود فناوری باعث اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری می‌شود به گونه‌ای که با راه‌اندازی یک کارخانه نیروهای فنی و دیگر نیروهای مرتبط وارد عرصه کار می‌شوند.

حیدریان گفت: منابع دولتی هر ارگانی بر اساس اعتباراتی که هست داده می‌شود و استانی موفق خواهد بود که بتواند از بخش خصوصی استفاده کرده تا مسیر رشد و توسعه هموار شود.

وی خاطر نشان کرد: از دیگر عوامل تأثیر گذار در مسیر رشد و توسعه استفاده از سرمایه‌گذاری افراد خارج از کشور با تابعیت‌های مختلف است اگر بتوان از این فرصت‌ها استفاده کرد یک پشتیبانی خوب خواهیم داشت بزرگترین منبع قیر در گیلانغرب وجود دارد و نیازمند یک سرمایه‌گذار است.

حیدریان با اشاره به سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمانشاه، افزود: اولین سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دومین سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن بوده و دومین سرمایه‌گذاری که مربوط به یک فرد چینی است سبب اشتغال‌زایی مستقیم ۲۰ نفر و غیرمستقیم ۵۰۰ نفر شده و در فاز توسعه در سال جدید آمارها افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: فرو آلیاژ محصولی است که در کارخانه فولادسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مقاومت فولاد را افزایش می‌دهد و کارخانه‌هایی که در این صنعت کار می‌کنند محصولات شرکت را خریداری کرده و استفاده می‌کنند که باعث توسعه و پیشرفت می‌شود.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری در پروژه فرو آلیاژ ۱۰ میلیون یورو بوده که ظرفیت این کارخانه را به ۱۵ هزار تن در سال رسانده و ۱۰ درصد از نیاز به واردات محصول را کاهش داده و باعث صرفه جویی ارزی ۳۰ میلیون دلاری شده است‌.

حیدریان افزود: به منظور حمایت از اشتغال و تولید تسهیلاتی با نرخ هشت تا ۱۲ درصد داده می‌شود که استان کرمانشاه توانسته یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مصوبه کار گروه استانی تبصره ۱۸ را دریافت کند و در رتبه استان‌های پیشرو باشد.

وی گفت: اگر استانی نتواند سهم خود را جذب کند این فرصت به استان‌های دیگر داده شده و کرمانشاه توانسته از این ظرفیت استفاده کرده و سهم خود را از یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد به یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش دهد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه افزود: وام‌های بدون ضامن تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به تمامی افراد داده شده و تنها شرط این تسهیلات مستمری بگیر بودن، فرد است.

وی ادامه داد: ساختماهای متروکه و زمین‌های دولتی بدون استفاده‌ای مشاهده می‌شود که هیچ کاربری نداشته ولی می‌توان با داشتن مجوز قانونی آن‌ها را فروخته که پس از فروش ۱۰۰ درصد منابع به خود دستگاه برمی‌گردد و از این امتیاز تا به حال ۷۰ میلیارد فروش داشته‌ایم‌.

حیدریان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی تسهیلات ۳۰۰ میلیونی با ۹.۵ درصد ارزش افزوده در اختیار مالکان بافت‌های فرسوده قرار می‌گیرد و این سهم آزاد بوده و هیچ قید و شرطی برای افراد خاص وجود ندارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار