ابوالفضل اکرمی با بیان اینکه اقداماتی که انجام می شود مؤثر خواهد بود و بانکها نیز همکاری خواهند کرد، گفت: کاهش نرخ سود بین بانکی دریافت و پرداخت بین بانکها و موسسه های مالی را شامل می شود، این نرخ در حال حاضر به حدود ۲۰ درصد رسیده است که مدتها پیش تا ۲۸ درصد هم بود.
مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی افزود: خود بانک مرکزی هم تلاش می کند فضای اقتصادی برای کاهش نرخ سود بانکی فراهم شود که به نفع بانکها و مردم و بخشهای تولیدی خواهد بود.
وی از رویکرد بانک مرکزی برای تقویت فعالیتهای قرض الحسنه خبر داد و گفت: در این بخش باید مردم هم با ما همکاری کنند تا منابعی برای پرداخت این تسهیلات فراهم شود.
اکرمی با بیان اینکه ۹۰ درصد منابع بانکها از سپرده های مردمی است، افزود: متاسفانه ۱۴ تا ۱۵ درصد منابع بانکها جزء مطالبات معوق است که قدرت وام دهی آنها را کاهش می دهد و سررسید شدن اوراق مشارکت و همچنین بدهی ها انباشته شده بانکها در این روند موثر است.
مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی تاکید کرد: دولت یازدهم با انضباط پولی و مدیریت رشد نقدینگی در کنار کنترل نرخ تورم تلاش می کند فضای خوبی برای رونق تولید و خروج غیر تورمی از رکود اقتصاد ایران ایجاد شود.