به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، محمد حسین حسین زاده در این دیدار با بیان اینکه در برخی فعالیت ها توانایی افراد معلول بیشتر از افراد سالم است، گفت: توانمندسازی و توانمندافزایی امری بسیار مهم است که در موسسه رعدالغدیر این مهم به خوبی مشهود است.
وی با تاکید براینکه کارآفرینی اجتماعی باید بر محور تامین مالی خرد صورت گیرد، افزود: ما در یک اکوسیستم شامل بانک قرض الحسنه رسالت، انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی و گروه توسعه کارآفرینی ثمین به فعالیت در زمینه کارآفرینی اجتماعی و کمک به ایجاد اشتغال خرد می پردازیم.
حسین زاده با اشاره به فعالیت انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی اظهارداشت: در سراسر کشور این انجمن در راستای کارآفرینی اجتماعی و خرد بر محور قرض الحسنه فعالیت دارد و کارآفرینی های از جنس گروهی و منصفانه را خلق می کند.
مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: در کنار بانک و انجمن، گروه توسعه کارآفرینی ثمین نیز با این دو مجموعه همگام است و مدیریت بازار اعضا را برعهده دارد.
حسین زاده با اشاره به نقش دانشگاه صنعتی شریف افزود: پژوهشکده علم وسیاست گذاری این دانشگاه نیز کار مدیریت دانش در این اکوسیستم را برعهده دارد.
در ادامه این دیدار مدیر موسسه نیکوکاری رعدالغدیر بابیان اینکه اولین فعالیت های این مرکز از سال 1363 آغاز شده است، گفت: موسسه نیکوکاری رعدالغدیر با هدف ارتقا سطح توانایی های افراد توان یاب(معلولین جسمی- حرکتی) از طریق فرآیند آموزش فنی و حرفه ای، توانبخشی و اشتغال آبان ماه 1380 رسما آغاز به کار کرد.
در پایان این دیدار بعد از توافقات فی مابین ، مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت به همراه مدیران بانک در بازدید از بخش های مختلف موسسه با توانایی این افراد آشنا شدند و به گفتگو با معلولین پرداختند.
مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک قرض الحسنه رسالت از موسسه نیکوکاری رعدالغدیر بازدید و با موسس و مدیر این مرکز به گفتگو پرداختند.