به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک ملت در این مراسم با اعلام این نکته که در فاز نخست قرار است ۱۰ درصد سهام شرکت به پرداخت در بازار سرمایه عرضه شود، گفت: این شرکت از شرکت های وزین پرداخت در کشور است که جایگاه نخست را در کشور و خاورمیانه به خود اختصاص داده است.
دکتر اخلاقی تاکید کرد: مجموعه های برون مرزی نیز به محض آگاهی از تصمیم بانک ملت برای عرضه سهام شرکت به پرداخت، برای خرید این سهام، اعلام آمادگی کرده اند.
وی با اشاره به تاریخچه ورود فناوری به نظام بانکداری کشور، اظهار داشت: شروع بحث بانکداری الکترونیک در کشور به ۴۵ سال قبل بر می گردد که این روند بعد از انقلاب هم در اوایل دهه ۷۰ با توسعه استفاده از تکنولوژی های جدید در این حوزه ادامه پیدا کرد.
دکتر اخلاقی، توسعه ابزارهای نوین پرداخت به ویژه پایانه های فروشگاهی را مربوط به اوایل دهه ۸۰ خواند و افزود: با توجه به همت جمعی نظام بانکی در یک دوره ۱۰ ساله، بانک ها توانستند به صورت گسترده استفاده از ابزارهای نوین بانکداری الکترونیک را در داخل کشور ترویج دهند که این موضوع مورد استقبال مردم نیز قرار گرفت و بخش زیادی از هزینه های مالی تبادلات کاهش یافت.
مدیرعامل بانک ملت با اشاره به این نکته که امروز انجام فعالیت های بانکی بدون ابزارهای نوین بانکداری، قابل تصور نیست، یادآور شد: بانک ملت هم همزمان با این تغییرات، همواره در تلاش بوده است تا به عنوان یک بانک تاثیرگذار و پیشرو، خود را مطرح کند و از آخرین دستاوردهای عرصه بانکداری برای ارائه خدمات به مردم، به نحو بهینه استفاده کند.
وی به تاسیس شرکت به پرداخت ملت در سال ۸۴ اشاره کرد و گفت: این شرکت از بدو تاسیس تاکنون امکانات قابل توجهی را در اختیار بانک ملت و صاحبان کسب و کار قرار داده است که از جمله آنها نصب و راه اندازی بیش از ۸۴۰ هزار کارتخوان فروشگاهی و اختصاص بیش از ۲۳ درصد تعداد تراکنش ها و ۳۲ درصد مبالغ تراکنش های انجام شده در نظام بانکی از طریق این دستگاه ها است.
دکتر اخلاقی با بیان این نکته که بانک ملت با توجه به الزامات قانونی مبنی بر واگذاری بخشی از سهام شرکت های پرداخت، عرضه بخشی از سهام شرکت به پرداخت ملت را در دستور کار قرار داده است، اظهار امیدواری کرد که این بانک در تداوم این مسیر، سهام دیگر مجموعه های تحت مالکیت خود را نیز عرضه کند تا از این طریق امکانات آنها در اختیار سایر سرمایه گذاران نیز قرار بگیرد.
وی ادامه داد: این عرضه ها این امکان را برای بانک ملت فراهم می کند که با کسب سرمایه بیشتر، ظرفیت های بالقوه این مجموعه ها را به فعلیت درآورد و فعالیت های آنها را توسعه دهد.
به گفته وی، بانک ملت با واگذاری بخشی از سهام شرکت به پرداخت، هم به توسعه این حوزه کسب و کار کمک خواهد کرد و هم برای بانک نیز ظرفیتی ایجاد و دل مشغولی های آن را برای مدیریت این شرکت کاهش خواهد داد.