محمد حسین قمری، سرپرست مسابقه «فن آورد » در حاشیه اختتامیه این مسابقه به خبرنگار مهر گفت: مسابقه «فن آورد» با رویکرد مهارت سنجی تخصصی برگزار شده تا بتوانیم در نهایت مهارت های افراد شرکت کننده در این مسابقه را برای رفع مشکلات جامعه به کار بگیریم.
وی با بیان اینکه رویکردهای این مسابقه بر اساس مهارت های مورد نیاز جامعه انتخاب شده است، گفت: این مهارت از طریق شرکت های مختلف، سازمان ها و ارگانهای مختلف توسط اعضای هیات علمی دانشگاه شریف احصا شده اند.
وی افزود: فنآورد بزرگترین رقابت تخصصی بین حرفهایهاست که در آن افراد به دنبال اثبات توانمندیهای خود هستند. این رقابت یک رقابت حساس، چالش برانگیز و واقعی، بین شرکتکنندگان فنآورد است.
قمری با تاکید بر اینکه این مسابقه با استقبال خوبی مواجه شده است، گفت: از سراسر کشور بیش از ده هزار نفر در خواست شرکت در مسابقه را داشتند که از این تعداد ۳ هزار نفر پذیرش شدند. امروز ۵۰ نفر از این تعداد به عنوان برگزیده معرفی خواهند شد.
به گفته وی، این برگزیدگان به صنایع و شرکت های مختلف برای به کارگیری مهارتهایشان معرفی می شوند.
وی با اشاره به حوزه های مسابقه «فن آورد» عنوان کرد: این مسابقه در ۶ رشته «برنامه نویسی کامپیوتر»، «برنامه نویسی تلفن های هوشمند»، «برق الکترونیک»، «داده کاوی»، «معماری» و «گرافیک» برگزار شده است.
قمری اظهار داشت: جوایز این مسابقات شامل سکه بهارآزادی برای نفرات برتر، تضمین استخدام، امکان فرصت حضور در یک رقابت تلویزیونی حرفهای می شود و به بقیه شرکت کنندگان که توانسته اند مهارت و توانمندی خود را اثبات کنند گواهی معتبر مهارتی ارائه می شود. همچنین این افراد به شرکت های معتبری از سوی انجمن نخبگان دانشگاه شریف معرفی خواهند شد.
منبع: ایرنا