به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومي بانک اقتصادنوين، در فهرست 20 بانک برتر اسلامي مجله بنکر، بانکهايي مورد بررسي قرار گرفتهاند که از معاملات و عقود مبتني بر شريعت اسلامي پيروي ميکنند که بر اساس رتبهبندي اين مجله معتبر، بانک اقتصادنوين پس از بانک قطر در رتبه دوم بزرگترين بانکهاي اسلامي جهان که بيشترين رشد در داراييها را داشتهاند قرار گرفته و بانکهايي از کويت و اندونزي رتبههاي سوم و چهارم را از آن خود کردهاند.
اين دهمين سال متوالي است که مجله بنکر فهرست برترين مؤسسات مالي اسلامي جهان را منتشر ميکند. به نوشته مجله بنکر رشد بانکهاي اسلامي طي ده سال گذشته رشد بسيار سريعي بوده است به گونهاي که در طول اين مدت صنعت بانکداري اسلامي از يک صنعت در مقياس کوچک به يک سيستم مالي در سطح جهاني تبديل شده و اکنون سيستم مالي بانکداري اسلامي هم در کشورهاي توسعه يافته و هم در کشورهاي در حال توسعه بيش از پيش مورد توجه قرار گرفته است.
بر اساس اين گزارش در سال 2006 کل سهم سرمايههاي مالي تحت قوانين شريعت اسلامي 386 ميليارد دلار بوده است در حالي که اين عدد با رشد متوسط ساليانه حدود 13 درصد به يکهزار و 440 ميليارد دلار در سال جاري رسيدهاست. اين گزارش مي افزايد: اين رشد نه تنها نشان دهنده انقباض بازار مؤسسات مالي و اعتباري سنتي غيراسلامي است، بلکه نشان دهنده افزايش پذيرش عقود اسلامي و سيستم مالي تحت حاکميت شريعت اسلام از سوي مشتريان، مؤسسات مالي و اعتباري، سياستگذاران و قانونگذاران در طول اين ده سال است.
در جدول 20 بازيگر اصلي رشد سرمايههاي بانکداري اسلامي طي ده سال گذشته ، 10 مؤسسه برتر از کشورهاي عضو شوراي همکاريهاي خليج فارس و يا ايران هستند. در حاليکه از منطقه شرق آسيا تنها 3 کشور در اين فهرست حضور دارند.
بانک اقتصادنوين طي سالهاي فعاليت خود افتخارات ارزشمند و ارزندهاي براي نظام بانکي کشور به ارمغان آورده است که در آخرين مورد اين بانک موفق شد براي چهارمين دوره متوالي به عضويت هيات مديره انجمن بانکداران آسيايي (Asian Bankers Association) درآيد ضمن اينکه علي اصغر سفري مديرعامل بانک اقتصادنوين نيز در اين دوره به عنوان نايب رئيس هيات مديره اين انجمن انتخاب شد.