کد خبر: ۳۹۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۸
رییس پژوهشکده پولی و بانکی از معرفی پژوهشگران برتر نظام بانکی در روز سه شنبه همزمان با برگزاری همایش هفته پژوهش خبر داد.
به گزارش روزنامه تجارت، علی دیواندری در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهشکده برگزار شد، افزود:‌ بر همین اساس قرار است در مراسم سال جاری ۳ مدیر پژوهشی منتخب نظام بانکی، ۵ پژوهشگر منتخب بانک مرکزی، ۴ پژوهشگر منتخب نظام بانکی، ۱۲ پژوهشگر منتخب بانک‌ها، دو پژوهشگر منتخب پژوهشکده پولی و بانکی و یک عنوان مقاله منتخب حوزه پول و بانک معرفی شوند.
وی درباره هفته ملی پژوهش و فناوری اظهار داشت::‌ هفته پژوهش و فناوری، هفته‌ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز به ابعاد مختلف امر پژوهش وفناوری در کشور فراهم می‌آورد تا تمام ذی نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور برای آینده، برنامه ریزی و اقدامات بهتر و مهم‌تری را در دستور کار خود قرار دهند.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی با بیان اینکه، انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری به تجلیل از آنها و همچنین ایجاد فرصت تعامل بین ذی نفعان این حوزه در کشور دامن می زند، اظهار داشت: این امر ضمن ارتقاء شأن و جایگاه پژوهش ، فناوری و فعالان در این عرصه بسترسازی مستحکمی را برای ادامه راه تقویت و توسعه پژوهش و فناوری که ضامن پیشرفت واقعی کشور و ایجاد ثروت،رفاه و امنیت برای مردم است را در ابعاد اجتماعی و فرهنگی فراهم می‌کند.
وی با اشاره به تاریخچه و اهداف برگزاری هفته پژوهش، اظهارداشت: از سال ۱۳۷۹ به منظور ترویج فرهنگ پژوهش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چهارمین هفته آذرماه را با توجه به نامگذاری ۲۵ آذرماه به نام روز پژوهش از طرف شورای فرهنگ عمومی، به نام هفته پژوهش نام نهاد. به همین منظور ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم، همه ساله برنامه های متعددی را با همکاری سازمانها، نهادها، دانشگاهها و مؤسسات مرتبط با پژوهش و فناوری برگزار می‌کند.
دیواندری تصریح کرد:‌ پژوهشکده پولی و بانکی از سال ۱۳۹۰ همزمان با هفته پژوهش، اقدام به معرفی و تجلیل از پژوهشگران و آثار تألیفی برتر در حوزه پول و بانک کرده و به منظور ارتقای کیفیت برگزاری این مراسم در سال ۱۳۹۲، برای اولین بار انتخاب مدیران پژوهشی منتخب را در دستور کار پژوهشکده قرار داده است. همچنین تا کنون ۵ دوره مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری توسط پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شده و امسال ششمین سال برگزاری این مراسم است.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی ، شناسایی توانمندی‌های پژوهش و فناوری بانک‌ها و موسسات اعتباری،شناسایی و معرفی پژوهشگران و مدیران پژوهشی برتر در حوزه پول و بانک،شناسایی و معرفی آثار برتر در حوزه پول و بانک و نهادینه کردن پژوهش در سطح بانک‌ها و موسسات اعتباری را از اهداف برگزاری هفته پژوهش و فناوری اعلام کرد.
وی ادامه داد: پژوهشکده پولی و بانکی در راستای برگزاری مراسم سال جاری «ششمین فراخوان انتخاب مقالات و کتاب‌های برتر در حوزه پول وبانک» را از اواخر شهریور سال جاری به بانک ها و موسسات اعتباری و دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های و مراکز تحقیقاتی کشور ارسال و مهلت ارسال آثار تا ۲۰ آبان ۱۳۹۵ تعیین کرد.
به گفته وی، حدود ۲۴۸ مقاله و ۵۲ کتاب به دبیرخانه هفته پژوهش ارسال شد که از بین این آثار، یک مقاله به عنوان مقاله منتخب توسط هیئت داوران انتخاب شد . همچنین ۲۶ بانک و موسسه اعتباری مدارک پژوهشگران و مدیران پژوهشی ارسال کردند که توسط هیئت داوران مورد بررسی قرار گرفت که نتایج این بررسی ها در روز سه شنبه اعلام می شود.
  وی با اشاره به فعالیت های پژوهشکده پولی و بانکی اظهارداشت:‌ پژوهشکده پولی و بانکی تقاضا محوری و تجاری سازی را زیر بنای اقتصاد مقاومتی می‌داند و به سمت تحقیقات کاربردی حرکت کرده است به نحوی که تمامی پژوهش‌ها دارای کارفرما است بنابراین پژوهش ها از حالت نظری خارج شده و در امور کاربردی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نام:
ایمیل:
* نظر: