کد خبر: ۳۴۹۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷
معاون وزیر صنعت با اشاره به ضرورت حمایت و افزایش صادرات به عنوان تنها عامل توسعه صنایع گفت: از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون بیش از ۱۵ هزار طرح صنعتی و معدنی به بهره برداری رسیده است.
 حسین ابویی با اشاره به نقش رسانه به عنوان آینه تمام نمای جوامع، اظهار کرد: قرار است که رسانه‌ها آینه تمام‌نمای تمام اتفاقات و رویدادهای تأثیرگذار جامعه باشند.
وی با اشاره به ضرورت سرعت و دقت در حوزه اطلاع رسانی، گفت: تحولات بزرگ سیاسی دنیا امروز نتیجه عملکرد قوی و مستمر رسانه‌هاست.
معاون طرح و برنامه‌ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مورد روند فعالیت‌های دولت تدبیر و امید، ادامه داد: دولت یازدهم با شرایطی که کار را شروع کرده، نتایج معقول و مطلوبی در عرصه‌های مختلف بدست آورده و این درحالی است که شرایط کنونی به هیچ‌ عنوان در شأن ملت شهید پرور ایران اسلامی نیست.
ابویی عدم انسجام داخلی و ثبات در معاملات مختلف اقتصادی را از جمله مشکلات جدی دولت یازدهم در زمان قبول مسئولیت عنوان کرد و افزود: دولت تدبیر و امید با به‌کارگیری تیم هایی مجرب و استفاده از افرادی با تجارب ۳۷ ساله کشور که همسو با سیاست های دولت بودند، وضعیت منفی معادلات را تغییر داد.
وی حل و فصل نسبی پرونده هسته ای در چارچوب حفظ شأن ایران اسلامی را، از دیگر اقدامات شاخص دولت تدبیر و امید دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد آرامش در فضای اقتصادی، بهبودسازی فضای کسب و کار و رقابت پذیری، از دیگر دستاوردهای دولت است.
این مقام مسئول در مورد اقدامات دولت یازدهم در بخش صنعت گفت: رشد اقتصادی صنعت از ۸.۵ درصد منفی در سال ۹۱ در سال ۹۳ به ۶.۷ مثبت رسیده است و در سه ماه اول امسال ۴.۲ درصد بوده است.
معاون وزیر صنعت ادامه داد: در دولت تدبیر و امید۱۲۴ طرح سرمایه گذاری خارجی در هیئت سرمایه گذاری خارجی با درصد های مختلف مشارکتی انجام شده است.
وی افزود: از ابتدای شروع به کار دولت یازدهم تا کنون بیش از ۱۵ هزار طرح صنعتی و معدنی با حجم ۵۴ هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی ۲۴۰ هزار نفر در کشور به بهره بردای رسیده است.
ابویی بیان کرد: افتتاح و راه اندازی ۵۹ شهرک و ناحیه صنعتی در سطح کشور، ایجاد ۳۵ میلیون تن ظرفیت جدید در زنجیره فولاد، افزایش ۵/۵ میلیون تن ظرفیت سیمان، ۳ میلیون تن پتروشیمی، ۵۱۰ هزار تن زنجیره مس و ۷ تن افزایش ظرفیت طلا از دیگر اقدامات انجام شده در دوره جدید است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین افزایش ظرفیت ۲.۵ میلیون دستگاه، ۲۰۰ هزار کیلو متر ژئو فیزیک هوایی، کاهش خام فروشی، کاهش ۱۱ درصدی واردات، گسترش تفاهم نامه های منطقه ای، حذف تقاضای کاذب و توسعه فروشگاه های زنجیره ای و چند منظوره را، از دیگر اقدامات دلت تدبیر و امید دانست و بیان کرد: در دولت یازدهم ۸۰ درصد پهنای معدنی کشور آزاد و در سامانه وزارت صنایع خانه ثبت شده است.
وی در مورد اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: دولت با تمام وجود و اعتقاد اقتصاد مقاومتی را عصاره پذیرفته شده از سوی علمای اقتصادی کشور می داند و بر این باور است که تنها راه بیمه کردن کشور در عرصه های مختلف تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
ابویی با اشاره به تدوین ۲۴ قانون نجات بخش در راستای اقتصادی مقاومتی افزود: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ۱۲ برنامه ملی با ۶۰ طرح کاربردی را در دستور کار خود قرار داده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: حدود ۱۱۰ پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال ۹۵ به دستگاه های ابلاغ شده که از این تعداد ۷ پروژه مربوط به وزارت صنعت و معدن است.
وی با اشاره به این که مقرر شده هر ماه ۴۵۰ طرح نیمه تمام در سراسر کشور به بهره برداری برسد، گفت: تا تاریخ ۳۱ /۵ /۹۵، تعداد ۲ هزار و ۳۳ طرح  از طرح های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، با ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه و ایجاد اشتغال برای ۳۱ هزار نفر در سطح کشور به بهره بردای رسیده است.
ابویی افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال ۲۵ میلیون تن به ظرفیت زنجیر فولاد کشور، ۱۸۴ هزار دستگاه خودرو یا قطعات خودرو به ظرفیت خودرویی، ۱ تن به ظرفیت تولید طلا، ۴ میلیون تن به ظرفیت تولید سیمان، دو و ۶ دهم میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی و دو سه دهم میلیون تن به ظرفیت دستگاه برقی کشور اضافه شوند.
معاون وزیر با اشاره به پیش بینی افزایش ظرفیت ۱۰۵ هزار تنی به صنایع غذایی در رشته های مختلف خاطرنشان کرد: نجات صنعت و تولید کشور مستلزم حمایت و افزایش صادرات و جذب بازار است.
از تعداد کل ۳۶ پروژه های اقتصاد مقاومتی در ۲۰ استان کشور مستقر هستند که ۴ پروژه را به استان یزد اختصاص دارد و پیش بینی میشود تا پایان امسال۷۰درصد پیشرفت خواهند داشت
منبع: ايسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین