کد خبر: ۳۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹
رییس اداره کل آموزش و توسعه مهارت‌های بانک کشاورزی گفت: پژوهش یک کار درازمدت بوده و نیازمند فعالیت مستمر است.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده پولی و بانکی، محمدتقی جمشیدی درباره تاثیرگذاری انجام پژوهش در نظام بانکی گفت: صنعت بانکداری، صنعت رو به رشدی بوده و از تنوع بالایی برخوردار است، در حال حاضر، تمامی رشته‌های مهم تخصصی مانند مدیریت، بازاریابی و تکنولوژی اطلاعات در نظام بانکداری وجود دارد.
 رییس اداره کل آموزش و توسعه مهارت‌های بانک کشاورزی اظهارداشت: در بخش‌های تجاری و صنعتی نیز برای حمایت از بخش تولید نیاز به دانش فنی است و در سیستم بانکی نیز به صورت مداوم روندها و فرآیندها به روز می شوند.
 جمشیدی افزود: به دلیل تغییر سابقه و نیازهای مشتریان، بانک‌ها به طور مرتب ابزارهای جدیدی را مورد استفاده قرار می‌دهند و به دلیل بالا بودن آمار مشتریان بانکی، سطح انتظارات نیز از بانک‌ها بالا است و برای پوشش همه نیازها، باید کار پژوهشی انجام شود.
این پژوهشگر برتر شبکه بانکی خاطرنشان کرد:‌ در سال ۸۷ یک درصد از درآمد بانک‌ها به کار پژوهش اختصاص یافته بود که پس از آن دیگر دنبال نشد.
جمشیدی درباره نامگذاری یک هفته از سال با عنوان هفته پژوهش گفت: هرچند وجود این هفته در تقویم کشور بیشتر کلیشه ای است، اما وجود آن بهتر از نبود آن است ولی به صورت کلی کار پژوهش، یکروزه نبوده و دانشگاه ها باید کارهای پژوهشی و کاربردی ارائه کنند.
رییس اداره کل آموزش و توسعه مهارت‌های بانک کشاورزی، اظهارداشت: در هر صورت انجام کارهای پژوهشی باید ترویج شود ولی در شرایط فعلی بیشتر بحث مدرک گرایی ترویج می شود. پژوهش‌ها کارهای درازمدتی هستندکه ممکن است حتی نتایج یک پژوهش چند دهه بعد مشخص شود.
جمشیدی با اشاره به اینکه انجام پژوهش در دنیا بودجه ثابتی دارد، گفت: همچنین سیاست‌های یکنواختی نیز در این بخش اعمال می شود. پژوهش‌ها باید به صورت مستمر تعریف و دنبال شوند.
یادآور می شود، هفته پژوهش ۲۱ تا ۲7 آذرماه سال جاری برگزار می شود.

نام:
ایمیل:
* نظر: