وی با اشاره به دوران پساتحریم در ایران گفت: ما مشکلات فراوانی داشتیم، اما اکنون می توانیم کمپرسور و لوله سفارش دهیم و از مشاوره فنی استفاده کنیم.
وزیر نفت و گاز عمان تصریح کرد: همچنین می توانیم با بانکها برای دریافت خدمات مالی رایزنی کنیم، اوضاع تغییر کرده است.
الرمحی گفت که امیدوار است طراحی کلی پروژه (FEED) تا پنج ماه آینده به پایان برسد و مرحله مهندسی، تامین تجهیزات و ساخت (EPC) تا پایان امسال یا در سه ماه نخست سال آینده آغاز شود.
وی افزود: مرحله مهندسی و ساخت حدود دو سال طول می کشد و عمان از سال ٢٠١٩ گاز ایران را وارد خواهد کرد.
براساس این گزارش، سلطاننشین عمان از سالهای پیش خواهان دریافت گاز از ایران بوده و در همین زمینه در اسفندماه ١٣٩٢ قراردادی با ایران برای واردات روزانه ٢٨ میلیون مترمکعب گاز امضا کرد.
عمان دومین شریک تجاری ایران در میان کشورهای حوزه خلیج فارس به شمار میرود.
براساس اعلام وزارت نفت، خط لوله گاز ایران به عمان، ظرفیت انتقال روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز طبیعی را خواهد داشت و این ظرفیت می تواند با توجه به نیاز بازار، تا ١,٥ میلیارد فوت مکعب نیز افزایش یابد.
محمد بن حمد الرمحی ابراز امیدواری کرد که صادرات گاز ایران، کشور عمان را به یکی از کانونهای تجارت گاز در منطقه تبدیل کند.
قرارداد فروش گاز ایران به عمان در سال ٢٠١٣ امضا شد و این قرارداد ٦٠ میلیارد دلاری، برای ٢٥ سال اعتبار دارد.
انجام مطالعه صادرات گاز ایران به عمان در دو بخش خشکی و دریایی تعریف شده است که مطالعه بخش دریایی صادرات گاز ایران به عمان، ٢٩ شهریورماه امسال به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران (IOEC) سپرده شد و قرارداد آن میان مدیران عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران و سیف بن حمد السلمانی، مدیرکل برنامه ریزی و ارزیابی پروژه ها در وزارت نفت و گاز عمان امضا شد.