رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با بیان اینکه قول برگزاری الکامپ تا سه سال دیگر را نیز گرفتهایم، گفت: دبیرخانه این نمایشگاه بعد از الکامپ 21 به صورت دائمی به کار خود ادامه میدهد.
وی بدترین دور الکامپ را مربوط به سال گذشته دانست و ابراز کرد: بالندهترین الکامپ نیز دوره دهم بود که امیدواریم با واگذاری مجوز برگزاری به سازمان نظام صنفی رایانهای، بار دیگر شاهد رشد و شکوفایی این رویداد بینالمللی باشیم.
او افزود: باید ایران را به هاب ICT منطقه تبدیل کنیم.
سعادت در ارتباط با حضور مقامهای مسئول در این نمایشگاه گفت: دعوتی دو جانبه از شخص رئیس جمهور برای حضور در رویداد الکامپ21 صورت گرفته که یک جنبه مربوط به دعوت رسمی ما میشود و از طرفی، آقای واعظی وزیر ارتباطات هم از آقای روحانی دعوتی را داشتهاند. با وزرا هم هماهنگیهایی جهت حضور آنها صورت گرفته که با قطعی شدن هماهنگیها، زمان بازدیدشان را اعلام میکنیم.
*90 درصد الکامپیها تهرانی هستند*
باقر بحری -سخنگوی کمیته اجرایی نمایشگاه الکامپ21- نیز در این نشست با اشاره به اینکه امسال بحث ارزی ریالی را تا جای ممکن حل کردهایم، گفت: امسال در هرغرفهای حرف از ارزی باشد، نمایندهای خارجی نیز در آن قطعا حضور خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سال آینده رویکرد را به سمت "داده کاوی" میبریم، گفت: ممکن است امسال تعداد شرکتهای خارجی حاضر در نمایشگاه کم باشد اما قول میدهیم تعداد بازدیدکنندههای خارجی بیشتر شود. در این دوره 90 درصد شرکتهای حاضر در نمایشگاه مربوط به استان تهران هستند که امیدواریم در دورههای بعد با شرکت نمایندگان استانها، جنبه ملی این نمایشگاه را نیز ارتقا دهیم.
او درباره پهنای باند عرضه شده در سطح نمایشگاه نیز گفت: در یکی دو نمایشگاه قبل که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، قرارداد تأمین پهنای باند با توجه به بهرهبرداری از لینک فیبرنوری شرکت ایرانیاننت، به این شرکت واگذار شد و الکامپ را نیز همین اپراتور پوشش میدهد. گفته شده هر چقدر پهنای باند نیاز باشد در اختیار شرکتها میگذارند.