کد خبر: ۳۴۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱
نشست سران بانک های جهانی برای تعیین سیاستگذاریهای مالی
تجارت آنلاین - روئسای بزرگترین بانکهای جهان پنجشنبه و جمعه برای بحث درباره سیاستگذاریهای مالی و چشم انداز روابط بانک های مرکزی با یکدیگر در وایومینگ آمریکا دیدار خواهند کرد.
 یکی از مهمترین مباحث این دیدار نرخ بهره و تاثیر آن بر بازارها خواهد بود که نقش فدرال رزرو پررنگ تر خواهد بود. بحث درباره تصمیم گیری فدرال رزرو آمریکا برای افزایش نرخ بهره همچنان داغ است و انتظار می رود جانت یلین ریاست فدرال رزرو در جلسه آتی این موضوع را مطرح کند.به گزارش رویترز،به دنبال بالا گرفتن بحث ها دراینباره خانم یلین در 25 آگوست درجلسه خود با دیگر روئسای بانک مرکزی دراین مورد صحبت خواهد کرد. با توجه به گزارش قوی بازار کار آمریکا می توان انتظار داشت که نرخ بهره در ماه سپتامبر افزایش یابد. درعین حال احتمالا خانم یلین این افزایش را با سرعت کم اجرا خواهد کرد.پیشتر فدرال رزرو در ماه دسامبر برای اولین بار در یک دهه اقدام به افزایش نرخ بهره کرد اما از این تاریخ به دلیل مشاهده نشانه هایی از لرزش در رشد اقتصادی آمریکا و جهان ادامه افزایش نرخ بهره متوقف شد. این بی ثباتی بر بازار ارز و ارزش دلار نیز تاثیرگذار شده است. ارزش دلار دیروز در مقابل دیگر ارزهای مرجع رشد 0.4 درصدی داشت که به گفته کارشناسان به دلیل هیجان بازار نسبت به دیدار روز جمعه جانت یلین با روسای بانک های مرکزی جهان است. ارزش سهام در جهان رشدی نداشت و ثابت باقی ماند.
 
کاهش تعداد بانک های آمریکا

بانک های آمریکایی تعداد شعبه های خود را از سال ۲۰۰۹ به میزان ۶ درصد کاهش داده اند و ۹۳ هزار و ۲۸۳ شعبه ای که در پایان سال گذشته مشغول به کار بوده، کمترین تعداد در یک دهه گذشته بوده است.به گزارش خبرگزاری رویترز، بر اساس آمارهای موسسه فدرال دپازیت اینشورانس، بانک های آمریکایی تعداد شعبه های خود را از سال 2009 به میزان 6 درصد کاهش داده اند. 93 هزار و 283 شعبه ای که در پایان سال گذشته مشغول به کار بوده، کمترین تعداد در یک دهه گذشته بوده است.با این حال، تحلیلگرانی که این آمارها را بررسی کرده اند می گویند، بانک ها برای جبران کاهش درآمدهای ناشی از پایین آمدن نرخ بهره و تقاضاهای رگولاتورها، باید اقدامات بیشتری انجام می دادند.مدیران بانک ها می گویند حفظ شعب بانک ها برای جذب مشتریان جدید و همکاری بیشتر با مشتریان قبلی ضروری است. به گفته آنها بستن شعب بیش از آنکه به کاهش هزینه ها کمک کند، موجب آسیب دیدن درآمد بانک ها می شود. بر اساس آمارهای صندوق بین المللی پول، آمریکا از نظر تعداد کاهش شعب بانک هایش در بین کشورهای توسعه یافته در رده های میانی قرار دارد. تعداد شعب بانک های آمریکایی نسبت به کشورهای آلمان، فرانسه یا کانادا بیشتر کاهش یافته، اما به اندازه کشورهای یونان، ایرلند، اسپانیا یا ایتالیا کاهش نداشته است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار